wanesa 5. september 2005 Prijavi Deli 5. september 2005 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dejan_:) 6. september 2005 Prijavi Deli 6. september 2005 E-Policija tukaj z zakonom o nekadilstvu bomo z vsemi možnimi stvarmi preprečli nadaljno kajenje v salonu vsak prekršek se bo strogo kaznoval. Ponavljam tukaj ni brezvladja in enak velja zakon jasno. Kazen za fizično osebo do 150 000 SIT za Pravno osebo pa 1 Milijon tolarjev.!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 ...sem se spomnila na priponko, ki jo je dobila frendica v dar....na njej piše: smoking is my choice, so fuck off .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 7. september 2005 Prijavi Deli 7. september 2005 Spet kadim ! :xx!: Ah, klinc ga gleda..., ko paše paše ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 ........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Izraz 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Sam še tega pokadim, potem grem pa spat. Citiraj Kako čemo? Lako čemo. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Glej, glej....tukaj spet kadite.....paceki :xx!: Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Glej, glej....tukaj spet kadite.....paceki :xx!:Ko paše - zapaše ! To ti je, kot sladoled...saj veš, kako to gre... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 Ne vem,....... sladoled...kaj je to? Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ne vem,....... sladoled...kaj je to? Prepusti se svoji domišljiji...sem prepričan, da ti bo uspelo ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Prepusti se svoji domišljiji...sem prepričan, da ti bo uspelo ! Mi že uspeva ........grem kar spat .......Nočko ......... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 8. september 2005 Prijavi Deli 8. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mi že uspeva ........grem kar spat .......Nočko ......... Nočko pa lepe sanje...želim. Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pinka 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Joj vi kadilci a sploh veste kok keša vam gre za te palčke? A veste kaj vse druzga bi si lahko prvoščl, npr. avto, potovanje na kakšne čudovite Havaje itd. Citiraj What lies behind us and what lies before us are tiny matters compared to what lies within us. - Emerson Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 hmmm..tist kr jest kadim niso čiki Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>hmmm..tist kr jest kadim niso čiki Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 joj..čak..a to si ti zdej prešaltu na mojo luno v škorpijonu? al mi gre spet sam sex po glavi? Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Grem enga p'rcint... (reklama Help mi je full všečna...baje res zgledamo taki bebci...) Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>joj..čak..a to si ti zdej prešaltu na mojo luno v škorpijonu? al mi gre spet sam sex po glavi? Po mojem so ostali še kančki energije od Lune, ki je bila dva dni od tega v SCO. !? Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 aha, ok..ne bi vedla..polna luna ma name še nejvečji vpliv..se mi kr meša in same neumnosti počnem.. Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>aha, ok..ne bi vedla..polna luna ma name še nejvečji vpliv..se mi kr meša in same neumnosti počnem.. Men pa mi ta luna v SCO. kr seka skozi vene... Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 10. september 2005 Prijavi Deli 10. september 2005 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.