Amis 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 ooo superca.... ...komaj čakam. konji so nekaj posebnega....zadnje dni, praviš...in potem jih čaka hlev?....do spomladi al kako? tko, zdej grem pa še sodelavcem po čaj in kavo...v 3d.... mej se fajn.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. oktober 2005 Prijavi Deli 18. oktober 2005 uf...sem si oddahnila.... ...zmer mi je blo tko grozno videt zaprte živali.... lep dan tud tebi..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 jutrooooo......(fouš za tega simpatičnega smeška )........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 oooo...hvala, silver!......kako jo pa potem uporabiš oz. prilepiš s shranjenega mesta med text na lnf? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 jh, vidiš...v tem je keč...k ne znam operirat s priponkami pri postih....se znajdem sam s copy-paste varianto.....tragično.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 kaj če bit tragično.. 1. ko greš na komentiranje, imaš v spodnjem delu opcijo/ukaz "prebrskaj", s katero poiščeš željeno sliko na svojem računalniku.2. ko najdeš pravo sliko, potrdiš in nato zopet v spodnjem delu stisneš "SHRANI PRIPONKO". S tem shraniš slikco na server.3. Ko to narediš, se ti (zopet v spodnjem delu komentiranja) pojavi nova opcija "Add into post" in klikneš še to ... in slikca je v postu kot priponka. jupiiiiiiii ....uspelo mi je........ hvala silver....za natančna navodila.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 19. oktober 2005 SEDEEE Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 Ta stara, pejt na msn. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 19. oktober 2005 sej sm ... že skoz... aja no vmes me ni blo ene pol ure... k so mi neki štimal kle u pisarni... pa so prestavlal čarunalnik Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
surya 19. oktober 2005 Prijavi Deli 19. oktober 2005 enga bom prcinla kle Citiraj DON'T PANIC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 19. oktober 2005 še enga kuko smo kej? delamo? pridni? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 baraba! zdej mi boš pa tle nagajal še s tem super pajkcom....že prav.... hi hi hi...sem se tolk narežala, ko sem vidla kake face poka pajkec.....in kaj misliš, da je zdaj? zdej bo treba ponovit vajo....a si kdaj pomislil, da bi šel v prosveto? sem zihr, da bi najbolj zakrknjene primerke prepričal, da je učenje super stvar...najbolj zabavna pod soncem..... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. oktober 2005 Prijavi Deli 20. oktober 2005 dober si ti...... ....sej če pošteno povem, mene tud zabava. edin navodila bo treba brat še nekaj časa. pa sej mal treninga v branju tud prav pride..... mej se fajn pri ddv-jevskih zadevah.....(brrrrr) Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 kaj da ne...pajkci so tle....grem enga takoj prilimat..... ....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 aha...vidiš, da znam....ja ki znaaaaammmmmm..... čes pa napisal taka navodila, tud za nas "taleve"..... kako si kaj? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 glede na predviden planetarni ples...zelo dobro....verjetno se me je prijelo nekaj magične norosti........pa še na ponedeljek in več kot "simpatično"vreme.......ampak:računovodstvo......brrrrrrr....tle sem pa tolk mimo, da še papirjev ne bi zložila po vrstnem redu....občudovanja vredna spretnost in čestitke tebi..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 hi hi hi...kolk si to dobro napisal....take super nasvete zmer upoštevam in se bom ZANALAŠČ imela odlično..... ...... a veš, da moram v službi po novem na wc hodit kadit....se počutim, kot v gimnaziji.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 kaksno prijetno presenečenje....se splača prit v tole temo....ej prav polepšala sta mi zamorjen ponedeljek a nje kakšen luštkan pajkec jst tud enga prcinam zdajle Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
dejan_:) 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 KU KU SAM POSEDATE NIČ DELAT MALO HITER JA TUD TI LOL Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. oktober 2005 Prijavi Deli 24. oktober 2005 dejan...a si nekadilc slučajno..... ..... lia...silverjev pajkec je res fenomenalen... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2005 še men dobro jutro sm mau prej ustala dons. no po pravic povedan celo noč nism spala k sem tok zamašena in sem se dušila skoz ampak ajd... kwa čmo... hitr enga prcint en fajn dan vam želim. jz pa upam da do 15h zguram... pa dam nazaj u poslo. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 jutro silver, jutro aiwek..... silver...sori, ampak to so pa čist vampirske ure ....šmrc....ob 4ih se najlepše spi.... aiwi...a ti pa še kar ....hm....evo, držim še jaz , da zdržiš in pol kovter varianta doma..... oh....zdej pa z guštom enga..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 he he he...kolk dober vampirček ......evo, ga že mam....a ni bil enkrat en film: lov na vampirje.... ....al neki tacga..... ....uglavnem, tale je ujet u fajlu.... ...dobro si me navadil, silver..... sem si že zjutraj povedala, da bom tud zanalašč dobre volje....sam se mi nekam straaaašššnoooooo spiiiiiiii..... ....tista faza ko že vohaš poušter...njam....in pol položiš glavo nanj in te ni več.... ....dobro, dobro....sej bom nehala..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2005 ma ne vem če bom do 15h zdržala. bi šla kr dam spat. pa še dela ni velik.... grem se zment... moja topla postelca vabi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.