Amis 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 Dans imam pa zamudo... silver,aha...je bilo opaženo....smo se že razvadli...kaj češ...sej pravjo, da se na dobre stvari ni problem navadit....bo že res... ..... unitled...ne mi skominov delat...joj...na srečo je jutri petek.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 17. november 2005 Prijavi Deli 17. november 2005 hojla družbica, glih pršla iz predavanja o samorazvoju,fajn, prijetno Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 jutro, silver ...sej do zdej si že ugotovil, da je mrzlo in slana res bela...nima smisla, da ti pravim .... dobre razvade, so mi všeč.... ..... zadnji dve leti petke po božje častim....jp, tud služba ima prednosti...ene stvari se človek navadi cenit.... lepo se imej Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 a že greš.... fajn vikend ....pa konjičke pobožaj še zame.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. november 2005 Avtor Prijavi Deli 18. november 2005 lačna.... dons nism pa še nbenga Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 js tudi.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 18. november 2005 Prijavi Deli 18. november 2005 Jst pa že od ponedeljka ne, tko da vsaj tle mal nadoknadm Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 jutrooooo.... jp...mene ja...zebe....v pisarni sem še v jakni.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 a je tle pri vama kaj bolj toplo... pisarna mrzla, pa včeri me je doma ful zeblo... prasci škrtarijo z ogrevanjem, sem imela v stanovanju sam 19 stopinj :xx!: ampak sonček je pa Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 21. november 2005 Prijavi Deli 21. november 2005 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 jutrček Silverglej zunaj sneg gre....kaj je lepomorda se spomniš še enkrat... bela snežinka , ki pada kofi tajm Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 tud teb... ne maram zime, sam prve snežinke me pa zmeraj razveselijo bom spila kavo , ti se pejd kr v miru razgledat Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 jutro rogovileži...a kr sneg...hih... ne bom komentirala.... en čaj...pa še en.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 kaki smeško, ej..nadulen do amena Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 škoda........snega.......pajade.... ne saj ni tako hudo...zame je še hujše.....tistim, ki mate radi sneg vam ga pa privoščim...tolk me še ni egoizem napadu..... (lia...vidiš...kaj čem...tak je moj odnos do zime....bi jo komot pogrešala.....) a kako sem.... a a...nočeš vedet.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 :xx!: Dejte mi hit en čik, da se zagiftam. Men bi pa prov pasu sneg, pa ga ni. Da mal razpoloženje spremeni. Eh, klinc me gleda. :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 pp...a greš ti tud z nama z valkiro kozarce razbijat.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 pp...a greš ti tud z nama z valkiro kozarce razbijat.... Ja, če vela, da jih lohk komu na glavi razbijem, ne pa na tleh. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 a se jim lahko umaknem.....? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 AH, vate jih pa res nom metala, no. Os preber, ti bo vse jasno. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 sej..... dobiš odgovor...sam kasnej, če ti je ok.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 Ja, valda, k boš mela cajt. Sm šla brat, zakaj taka sitnoba veje dons z mene...evo, črno na belem:Luna konj. saturn Tesnoba, depresija, resnost in varcnost. Cut za dolznost in odgovornost, mocna potreba in zelja po varnosti. Samokontrola in previdnost (ves cas smo na prezi in nesprosceni), izrazanje je blokirano. Nervoza in nejasen obcutek krivde. Breme in odgovornost, pesimisticno vzdusje, zalost, malodusje in nedolocen obcutek izgube. Vsaka tezava se nam zazdi vecja, kot v resnici je, v nase misli se prikradejo strahovi, sumi in slutnje, razmisljamo o zivljenju in smrti, o smislu vsega... Pojavljajo se prebavne tezave zaradi skrbi, pogosta pa sta tudi revmatizem in zobobol. Evo, to zame vela, k je z rdečo. eh... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 ...še sreča, da nam ostaja smisel za humor.....pa tud če je mel na črno pobarvan.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 Ja, maš res, Silver. Sej zdej je sitnoba že mal popustila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. november 2005 Prijavi Deli 22. november 2005 Joj, Silver...tele tvoje konjičke bi blo fajn videt enkrat! A tud kej jaha folk na njih al ne? Bi enkrat ful rada probala, k je baje ful filing. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.