Larsy 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Dej Liu, ne razburji se, pa greva enga pržgat! Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dej Liu, ne razburji se, pa greva enga pržgat! ja najbols ja, sam a ves da s tem, ko enga prizges nic ne resis pase pa! Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja najbols ja, sam a ves da s tem, ko enga prizges nic ne resis pase pa!Pa sej, kaj pa maš za rešvat? Midve mava že vse rešen..... just sit back and relax..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 ej ves kaj sem se zdele spomnla, mislm, da je to kar primerna debata ob sem opazla, da so vsi dobri tipi al zasedeni ze al pa geyi?! hmm .... zlo zanimivo! p.s. osebno nimam nic proti homoseksualcem, tko da me nau slucajno kdo napadu! Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>ej ves kaj sem se zdele spomnla, mislm, da je to kar primerna debata ob sem opazla, da so vsi dobri tipi al zasedeni ze al pa geyi?! hmm .... zlo zanimivo! p.s. osebno nimam nic proti homoseksualcem, tko da me nau slucajno kdo napadu!Ja no, to je bolj za v temo Homoseksuanost, ampak ni panike..... ah ziher je se kje kak dober dečko frej..... don`t be so negative.... jz jih ene par poznam, sam so na drugmu koncu sveta..... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja no, to je bolj za v temo Homoseksuanost, ampak ni panike..... ah ziher je se kje kak dober dečko frej..... don`t be so negative.... jz jih za ene par vem, sam so na drugmu koncu sveta..... no vem, ampak ob cikcu pase kdaj tud ksna debata ane, in mi je pac lih tole na misel prislo Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>no vem, ampak ob cikcu pase kdaj tud ksna debata ane, in mi je pac lih tole na misel prislo Jah ne vem.... men pa ob tem pade na pamet tema... kdaj bo spet kej formula.... Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja no, to je bolj za v temo Homoseksuanost, ampak ni panike..... ah ziher je se kje kak dober dečko frej..... don`t be so negative.... jz jih za ene par vem, sam so na drugmu koncu sveta..... Pismo, Tinal me je kr na konc sveta poslala Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Liu 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pismo, Tinal me je kr na konc sveta poslala hehe cashy dobr si ti zdej tole pogruntu ja Citiraj Uspeh je drznim zagotovljen! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pismo, Tinal me je kr na konc sveta poslala 1. tebe NE poznam 2. na DRUG konc sveta, ne na konc sveta Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cashy 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 <{POST_SNAPBACK}> 1. tebe NE poznam 2. na DRUG konc sveta, ne na konc sveta sm vedu, da sm eno besedo pozabu napisat... glede nepoznanstva se pa da tud kej narest, da se situacija spremeni Citiraj ne vpraš me nič, ker nič ne vem... Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 20. september 2005 Prijavi Deli 20. september 2005 Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 dan....nikjer nobenga..... .....( ) Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Jez sm enga pržgala zdele, k sm štenge pomivala... sam viklerji so mi še manjkal... Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 ha ha ha...pa roza copatki s puhastim cofkom.... me je spomnilo na čase jugoarmije....so tako žene oficirjev v trgovino hodile... zdej pa hitro..... ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
majica 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Itak...grem na... (tavelzga) Citiraj majic@ Рубашк@... 襯衣... 셔츠... のワイシャツSpremeni sebe in spremenil boš ves svet! http://imagecache2.allposters.com/images/pic/SIGN/75035~I-Am-Perfect-Posters.jpg Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 se pridružujem majici Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
wanesa 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Citiraj Per il mondo tu sei nessuno,ma per qualcuno tu sei il mondo Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 a nisi ti nehu kadit?! Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 sem sem Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 spomin na Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 aja, ok..zdej samo še virtualno kerga prpališ Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 21. september 2005 Prijavi Deli 21. september 2005 virtualno pa še lahko, to ne škodi Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.