Amis 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 hi hi hi...to je čisti gušt....sploh uslužbi, ko je treba kadit na wc-ju..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. november 2005 Avtor Prijavi Deli 3. november 2005 na wcju đizs krajstus no sej pr ns pa u temnico hodmo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 smo mel en drug plac prej....pa ga prenavljajo....zdej pa ni druge izbire..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 Mam rešitev za tale problem... NEHTE KADIT! hihi...uuuuu, kok bom batine zdej fasala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 Mam rešitev za tale problem... NEHTE KADIT! hihi...uuuuu, kok bom batine zdej fasala. aha....... ...... ..........še kdo?..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 Amiska, še na ta drug uč šljivo, prosm, da bo izenačen make up! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 hi hi hi....pa nas je silver časti z novimi smeški......sej te ne bom več tepla pika pikica....obljubim.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 ja, cookie tud vzamem, Silver. Uf, rešla sm se batin. Jst mam že čez eno uro Petk! >No, ok, mam sicer ta treto službo jutr, ampak šele ob 4h...tistih par urc... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 uh...js pa še kr u službi....pa jutr tud....... max fajn se mej Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. november 2005 Avtor Prijavi Deli 3. november 2005 (fajn vas je opazvat) Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 Bom, amiska...maximalno...še namest vas! Silver, točno tako faco sm nardila, k sm prebrala tvoj post. Me klele na suh rajcaš s piškoti, pack. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 (fajn vas je opazvat) a kar na skritem...kako so že tisti, ki kukajo.... prepozn, zmanjkal, drugič... pa to ni res....kje jih najdeš, silver..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. november 2005 Avtor Prijavi Deli 3. november 2005 jz neeee Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. november 2005 Prijavi Deli 3. november 2005 produktivno pacanje..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. november 2005 Avtor Prijavi Deli 3. november 2005 papa Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 ... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. november 2005 Avtor Prijavi Deli 4. november 2005 jutrčk Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 heh... ....leteči silver....še na čik pavzo se ni ustavu.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. november 2005 Avtor Prijavi Deli 4. november 2005 zih leti po dvorišču z metlo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 a on tud v klubu al kaj.... .... ...nice! zdej pa na enga tapravda....wc...hirajkam... .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. november 2005 Avtor Prijavi Deli 4. november 2005 gwawa me buba morm se mal zrelaksirat... glubok vdihnt... bom šla tud kle nasprot jim mal... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. november 2005 Prijavi Deli 4. november 2005 en pobož za bučebol.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 4. november 2005 Avtor Prijavi Deli 4. november 2005 sej bo miniv... če ne prej k grem laufat... al pa vsaj mal se preluftat pol k dam pridem Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 ...zmer me u smeh spraviš s temi svojimi smeškoti..... jutro, silver......aja...z aiwo sva te dale mel med coprnike.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. november 2005 Prijavi Deli 7. november 2005 hih...zaenkrat je oblačno...pa pr vas? silver, pa saj coprnik je ja fajn bit.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.