Pika Pikica 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 Žejna sm u iber. Kaj je, čvekači prekajeni, ste vredu? Spet štrudlate in rajcate poštene ljudi že navsezgodaj. Tole mi ni všeč! Čeprov bi velik raj, k en štrudl, en dobr sadni sok al pa šejk. Nč, se bo kr z vodo treba zadovoljit. Pridni bodte. Silver, kdaj bomo pa tvoje konjčke lahko prišli pogledat? Enkrat spomladi, k bo lep vreme, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 a si žurala, al kaj....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 silver, danes sem taprave volje za sanacijo.........sam ne bit u skrbeh...sej ne bom...pa itak da ne bi nobenga na forumu..... tko...zdej pa mal na objekt...da se prezračim...mogoče me bo celo zloba minila....al bo pa zmrznila.....sej res, a je kje kakšen šklepetajoč smeško...tak k ga zebe.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 A dejte ga no srt. Jst pa pila, sploh pa med tednom. Tko sm bla žejna, ne. Sej sm že en pa pow kozarc vode stegnla. glu, glu. Ja, fajn Sliver! Bomo sprobal konjčke...sam morš kšnga vzdržljivga zame naštimat, k mam težk karakter. Bojim se jih ne tko, panično, sam so kr velki.... Ampak ni panike, to si želim in bomo zrihtal 1x, k bo pomlad prišla v deželo. Valkira bo pa štrudl spekla, a ne, valkira? No, zdej grem pa letat okol. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 Eh, neki bomo že ščaral. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 štrudl znam jst...sam ni glih, da bi se hvalila s svojimi kuharskimi sposobnostmi.....za prvo silo bi pa bil....vsaj približek, če niste glih zbirčni......drgač je pa treba cosmo, cookie al pa rubičko povabit.... siver...tisti pingvin je prav kjut... valkira...tale smeško je pa glanc za mojo službo danes.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 7. december 2005 Prijavi Deli 7. december 2005 Mah, to ti je nekaj tazga kot haiku... štrudla ne obvladam... pravzaprav obvladam samo jesti Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 jutrooooooo....... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 jutro Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 izvoli cocci..... pa še za silki eno..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 8. december 2005 Avtor Prijavi Deli 8. december 2005 jutroooo zgleda da bo kr lušten dan... tralalala ... mali petek je tuuuu Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 cao picka!!Kako smo kaj? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 Jst pa ne pijem kave, pa kumi gledam. Nej me kdo okol kepe užge, da se bom zbudila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 izvoli cocci..... pa še za silki eno..... ooooo... hvala, je sedla pa ne samo virtualna, sem si tudi eno konkretno privoščila Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 Jutroooo... Ker ni silki, bom tole šalco kar jest , amis... mi je všeč tak praktičen pristop k stvari..... .... coccinelle...jh...virtualni in 3d svet...neprimerljiva izkušnja....itak da je v 3d boljše....marsikaj.... aiwa še kar decembersko leteča... samson haj....ih...kerga smeška nej pa tebi dam.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 8. december 2005 Prijavi Deli 8. december 2005 Silvič, pa ne mi supermana špilat, no. En cmok, da bo bolš. Pa le zaspi. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 silver.... ...ja kaj pa delaš..... ........sam da ni nič zlomljeno ...en velik pobož in popih jutroooooo vsem..... en čaj in........... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 Zeh, zeh. Spet šla šele okol 2h spat. Jao... Jutro, lubčki moji. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 jutro silver, pobož če bi bilo to zaradi haikida , bi vsi hodili okoli z mavcem zdaj te pa imam, valkira... ti mene preizkušaš, sama si pa preštudirala vse o haikiju Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 haj klapa....pr nas še zmer gužva...me na 100 koncev vlačijo in pošiljajo....pa to ni res...člouk ne more petka uživat lepo na netu..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 9. december 2005 Avtor Prijavi Deli 9. december 2005 dons pa ne mormo kle čez kadit k mamo inšpekcijo... gremo pa u kafano ahahahaha Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 kaj je žuristka..... ...bravo za službo Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 9. december 2005 Prijavi Deli 9. december 2005 ... s čim sem se izdala... kaj se pa silverju hvališ bemu... pri men tud gužva Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Indy 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 jutro...brrrrrrrrr mraz in jasno nebo... ...menda bo sonce... končno. Se obetajo sončni haikuji in kak senryu .. .Kako pa na primorskem ?? Sej sonce je skos sam mal višji je treba it...ala Šmarna gora višina Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 10. december 2005 Prijavi Deli 10. december 2005 'čer lep dan je bil, škoda, ker sem ga precejšen del morala preživeti pri podiranju kegljev, pa še to ne preveč uspešno silver, je bila bera uspešna? Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.