Amis 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 sej v resnici tudi so...ti pravim, da bi si jih barbari radi prisvojili.... mrbit ja....mrbit ne.....al kako že gre tista pri asterixu..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 jaz grem pa na pizzo....... vi pa ne.he heh he----- Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 ...glede na to da vem kdaj si rojen in da mas urana na asc. se mi zdijo moznosti za to, da si ti babica zelo picle... Barbare pa v Bar, pa skupi z Anderjem v luft vrzt!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 logiko imaš kar dobro...kar še ne pomeni, da je tud pravilna.... aha...barbare ...jh....bolš, da ne napišem....že itak imam zadnje dni take bolj buldožerske komentarje....se moram mal poboljšat ....evo....za vajo bom tle v saloonu mal rožic posadila.... .... ... ... ... ... ... ... ... ....no, tako...zdej imamo pa okrašeno.... ....sam kdo jih bo zalival..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 ....sam kdo jih bo zalival..... ..cvickar??? ..moja intuicija mi pravi, da je moja logika skladna z realnostjo... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 22. december 2005 Prijavi Deli 22. december 2005 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 ...kakšen ustrezen komentar......pri nas tud tak mraz.... ....poletje, kje siiiiiiiii.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 evo prvič slišim Silver....ma koliko stvari zadnje čase prvič slišim....mogoče pa prej nisem bila dovolj pozorna.... *ma mene tud zebe...zmeraj bolj....mogoče bi pa raj en grog namest kave.. Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 brrrr... jutro Silver, hvala za tale zanimiv prispevek Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 mi smo imeli, ne boste verjeli, priindustrijski farmaciji, ki ga je imel en malo odf....kan profesor, eno res čudno vprašanje.........glede industrijske lastnine.....kako bi lahko zaščitili lipicanca kot blagovno znamko.........in odgovor je bil, le kot označbo porekla blaga......le tako se da............ Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 ma men so lepi...tud če niso čistokrvni res pa je da okol padem, če vidim lipicanca v diru, al pa bog ne daj arabskega žrebca ne gre mi pa v lajšte, da so polni strahu....vsa njihova moč, iskrivost, hitrost,mišice ki plapolajo....v resnici se pa bojijo vsake pokajoče vejice Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 pišukaaa...to ni pošteno...skoz se mi dogaja, da mi ene poste pokaže na ekranu s strašno zamudo! tu mač! evo, šele zdaj se je pokazal post o lipicancih. silver, hvala za zgodovino ....da ne bova s samsonom pametnjačila kar povprek.....pa en virtualni čaj, da te mal pogreje.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 no ti čaj jst mu bom pa tri poslala , da ga mal ogrejejo....če bo pa še kamin zakuril bo pa vroče in prijetno, tudi megle ne bo več videl Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 ...sam po moje se mu bo zmeglilo od česa druzga..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
nea 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 ja itak..tipično za slovence, da nimajo hrbtenice in pustijo , da vsi teptajo po njih, vključno z hrvati in avstrijci............. Citiraj Nikoli ne bodi zadovoljen s tistim, kar si, če želiš postati tisto, kar nisi, kajti tam, kjer si postal zadovoljen, boš tudi ostal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 ko sem bila še mlada, mi ni bil problem pri minus 14 na hribčku sončni vzhod čakat, v dobri družbi...ma če me spomin ne vara...je blo prav vroče Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 ob sami misli na tak mraz..... me mine karkoli..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 na srečo že doma.... ...pa drug teden tudi...šef vendarle podpisal dopust, čeprav mi je višek ure skenslal...pa naj mu bo, če ga to osrečuje..... si se segrel? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 Kdo bo pa mene segrel? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 ..... itak zmer kaj ostane za jutri....tega pa res ne zmanjka.... ...važno, da si na toplem...drgač bi ti lia poslala skrinjo...tam je temperatura lahko vseeno nižja...pa regulirat se da.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 Pack. V roke. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 joj...pika a si vidla.... ...lahko celo zbiraš kam te zebe...oz kam boš segreta.... bejž js....stage left.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. december 2005 Prijavi Deli 23. december 2005 ahhh, u roke ....kr samsona poklič... A sam za roke se ti ne da pečice vklaplat, a ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 ...kakšne ideje..... zdaj pa še en čaj...pol pa kej nardit.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 Čao, Silver...če se poslavljaš, upam, da greš res nekam na lepše! Lepo se imej, pa ne pogrešaj nas preveč. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.