Amis 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 silver, mrzlo je pa res....in pihaaaaaa.....šmrc...pa še ta zima......razpoloženje boljše....vsaj nekaj.... valkira, jutrček..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 sam en pozdravček ekipi... ugotovila, da je tule čist prijetno, kadar zluftate Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. november 2005 Prijavi Deli 23. november 2005 ...silver...lepo se imej.... ampak, da pa napišeš razvajena primorka.....skregana..... hi hi hi....te povabim u naš konc...dan izbiram jaz...pa da vidimo, kdo je razvajen.... ooooo...coccinelle....kadar zluftamo... ...spešl for ju ....sam dans je veter delal namesto nas.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. november 2005 Prijavi Deli 26. november 2005 Prav, prav...ampak kadar je burja, takrat ne velja... nč se zdej zmotavat pa ven vadit..... ...... heh....enosmerno vozovnico za tople južne kraje, prosim......pr nas lije....sam me tud sneg ne bi prepričal... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 jutro, silver...tud čez vikend zgodenj.... plundra je pa res čist bljak....ampak tle je še zmer dež.......danes pospravljanje in zabušavanje na vrsti.... zdej pa najprej en.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. november 2005 Avtor Prijavi Deli 27. november 2005 še zobe morm oprat. tibetanci so že za mano... pol bi blo pa fajn da se na stepr spravm... sam čutm neko lenobo dons... jo bo treba pregnat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 jutrček, sis...lepi načrti.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. november 2005 Avtor Prijavi Deli 27. november 2005 jutrček. sam mal jih bom okol obrnila. nekak se ne morm še na stepr spravt.. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Lejka 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Jst mam tud tibetance že za sabo, pa en prijeten sprehod po plundri tud. Zdej pa čajčka pa zabušavat Citiraj It's a dog eat dog world Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 jst mam pa že zajtrk za sabo Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 27. november 2005 Avtor Prijavi Deli 27. november 2005 jz tud. mami pa že neki kosilo prpravla mau zgodi... k sm lih zajtrk jedla. če bi vedla ga sploh ne bi Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 ...silver...to je bila modra odločitev..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. november 2005 Prijavi Deli 27. november 2005 ups.....pol je blo pa res hudo.... sicer pa...če človek že dela nekaj, naj vsaj pošteno opravi....pa čeprav zabušavanje.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 dobro jutro, silver hm...funkcioniranje v fazi ogrevanja.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 oooooo ...sem mislila, da si mel nepregreto zabušavanje....pobož.... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 ha ha ha...f57....pa drina in morava brez filtra..... burjo dobiš drugič! najprej se pocajtaj.....burja je sam za zdrave.... na obratih ja....sam pr najbolš volji ne vem glih na kakšnih .... obrati gor al dol...delo laufa.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 mal pa le pazi nase...nametso v horizontali ti knjižiš....kam je šel ta svet..... by.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 28. november 2005 Avtor Prijavi Deli 28. november 2005 br dan banda Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. november 2005 Prijavi Deli 28. november 2005 haj aiwič.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 ahoj..... jh...vidiš...to je pa tako, če na božička misliš, namest da bi počival..... tle ti pošiljam še eno skodelco čaja..........z dodatkom Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 silverja za učitelja!!!!!! kolk je to dobro..... ..... .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. november 2005 Prijavi Deli 29. november 2005 hi hi hi...itak da...so me ob rojstvu častili s tem darom..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. november 2005 Avtor Prijavi Deli 30. november 2005 br jutro še po čajčk skočm Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 jutrooooo......jaz bi sicer še........ampa kaj čmo....zdej že veselo pa po skočim in en.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.