lia 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 moj odrešenik je pršu....o srebrni kako te je lepo videt te čakam že eno uro v nizkem štartu Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 14. december 2005 Prijavi Deli 14. december 2005 pol ga pa noče pokazat ...kr zgine nekam...a bi ga mogla kot prehrano zravn dat in ni ni nič obdavčen pa oprispevkan na in iz pulim kosu...ko boš srečal kero brez skalpa pol sm to jst **** ...bemu vsaka štala je boljš k ta pisarniška luknja Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 mene tudi žebe...taki mraz ...prav kolca se mi po pasji julijski vročini morgen Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 Za burjo približno mam občutek, kaj pa khmmm .. .. šef ?? kolk na uro pa on piha.. ?? ...kolk sem se nasmejala..... pol ga pa noče pokazat ...kr zgine nekam...a bi ga mogla kot prehrano zravn dat in ni ni nič obdavčen pa oprispevkan na in iz ...bemu vsaka štala je boljš k ta pisarniška luknja obdavčitve in prispevki...pa kaj imata to vidva..... ...in to v saloonu.....grozno...... pisarniške luknje so pa posebno poglavje...ja...ne komentiram spljoh.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 heh...burja ponehala....vsaj zaenkrat...zjutraj bila ena taka ful predimenzionirana luna ob vznožju hriba...čist psihadelično .... evo...glihkar sem jih slišala, ker služba še ni okrašena...ma dijobuh!!!! tle mamo pol miljona nekih delavcev...vsak popravlja in rihta svoj del obveznosti...in pol si folk misli, da lahko zraven vtaknem kam še smreko ...ja kaaammmmm naj jo pa dam........eh...mogoče so pa japonci izumili leteče smreke s senzorji za izogibanje živim in neživim predmetom.... ...glem gledat na internet.... prej pa še en.... ....................... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 dijo buh....nariš jo na steno Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 dijo buh....nariš jo na steno aa...ne bo šlo...so rekli, da ne marajo inovacij.... :xx!: ...tradicionalizem na višku.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 'dan luna je bila danes zjutraj res huda pa tudi dan zaenkrat kar zgleda Silver... kere ideje brrr... kaj pa konjički pravijo na zmrznjeno vodo mejte se ... moram delat Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 15. december 2005 Prijavi Deli 15. december 2005 ..šefa na 220....jupiiiiii...kaj bi bil to zaen luškan okrasek....prav srčkano... blagor konjičkom...sem jim prav fouš.... mejte se....pa pridno delajte.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 ....silver..... kdo ti je dovolu mojo sliko po forumu lepit ()....skregana...sem jo poslala sam tebi in nobenmu drugmu.... heh...posledica službovskega žura....problem ni bila pijača, pač pa ...in 2 uri je absolutno premal spanja...... ...kaj če bi se zavlekla nekam in malček oddremala ...sej kakšne posebne koristi od mene tako ne bo..... zdej pa hitro .....mogoče bo kaj pomagalo.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 kaj to mojo sliko okol lepita.... me je začudilo mam sestro dvojčico Amis Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 do kdaj... do devetih ?? . OK, pridem pol nazaj.. silver...sam do 8.45.... lia....seko, kako si?...sam tebe sem pa že enkrat hotla vprašat, če sploh kej spiš....vidim kakšen post ob pozni uri...naslednje jutro pa že zgodaj kakšnega....če mi sklepni račun še dela je zaključek enačbe manjši od števila 5....pa ti se še hujš primer od mene..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 matematika mi je šibka točka Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 pozdravček nočnim ptičkam tale moja služba je pa tudi ratala čisto nora... še na net utegnem samo še malo pokukati mejte se... danes luniram (ne jem do...) Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 16. december 2005 Prijavi Deli 16. december 2005 amis (žal) ni še spala in še kar kolovrati po svetu...še celo kar nekaj pomembnih službovskih reči opravla...ne vem sicer kako se je vse tako lepo skup zložilo, sam važno, da se je......silver, piši dedku mrazu za novo uro!!!!!...pod nujno....viš kolk časa se zgubi po nepotrebnem.... ...sicer se nam je pa za krono stvarstva sesul net v službi....a je kdo slučajno merkurja u rikverc nagnal...tako...neplanirano..... coccinelle...pa naj kdo še reče kaj o veselem decembru, a ne....pr nas obsedno stanje kot pri vas....sočustvujem...držim pesti za naju, da bo zadnji teden vseeno kaj bolje.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 ooooo...silver.... koliko stopinj mraza kaže pr vas?....pri nas 8 ...mraza....brrrrrrr.....na vso srečo vsaj ne piha...pa čist jasno je..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 pod ničlo, jasno....sej zato pa cvilim.... sam to je res...kaj nardi eno sonce....sem takoj odlične volje...jebelacesta in tale odvisnost od sončnih žarkov....to je že kronično..... sonce, sonce...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 ...glih bi ti verjela, da te ni zeblo...pajade.... mej se fajn! Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 jst pa glih kofe srkam..brat je pa smuknil nazaj v posteljo........sonček pa tako lepo sije ....lep dan vsem........... Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 Hojla, men je zjutrej kazal devet pod ničlo! Bejbe, bo treba tople spodnjice oblečt Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 19. december 2005 Prijavi Deli 19. december 2005 ja iak...kaj pa vi deci, vas nič ne zebe.....dolge gate, ja fantje................ Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 hi hi hi...sem se spomnila na lekcijo iz francoščine....mimoze cvetijo februarja...sam si ne upam to več po francozko napisat...ker bi ziher blo narobe.... mimoze in palme...ja...pa povprečna dnevna temp. 20 st celzija.....sam vsaj ena od zemljepisnih koordinat v tem primeru ne ustreza....škoda..... znosno....kolikor je zima sploh lahko.... kraljestvo za en .....in Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 by, silver.... oooo valkira ...men je bla pa francoščina fajn....vsaj kar se čvekanja tiče...pri pisanju pa po sistemu vuka karađića...piši kao što govoriš.... ....sem pa tako uspešno nakladala takrat, da me je prfoksa poslala na tablo pisat sam 3x...prvič, zadnjič in nikoli več....v prvem letniku. pol pa sam še dialogi....pri kontrolkah se je pa dalo mal k sosedi poškilit ...sam kaj...ne treniraš jezika...in pozabiš.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 dan mraz pa gužva ... vsaj sonček sije aaahhh... le francais... quel domage da sem skor vse pozabla... pa mela fajn prfokso v gimnaziji Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. december 2005 Prijavi Deli 20. december 2005 evo...sva že dve....moja bla tud fajn....pa dost naučila....le treninga blo premalo potem.... pazi, da te z delom čist ne zametejo.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.