ribica Katja 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Ohhhhhh...... zdej sm pa fouš.... jaz bi tudi šla k morju sedet...... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ohhhhhh...... zdej sm pa fouš.... jaz bi tudi šla k morju sedet...... sej gresh lahko,se usedesh u avto al pa na vlak pa gresh..... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 15. marec 2005 hehehe faconarke... ej veš iz grčije sm jih prvlekla... po čokoladi majo okus... na klelele vzam si kšnga o ketiiiii tenks Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>sej gresh lahko,se usedesh u avto al pa na vlak pa gresh..... Ma ni cajta..... k se moram učit..... Po moje se bom v penziji preselila dol.... (samo če se bom do takrat navadla na vse mogoče golazni ki nepovabljene vstopajo v hišo... :OO!: ) Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 15. marec 2005 itaq da se boš navadla... pips maš zraven skoz pa je... hehehehe en vikend si dol omisli še pred penzijo.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>k ste lih tok fajn druščna pa bom enga pržgala z vami no... zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 joj k bi res direkt na morje pičla zdele, ste me čist zrajcale Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 kakshne golazni zdej? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 15. marec 2005 zlomčiiiii dej ta ti skočm u objem sam še čik ugasnem da te ne prpalim Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>zlomčiiiii dej ta ti skočm u objem sam še čik ugasnem da te ne prpalim to pa le pazi zlomk....chist razpaljen.... Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 15. marec 2005 xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 zdej morm pa res mal okno odpret, najprej zakadila, zdej pa še zakurla Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Cigančica, vse kar ma več kot štiri noge..... :xx!: :xx!: :xx!: tri tedne nazaj sem se ubadala z neko ful hitro stonogo, ki mi je ušla za posteljo..... :xx!: da ne govorim o pajkih in škorpijonih..... se bo treba navadit. Pismu Aiwa, tole je pa res dobr......... xsmokex .........a si zihr, da je tole navaden tobak.... ker men neki dogaja..... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 15. marec 2005 hahahahaaha... no dejmo mal preluftat... bom jz pepelnike spraznla Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Cigančica, vse kar ma več kot štiri noge..... :xx!: :xx!: :xx!: tri tedne nazaj sem se ubadala z neko ful hitro stonogo, ki mi je ušla za posteljo..... :xx!: da ne govorim o pajkih in škorpijonih..... se bo treba navadit. Pismu Aiwa, tole je pa res dobr......... xsmokex .........a si zihr, da je tole navaden tobak.... ker men neki dogaja..... jst pa na leto najdem enga bogega shkorpjonchka doma.....drgach sam suhe juzhine krasijo okna,pa jih pustim,sam vsake tolko jim mrezhe usujem s sesalcem,da jim ni dolgcajt Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Živiš v bloku al v hiši? Ker če si v pritličju v hiši.... potem golazni več kot preveč.... :xx!: sestrična v 1. nadstropju nima tolko težav s tem. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 15. marec 2005 cigumigu hehehe tale tobak je spešl... zato tud mal seče Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>hahahahaaha... no dejmo mal preluftat... bom jz pepelnike spraznla js prnesem en sok, sej ne mormo na suh kadit ane Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 15. marec 2005 kwa serješ... a ne vidš da sem gajbo prpravla... kr pir prnes hehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 Evo, k sm rabla neki sladkega po teh .......pismu je tole dobr tobak xsmokex ........ torta za vse! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>kwa serješ... a ne vidš da sem gajbo prpravla... kr pir prnes hehehe pajade sej maš prou, ob 10h zjutri smo ga že žingal, zdej se pa kle neki fino delam... Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 15. marec 2005 s vidla... boš še mačka fasala če boš nehala uuuu torta... mnjamsiiii Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>s vidla... boš še mačka fasala če boš nehala ti sej me res hoče neki že glava bolet, skrajn cajt da enga ruknem uuuu torta... mnjamsiiii bi pa raj zraven kšne čevape, tale cukr mi nekak ne potegne... Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 15. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 15. marec 2005 hehehe čipičips Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 15. marec 2005 Prijavi Deli 15. marec 2005 čips ja! k pol bo pirček še lepš teku Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.