Skoči na vsebino

SALOON

aiwa

Recommended Posts

silver....strašno lepo se imej xcivx ....boš sicer pogrešan, sam kaj čmo....nafilaj akumulator do fula.....pa upam, da greš kam bolj na toplo in te bo raj kot čaj, grelo sonce..... xsrcx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

x:px že dolg nismo kadili......tak z guštom mislem xcheersx edn mi je spet vkrado smajlija s čikom :sniky: ovega snikija jeznega mi pa nečjo fkrast x:o)x
....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

x:px že dolg nismo kadili......tak z guštom mislem xcheersx edn mi je spet vkrado smajlija s čikom :sniky: ovega snikija jeznega mi pa nečjo fkrast x:o)x

Jaz pa bom enega kr prižgal ob kavici ! xsmokex x;)x

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

evo....tle ti ga pošiljam, lia..... x;)x

:mex:

Jaz pa bom enega kr prižgal ob kavici ! xsmokex x;)x

uf...si me spomnil na čaj....si ga grem takoj skuhat..... x:px

oooo...izgubljeni silver se vrača..... x:Dx ....yesssss

veliko lepega...pa uspešne odhode na oddihe....pa kar je še takih lepih reči.... x:Xx

pobože konjičkom.....v mojem imenu.... x;)x

hvala, silver...sej js tebi tud privoščim :palec: ...ah, delo...sej gre še presenetljivo dobro...sem mislila, da bo hujše.... xDDx ...je pa res, da bi se dalo brez problemov še mal podaljšat.... x:Dx x;)x

sam je že prav tako...drgač se člouk preveč razvadi..... x^x

xsmokex

Sem rekel, da takoj z vstopom v leto 2006 neham kadit ! :vragec:

Zdaj pa jem sam svinjarije...pa še pizzo si bom kr naročil, ker doma mi že vsa hrana skozi ušesa gleda... :sick:

Sam grickam...hehe...če nimam barem čokoladico pod zobmi...se mi že trže Q :wOOt: :zoro: :vragec: x:Dx

Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje.

E, Santose bravo........Se spomnim enkrat poleti, ko si obljubil, da boš nehal...... x:Dx :palec:

Ko sem zagledala tvojo objavo v tej temi sem mislila: Lej ga, še vedno vleče, da ne ugasne....... x:Dx :inocent: :eek: x:o)x

Smisel življenja je največja sreča

E, Santose bravo........Se spomnim enkrat poleti, ko si obljubil, da boš nehal...... x:Dx :palec:

Ko sem zagledala tvojo objavo v tej temi sem mislila: Lej ga, še vedno vleče, da ne ugasne....... x:Dx :inocent: :eek: x:o)x

:o|o: Saj takrat sem "nehal"...sam ne za dolgo, mislim, da šele dva tedna...pol pa me je spet prijel "živec" ! x:Dx

V glavnem nič več...! x^x x;)x

pa je res burjasto.....sem zjutraj najprej mislila, da je oblačno....pol sem pa ugotovila, da je samo tako temno, da ni bilo nič videti....še zvezd ne.....in ko je ura zazvonila, bi najraj:

ker pa to žal ne gre...sem se spokala v službo

in zdaj pijem čaj

silver, a pr vas je še sneg?

amis, danes napoved za primorsko.. sonce burjo greje.. x;)x x:)x..ali pa burja sonce kuštra..x:Dx

:mex:

x:Dx Burja sonce kuštra.... Sicer pa men se dopade vaše vreme na primorskem Amis, ampak s tole burjo pa ni za pretiravat, sem raje v naši megli in plundri >_> obe varijanti sta en d*ekec pekec. Gremo nekam v tople kraje x:px

Jas te mam tak rada

I am feeling very olympic today

Is time the only thing you are waiting for?

Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa!

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

predvsem burja skuštra mene.... x:Dx ...kar se itak ne pozna glih :o|o: x^x

cosmica :onfire: ...nice to see you! ...tole s toplimi kraji je ko šus. sam z enosmerno vozovnico, prosim. pišuka, komaj čakam, da bo poletje.

a boš naslednji vikend kaj doma?

Mislim, da bom. A se moram začet že kaj pripravljat na kak poseben dogodek? x;)x x:px x:Dx

Jas te mam tak rada

Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day.

Dalai Lama

Majhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe)

v soboto bom v lj...a bi bil drink dovolj poseben dogodek..... :inocent:

ja seveda je posebno oseben dogodek, samo mora biti bolj v matinejskem času, ker zvečer že imamo fiesto :vio:

Jas te mam tak rada

Dalai Lama

jp...super...se strinjam. k zvečer grem gledat uno komedijo (ženske.com)...baje ful dobra....da ne govorim, da bo to še bolj ful dobro delo..... x:Dx x:px

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...