Skoči na vsebino

SALOON

aiwa

Recommended Posts

:inocent:

pol ga pa noče pokazat ...kr zgine nekam...a bi ga mogla kot prehrano zravn dat in ni ni nič obdavčen pa oprispevkan na in iz :sori:

pulim kosu...ko boš srečal kero brez skalpa pol sm to jst x:o)x

...bemu vsaka štala je boljš k ta pisarniška luknja :madpro: xzobkox :0: :wacko:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor
Deli na socialnih omrežjih

Za burjo približno mam občutek, kaj pa khmmm .. :inocent: .. šef ?? kolk na uro pa on piha.. :inocent: ?? x:Dx x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx ...kolk sem se nasmejala..... x:Dx

:inocent:

pol ga pa noče pokazat ...kr zgine nekam...a bi ga mogla kot prehrano zravn dat in ni ni nič obdavčen pa oprispevkan na in iz :sori:

...bemu vsaka štala je boljš k ta pisarniška luknja :madpro: xzobkox :0: :wacko:

obdavčitve in prispevki...pa kaj imata to vidva..... :eek: ...in to v saloonu.....grozno......

pisarniške luknje so pa posebno poglavje...ja...ne komentiram spljoh.... :O: :C: xcivx x:o)x

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

heh...burja ponehala....vsaj zaenkrat...zjutraj bila ena taka ful predimenzionirana luna ob vznožju hriba...čist psihadelično ....

evo...glihkar sem jih slišala, ker služba še ni okrašena...ma dijobuh!!!! tle mamo pol miljona nekih delavcev...vsak popravlja in rihta svoj del obveznosti...in pol si folk misli, da lahko zraven vtaknem kam še smreko :wOOt: ...ja kaaammmmm naj jo pa dam........eh...mogoče so pa japonci izumili leteče smreke s senzorji za izogibanje živim in neživim predmetom.... :frog: ...glem gledat na internet.... :madpro:

prej pa še en.... xsmokex

....................... x:Dx x;)x

x:Dx dijo buh....nariš jo na steno x:Dx x;)x :palec:

aa...ne bo šlo...so rekli, da ne marajo inovacij.... :xx!: :o|o: ...tradicionalizem na višku.... :vragec:

x:Dx x:Dx x:Dx ..šefa na 220....jupiiiiii...kaj bi bil to zaen luškan okrasek....prav srčkano...

blagor konjičkom...sem jim prav fouš....

mejte se....pa pridno delajte.... x:Xx

:wOOt: ....silver..... :sniky: kdo ti je dovolu mojo sliko po forumu lepit ()....skregana...sem jo poslala sam tebi in nobenmu drugmu.... :o|o:

heh...posledica službovskega žura....problem ni bila pijača, pač pa xsmokex ...in 2 uri je absolutno premal spanja...... :sori: ...kaj če bi se zavlekla nekam in malček oddremala :inocent: ...sej kakšne posebne koristi od mene tako ne bo..... x:Dx x;)x

zdej pa hitro .....mogoče bo kaj pomagalo.... :o|o:

do kdaj...x:Dx do devetih ?? :frog: . OK, pridem pol nazaj.. x:px

silver...sam do 8.45.... x:Dx x;)x

lia....seko, kako si?...sam tebe sem pa že enkrat hotla vprašat, če sploh kej spiš....vidim kakšen post ob pozni uri...naslednje jutro pa že zgodaj kakšnega....če mi sklepni račun še dela je zaključek enačbe manjši od števila 5....pa ti se še hujš primer od mene..... :switz:

amis (žal) ni še spala in še kar kolovrati po svetu...še celo kar nekaj pomembnih službovskih reči opravla...ne vem sicer kako se je vse tako lepo skup zložilo, sam važno, da se je......silver, piši dedku mrazu za novo uro!!!!!...pod nujno....viš kolk časa se zgubi po nepotrebnem.... x:Dx x;)x

...sicer se nam je pa za krono stvarstva sesul net v službi....a je kdo slučajno merkurja u rikverc nagnal...tako...neplanirano..... :inocent:

coccinelle...pa naj kdo še reče kaj o veselem decembru, a ne....pr nas obsedno stanje kot pri vas....sočustvujem...držim pesti za naju, da bo zadnji teden vseeno kaj bolje.... xcrossfingx

ooooo...silver.... :onfire:

koliko stopinj mraza kaže pr vas?....pri nas 8 ...mraza....brrrrrrr.....na vso srečo vsaj ne piha...pa čist jasno je.....

xsmokex

pod ničlo, jasno....sej zato pa cvilim.... x:Dx

sam to je res...kaj nardi eno sonce....sem takoj odlične volje...jebelacesta in tale odvisnost od sončnih žarkov....to je že kronično..... x^x

sonce, sonce......

jst pa glih kofe srkam..brat je pa smuknil nazaj v posteljo........sonček pa tako lepo sije x8Dx....lep dan vsem...........
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal

Hojla, men je zjutrej kazal devet pod ničlo!

Bejbe, bo treba tople spodnjice oblečt x:Dx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

ja iak...kaj pa vi deci, vas nič ne zebe.....dolge gate, ja fantje................ :icon18:
Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal

hi hi hi...sem se spomnila na lekcijo iz francoščine....mimoze cvetijo februarja...sam si ne upam to več po francozko napisat...ker bi ziher blo narobe.... x^x

mimoze in palme...ja...pa povprečna dnevna temp. 20 st celzija.....sam vsaj ena od zemljepisnih koordinat v tem primeru ne ustreza....škoda.....

znosno....kolikor je zima sploh lahko.... :vragec:

kraljestvo za en .....in xsmokex

by, silver....

oooo valkira :palec: ...men je bla pa francoščina fajn....vsaj kar se čvekanja tiče...pri pisanju pa po sistemu vuka karađića...piši kao što govoriš.... x^x ....sem pa tako uspešno nakladala takrat, da me je prfoksa poslala na tablo pisat sam 3x...prvič, zadnjič in nikoli več....v prvem letniku. pol pa sam še dialogi....pri kontrolkah se je pa dalo mal k sosedi poškilit x;)x ...sam kaj...ne treniraš jezika...in pozabiš.... :sori:

evo...sva že dve....moja bla tud fajn....pa dost naučila....le treninga blo premalo potem....

pazi, da te z delom čist ne zametejo.... x:Xx

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...