Amis 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 oooo silver....tebi je pa bolje.....how nice Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. november 2005 Avtor Prijavi Deli 30. november 2005 lalalala Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 no, sam da si bolje primorska bi včeraj skor doživela potop....sicer me pa že srbi med prsti in za ušesi...verjetno mi bo začela rast plavalna kožica in škrge....človek-dvoživka.... aiwa...da te ne prekuri gužva Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 a misliš, da je srbenje posledica pomanjkanja nikotina...........hm..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 grem hiter enga prcinat da me ne bodo več prsti srbeli kaj je zdaj to..vzeli so mi smeška s cigaro.... diskriminacija brez primere Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 res krivično........a tega si hotla: ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 evo sam da s unga pokazala k boža, po so mi mehikanca vrnil Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 hi hi hi...če je treba bedarije zganjat sem takoj zraven.... zdej pa hitr na en 3d.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. november 2005 Avtor Prijavi Deli 30. november 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 30. november 2005 Prijavi Deli 30. november 2005 Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. december 2005 Avtor Prijavi Deli 1. december 2005 jutro... uh,... sem še od včeri zakajena.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 jutro tazgodnji.... aiwa...si se tokrat naspala? silver, ko boš na volji, lahko skočiš pogledat v temo škorpijoni....in dvojčki....glih za pokukat, kakšne so posledice iz učnih ur "kako uporabljamo smeške".... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tanaja* 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 Nujno rabim en kofetek, drugač ne bom mogla cel dan migat Citiraj "Pri ptičih je vse nagon, tudi zvestoba je nagon. Nagoni so čisto v redu ... V naravi je vse lepo urejeno... Človek ima pa polna usta ljubezni pa čustev, pa ne vem kaj še. Potem pa v imenu ljubezni pusti svoje mladiče. A skrbi za svojo vrsto? Vraga! " (monolog iz filma: Pod njenim oknom) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 ha ha ha, silver...razbohotili, ja...do konca ustrezna beseda.... .... ....vidiš...nekaj nas navadiš, mi pa pol nobene mere.....smajlistični overflow.... valkira, medve sva pa ko tamali mulci....jupiiiiii....igračkeeeeee.... tanaja* haj....si že budna? pišuka sem zagužvana danes.....komaj utegnem mal tle pokukat.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 ....jupiii, silver...tale je pa glanc za škorpjončke... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Bluee 1. december 2005 Prijavi Deli 1. december 2005 ooooooooooo, končn čas za en cigaret...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 jutro silver ..... pozdravi prispeli..... kaj novega pri vas? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 Pozdrav iz dežele Palčkov! Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. december 2005 Prijavi Deli 2. december 2005 ja silver...res sem vesela, da je petek.....sam da si še kej zmislim za zvečer.....da ne bom gnilila med 4 stenami..... ....pa je res danes bolj umirjen dan.....škoda..... cosma u deželi palčkov..... ...kako je tam... ...enga na tist naslov.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 daaaannnnnnnn..... če mislim še kaj nardit danes....si bo treba skuhat en pravi čaj..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. december 2005 Avtor Prijavi Deli 3. december 2005 jz bi tud enga... ... dobra ideja... grem prstavt Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 3. december 2005 Prijavi Deli 3. december 2005 ..jz tut enga.. ...o, a si to ti aiwk... te sploh nism prepoznal, k mas nove lase... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. december 2005 Avtor Prijavi Deli 3. december 2005 ti prnesm enga. xrosex lase mam pa še zmer tastare. sam obnovlene Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. december 2005 Avtor Prijavi Deli 3. december 2005 o misti srčica kako kej? Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.