cvet 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 ...ajej Silver...kolk spanja pa ti samo rabiš? ...bi jst dala neki za to sem se že skrila spet... jutr neham kadit Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 ....smoke on the water... zadnji trije..... ...pol pa konc.... ...a sm karakter al nism.... ...bomo jutr vidl.... xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}>ne vidm, če si karakter...se tolk kadi in smodi... ...se bo do jutr razkadil.... ...čeprov prsmojena bom še zmeri... xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ajda- 20. avgust 2005 Prijavi Deli 20. avgust 2005 ne kadim več! fuj Citiraj Live and let live! Life is beautiful!!!! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Klinar 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 Ja, tisti, ki misli da je popoln, je vreden vsega sočutja, saj nikamor ne paše, no, pa vse vedno ve ojej, čau bau, škoda k jih je kar preveč, povsodi :xx!: Lpo mirno nedeljo! Citiraj peace and loveKlinar Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 ...sej sploh nič ne vidim.... ....khm...khm...khm.. :xx!: smrdi....kr grem banda uživite xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 21. avgust 2005 Prijavi Deli 21. avgust 2005 xsmokex xsmokex Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 daaannnn...zdej pa hitr enga... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 da ne boš čist sam... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 ....sam preverjam....če mi bo kej zadišal.... aa...smrdi... xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 22. avgust 2005 Prijavi Deli 22. avgust 2005 helo evrybody Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. avgust 2005 Prijavi Deli 23. avgust 2005 jh...kadilska scena je pa skor čist zamrla....ves folk sam še zdrav žvi.... ...razen....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 23. avgust 2005 Avtor Prijavi Deli 23. avgust 2005 že dolg se vam nism prdružla Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 ojla silver ja malo sem se potepala Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 ahoj....pišuka, prvi čik tle dans.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 definitivno rabm en joint...da se umirim... Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 silver ja saj samo tu še kdaj kakšnega prižegem Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 ja saj do pred kratkim sem jaz tudi zares Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 24. avgust 2005 Prijavi Deli 24. avgust 2005 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 25. avgust 2005 Prijavi Deli 25. avgust 2005 ..ku-ku...ah sej ni nobenga...še sreča ...kr grem, da me ne premami .... xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cvet 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 <{POST_SNAPBACK}> ...cvetka ušla.. ...a ti tud nisi nobenga pržgal? xrosex Citiraj "Ljubezen ja stanje Bitja.Tvoja ljubezen ni nekje zunaj, je globoko v tebi.Nikoli je ne moreš izgubiti in ne more te zapustiti.Ni odvisna od nekega drugega telesa ali kakršnekoli zunanje oblike." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 26. avgust 2005 Prijavi Deli 26. avgust 2005 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. avgust 2005 Prijavi Deli 27. avgust 2005 jutro....sem že mislila, da ste kr vsi nehali kadit....... .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. avgust 2005 Prijavi Deli 28. avgust 2005 ....super...bi od dolgegačasa temo lahko kr zaprli.... ...zdej pa hitro enga.... ....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.