Amis 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 ma ne vem če bom do 15h zdržala. bi šla kr dam spat. pa še dela ni velik.... grem se zment... moja topla postelca vabi zelo modra odločitev....aiwek, naspi se....sem ti kr mal fouš... silver....izginjen boš..... ...šmrc......skrajno fajn se mej..... .....sej ti privoščim Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 25. oktober 2005 eh... modra odločitev gor al pa dol... aiwa ostala u službi no sej ...še mičken pa grem damu... xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. oktober 2005 Prijavi Deli 25. oktober 2005 a te niso pustili pol?....barabe..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 27. oktober 2005 sej nism sploh rekla... sm kr putrpela... doma bi mi blo pa dougčas... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. oktober 2005 Prijavi Deli 27. oktober 2005 sam da si bolš..... ....pa da mam js še mal družbe tle..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 jutrooooooo silver....... hi hi hi...tale je pa tak, kot film v mojih mislih zjutraj..... ............................................. Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 haj, silver ti temu praviš pravočasno..... ....ja....sej..... .....sred noči.... pozimi moram met uro....drgač bi me prjel medvedji sindrom....in bi se vidli tam enkrat marca meseca..... ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. oktober 2005 Avtor Prijavi Deli 28. oktober 2005 kuku... juterček. ma je kr krasno jutro. spljoh k petek. pa bom jutr lahk ajala... sej več k kšno uro dlje mi tko ne rata... ampak tud to je nakaj. polubčke Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 kuku... juterček. ma je kr krasno jutro. spljoh k petek. pa bom jutr lahk ajala... sej več k kšno uro dlje mi tko ne rata... ampak tud to je nakaj. polubčke ojla....sem prav študirala, če si kje v bližini....jutrček aiwa jp....na srečo je PETEKKKKKKKK..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 amis, aiwa.... ...spal bomo, ko bo megla in dež ....to je pr nas že več kot en teden.....:xx!: ....tako da.....ni za komentirat.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 od kod pa si ti Amis ??...dež in megla sta vendar "lublanska" interna zadeva.. jp...načeloma res...sam ste/so jo packi izvozili na primorsko...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. oktober 2005 Prijavi Deli 28. oktober 2005 tebi tudi en fajn vikend! pa glej, da boš kakšno bučo nardil..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 daaannnnn silver..... ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 http://www.astro-art.net/forum/images/smiles/6sherlock.gif Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 29. oktober 2005 Prijavi Deli 29. oktober 2005 Saj je prav Silver, sem te prišel semle le pozdravit, če drugje ne pišeš, potem se pa ne čudi, če ne vidiš sončka od dima .... , lepo soboto & praznike Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. oktober 2005 Prijavi Deli 31. oktober 2005 haj kompanija...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 jutro silver...... ...a je pr vas kaj lepše vreme, al si si ga nardil..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 ne...res ni za komentirat.....sej sem trpežna pa vse....sam tolk časa tacga vremena je pa res tumač....sam v petek in en del sobote je blo lepo vreme...drgač pa že skor 3tedne takle šit.....se bo treba preselt....pravjo, da če greš dost visoko, pol sije sonce..... ne bit pri stvari....hi hi hi...dans lahko ustanovimo klub..... držim da se kaj izboljša.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. november 2005 Prijavi Deli 2. november 2005 hi hi hi...sam kje jih najdeš...smeškote take fenomenalne... hvala, silver..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. november 2005 Avtor Prijavi Deli 2. november 2005 matr paša lalalaa its a beautiful day Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 jutro....vsi prisotni in prisebni..... en prav hitro in še mal jutranje rekreacije....: Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. november 2005 Avtor Prijavi Deli 3. november 2005 hehehe jz sem že mela jutranjo rekreacijo... in se že prov veselim še popoldanske Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 Petk bo, petk...sam to me še pokonc drži. A korenja pa ni nikjer nbenga, da bi ga jst vmes grickala, medtem, ko vi pušite... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. november 2005 Avtor Prijavi Deli 3. november 2005 virtualnga si kr prvoš... ... jz bom zdele mal muslijov pojejla... k sm lačn... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 dobro jutro punce... ...in tako dobre volje...kaj to pomeni, da bo sonce...da bo kmalu petek...??? Malo se mi mudi, pridem kasneje nazaj... točno tko....sonce...in jutri petek...... Petk bo, petk...sam to me še pokonc drži. A korenja pa ni nikjer nbenga, da bi ga jst vmes grickala, medtem, ko vi pušite... šit....nimam nobenga smeška s korenčkom...... .......kej druzga bo treba.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.