aakhut 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 dejte mi en chik.... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
oona 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 še enga zakurim, pol grem pa spat... Citiraj Dum spiro, spero. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 pol bom pa she jst enga prcinu... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Evo folk, 2 šteke sem nabavla, na mizo bom dala, pa naj si vzame kdor rabi. xsmokex Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo folk, 2 šteke sem nabavla, na mizo bom dala, pa naj si vzame kdor rabi. xsmokex to de si nabavla dve shteki je pohvalno kaj bosh dala na mizo nekako ne vemo....vendar upamo vzeli bomo pa z veseljem.... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Eni prawjo, da če ni foušije, da je za vse dost! ......sam Slovenci zlo fouš narod...... bom pač mogla s chefurji..... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Eni prawjo, da če ni foušije, da je za vse dost! ......sam Slovenci zlo fouš narod...... bom pač mogla s chefurji..... boh ti ga pozhegni....pa tut che je chist micken chefurchek zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 ni ga čez jutranji čikec Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 15. marec 2005 dons se mi sploh ni dal na forum... evo moj prvi post dons... pa še to sam zato k sem tebe zagledala... evo da še jz enga Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>dons se mi sploh ni dal na forum... evo moj prvi post dons... pa še to sam zato k sem tebe zagledala... evo da še jz enga ti sej še dobr da si pršva, k zdej vidm da sm brez ognja Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 ej folks, nekaj kulskega in superskega sem se spomnilA: Dejmo uvest VIRTUALNO JEDILNICO, pa boste sam tja hodil jest, tko k sem hodte kadit.A ni mega? Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 No, tam se bom pa jest počutila kvalificirano za kelnerco... ..pa kuharco... Pol pa sam še virtualno spalnico...da se ne bomo po raznih skladiščih in pultih vlačli... pa smo...zadovoljni v svojem virtualnem svetu...ko je** real potem... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 prec pritozevanje, sem vedla... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Marsa 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 pr hrani bi najbrz mal tezje - u, kok dishi, a ze purana pecete pa tak... Citiraj Jaz iščem le eno; da bi izrazil tisto, kar hočem. In ne iščem novih oblik, temveč jih najdem.Picasso Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ko je** real potem..Astra hehepa she virtualno FUKALNICO si lohk postavte..... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 si mi pa besedo z jezika pobral chrvichek hudichek Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 nehite si težit...kdo mi posodi fajrcajh?... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> si mi pa besedo z jezika pobral chrvichek hudichek kle treba bit hiter...cheprou 30sec zamika med posti zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>nehite si težit...kdo mi posodi fajrcajh?... kle mash....pa ne tezh zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 uh,men se pa res ne mudi dans,u izaka .....noge na ograjco, ...... puhhh..... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 o zlomči...hvala ...zdej pa hitr ...uf...kolk pašeeee... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 sam...jst mam klele eno pripombotale miza pa stoli....barva....tale zelena....se ne ujema glih z barvo stene....hmmmmm....ASTRAAAAAAAaaaaaaa......ti mash uzkushnje..... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 ja akhi, kaj čmo zdej prebarvat...mize in stole al stene....no, bo astra povedala...evo, teb pa vračam fajrcajh...hvala.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja akhi, kaj čmo zdej prebarvat...mize in stole al stene....no, bo astra povedala...evo, teb pa vračam fajrcajh...hvala.... sm te zhe hotu pocukat, de mi ga vrnesh prebarvat bo treba pa stole pa mizo....k odtenk stene je chist kulskisicer ma pa astra enga malarja, k ma bogate izkushnje na tem podrochju zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Sem oklevala, a čem sem prit, ker me želodec daje, pa neb smela kadit.. Ampak, če pa tko pašeeeeeeee... No, končno je eden opazu, da tule nč ne štima... sam kaj, ko se un Mickeni tolk frajerja dela, pa še pr šefici ma baje veze... Sem bi dala mal une zelene, rečne, da bo tele ribice lažje plavale... Sicer pa, odprla bom svojo restavracijo...pa boste videli,kaj je sklad za dušo... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.