Skoči na vsebino

SALOON

aiwa

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>sej gresh lahko,se usedesh u avto al pa na vlak pa gresh..... x8Dx

Ma ni cajta..... k se moram učit..... :V: Po moje se bom v penziji preselila dol.... (samo če se bom do takrat navadla na vse mogoče golazni ki nepovabljene vstopajo v hišo... :O: :icon15: :OO!: )

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Deli na socialnih omrežjih

Cigančica, vse kar ma več kot štiri noge..... :xx!: :xx!: :xx!: tri tedne nazaj sem se ubadala z neko ful hitro stonogo, ki mi je ušla za posteljo..... :xx!: da ne govorim o pajkih in škorpijonih..... se bo treba navadit. xsmokex Pismu Aiwa, tole je pa res dobr......... xsmokex xsmokex xsmokex.........a si zihr, da je tole navaden tobak.... ker men neki dogaja..... xhypnox xinnox xegox

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

<{POST_SNAPBACK}>Cigančica, vse kar ma več kot štiri noge..... :xx!:  :xx!:  :xx!: tri tedne nazaj sem se ubadala z neko ful hitro stonogo, ki mi je ušla za posteljo..... :xx!: da ne govorim o pajkih in škorpijonih..... se bo treba navadit. xsmokex Pismu Aiwa, tole je pa res dobr......... xsmokex xsmokex xsmokex.........a si zihr, da je tole navaden tobak.... ker men neki dogaja..... xhypnox  xinnox  xegox

jst pa na leto najdem enga bogega shkorpjonchka doma.....drgach sam suhe juzhine krasijo okna,pa jih pustim,sam vsake tolko jim mrezhe usujem s sesalcem,da jim ni dolgcajt x:Dx

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>kwa serješ... a ne vidš da sem gajbo prpravla... kr pir prnes xcheersx  xsmokex hehehe

pajade sej maš prou, ob 10h zjutri smo ga že žingal, zdej se pa kle neki fino delam... xsmokex xsmokex xcheersx xcheersx

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

<{POST_SNAPBACK}>s vidla... boš še mačka fasala če boš nehala xcheersx  xcheersx  xcheersx

ti sej me res hoče neki že glava bolet, skrajn cajt da enga ruknem  xcheersx

uuuu torta... mnjamsiiii :yumy:

bi pa raj zraven kšne čevape, tale cukr mi nekak ne potegne...

xsmokex

You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...