Amis 11. november 2005 Prijavi Deli 11. november 2005 za izpit ...sej obvladaš!...pol se pa še naspiš, pa bo vse ok...pol pa uživat vikend Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 jutroooooo silver.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 oooo superca...sem prav vesela tvoje družbe v kadilnici.... pri nas je čist jasno in sončno....tako vreme za reklamne prospekte skratka....popoldan grem noge pretegnit in občudovat jesenske barve.... kaj boš počel lepega....razen crkljanja konjičkov.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 13. november 2005 Prijavi Deli 13. november 2005 zaljubljen v kavč.... ...no saj...nekoga moraš imeti rad...al kako že gre tista pesem...(sori, sama afnarija ) objestnost zaradi pitja sončnih žarkov..... poznam simbiozo s kavčem..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 daaannnnn...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Živ žav, silvič. A si bil spet priden, a? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Sm že delala dons. Sicer sem še malo na ''slabem glasu'', ampak vsaj pr močeh sm. A si se mel lepo pol danes? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Sm že delala dons. Sicer sem še malo na ''slabem glasu'', ampak vsaj pr močeh sm. A si se mel lepo pol danes? maaalooo?????? zlobni jeziki trdijo drugache..... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 maaalooo?????? zlobni jeziki trdijo drugache..... zlomk....tralalaA spet za mano laziš in komentiraš moje objave? Oh, get a life! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 A spet za mano laziš in komentiraš moje objave? Oh, get a life! ta obchutek "LAZENJA ZA NEKOM" ti je seveda dobro poznan.... zlomk....tralala Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 Samo da je boljš.. Če sem se imel lepo ...kako naj rečem ...sem bil koristen danes in zdajle prijetno utrujen. Edino sonce sem pogrešal ...se mi zdi, da sploh ne vzhaja več... Sej, to je fajn, k je dneva konec in si prijetno utrujen in veš, da si nekaaj dobrega naredu. Ja, sončk ga pa mal biksa zadne čase...zato sm se ti pa jst pokazala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. november 2005 Prijavi Deli 14. november 2005 hojla klapa...sam, da ste se meli lepo...pika pikica, vesela, da si bolš...silver pa koristen...js tudi...od sam koristnosti bi najraj zaspala..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. november 2005 Prijavi Deli 15. november 2005 jutro, silver.... sem zaspala včeraj že ob 9ih......ampak zjutraj bi z uro najraj nardila točno to, kar tvoj smeško.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 jutro silver h konjem ja...boš vsaj imel dobro družbo.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 kolk lepo, da nisi še zgubu smisla za humor.... a zase pa kr nič.....hm...a se da sam od ljubezni do konj živet... hi hi...kolk bi blo to praktično...sploh če se uklopi še asociacije zraven.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 zadnje čase delam s papirjem....in pol je tko= pa ne slik...na žalosttrenutno nič pametnega...vse se dela in je v fazi izvedbe...en objekt...tko da ni nič ustvarjalnega....sem ti kr fouš za konje.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 v tem sloguno sej...morajo tud mal brcat in grist...drgač bi mel plastične... ...plače končane? jh...komaj še držim učke odprte...ko me napade tole, je kot bi imela spalno bolezen...na srečo mine.... zdej pa še na eno tapravo pauzo.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. november 2005 Prijavi Deli 16. november 2005 fajn pošlihtaj do konca in mej se max..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. november 2005 Avtor Prijavi Deli 17. november 2005 jutrček xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 jutrooooo aiwa.....joj, kolk bi blo fajn še spat.....njami..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. november 2005 Avtor Prijavi Deli 17. november 2005 zdele bi mi tud tko en pasu... sam še ni cajt. morm it hitr naprej sprejemat... dons so si kr eno gužvo omislil... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 OJLA ! Jaz bom pa raje kar s kofetkom zraven prišla. Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 tud u redu.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. november 2005 Avtor Prijavi Deli 17. november 2005 še zdej ga nism dočakala... pa tko bi pasowwww Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
untitled 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.