Amis 24. december 2005 Prijavi Deli 24. december 2005 silver....strašno lepo se imej ....boš sicer pogrešan, sam kaj čmo....nafilaj akumulator do fula.....pa upam, da greš kam bolj na toplo in te bo raj kot čaj, grelo sonce..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 tko...zdej pa z guštom enga virtualnega....pol pa še tapravga.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 že dolg nismo kadili......tak z guštom mislem edn mi je spet vkrado smajlija s čikom ovega snikija jeznega mi pa nečjo fkrast Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 že dolg nismo kadili......tak z guštom mislem edn mi je spet vkrado smajlija s čikom ovega snikija jeznega mi pa nečjo fkrast Jaz pa bom enega kr prižgal ob kavici ! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. december 2005 Prijavi Deli 28. december 2005 že dolg nismo kadili......tak z guštom mislem edn mi je spet vkrado smajlija s čikom ovega snikija jeznega mi pa nečjo fkrast evo....tle ti ga pošiljam, lia..... Jaz pa bom enega kr prižgal ob kavici ! uf...si me spomnil na čaj....si ga grem takoj skuhat..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 zdaj pa grem enga na verando pa še rolling stonse nabijam...yes, to mi deli Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. december 2005 Prijavi Deli 30. december 2005 uau....rolingiiiiii...... ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. januar 2006 Prijavi Deli 2. januar 2006 oooo...izgubljeni silver se vrača..... ....yesssss veliko lepega...pa uspešne odhode na oddihe....pa kar je še takih lepih reči.... pobože konjičkom.....v mojem imenu.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 ah...to so besede.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 hvala, silver...sej js tebi tud privoščim ...ah, delo...sej gre še presenetljivo dobro...sem mislila, da bo hujše.... ...je pa res, da bi se dalo brez problemov še mal podaljšat.... sam je že prav tako...drgač se člouk preveč razvadi..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 oj, ekipada vas še tukaj pozdravim... situacija podobna kot lani... mi komaj dajo kaj dihat v sl.ampak mi se ne damo, ne Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantrica 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 hojla.. srecno novo leto!!!ste fajn praznovali? ajdek Citiraj ce zacne clovek mijavkati, zato se ni macek.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 Sem rekel, da takoj z vstopom v leto 2006 neham kadit ! Zdaj pa jem sam svinjarije...pa še pizzo si bom kr naročil, ker doma mi že vsa hrana skozi ušesa gleda... Sam grickam...hehe...če nimam barem čokoladico pod zobmi...se mi že trže Q Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 E, Santose bravo........Se spomnim enkrat poleti, ko si obljubil, da boš nehal...... Ko sem zagledala tvojo objavo v tej temi sem mislila: Lej ga, še vedno vleče, da ne ugasne....... Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
santos 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 E, Santose bravo........Se spomnim enkrat poleti, ko si obljubil, da boš nehal...... Ko sem zagledala tvojo objavo v tej temi sem mislila: Lej ga, še vedno vleče, da ne ugasne....... Saj takrat sem "nehal"...sam ne za dolgo, mislim, da šele dva tedna...pol pa me je spet prijel "živec" ! V glavnem nič več...! Citiraj Bojevnik ima čas le za brezhibnost; vse drugo namreč izčrpava njegovo moč - brezhibnost pa jo povečuje. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
kokica 3. januar 2006 Prijavi Deli 3. januar 2006 V glavnem nič več...! Citiraj Smisel življenja je največja sreča Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 pa je res burjasto.....sem zjutraj najprej mislila, da je oblačno....pol sem pa ugotovila, da je samo tako temno, da ni bilo nič videti....še zvezd ne.....in ko je ura zazvonila, bi najraj: ker pa to žal ne gre...sem se spokala v službo in zdaj pijem čaj silver, a pr vas je še sneg? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 amis, danes napoved za primorsko.. sonce burjo greje.. ..ali pa burja sonce kuštra.. Burja sonce kuštra.... Sicer pa men se dopade vaše vreme na primorskem Amis, ampak s tole burjo pa ni za pretiravat, sem raje v naši megli in plundri obe varijanti sta en d*ekec pekec. Gremo nekam v tople kraje Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 predvsem burja skuštra mene.... ...kar se itak ne pozna glih cosmica ...nice to see you! ...tole s toplimi kraji je ko šus. sam z enosmerno vozovnico, prosim. pišuka, komaj čakam, da bo poletje. a boš naslednji vikend kaj doma? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 Mislim, da bom. A se moram začet že kaj pripravljat na kak poseben dogodek? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 v soboto bom v lj...a bi bil drink dovolj poseben dogodek..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 v soboto bom v lj...a bi bil drink dovolj poseben dogodek..... ja seveda je posebno oseben dogodek, samo mora biti bolj v matinejskem času, ker zvečer že imamo fiesto Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 jp...super...se strinjam. k zvečer grem gledat uno komedijo (ženske.com)...baje ful dobra....da ne govorim, da bo to še bolj ful dobro delo..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 važno, da te ni zametlo..... za vsak slučaj pa en čaj, da se segreješ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 4. januar 2006 Prijavi Deli 4. januar 2006 hoj, ekipa bemu, kdo se je zmislu bit buden čez zimo ... a ni fajn medvedom, zimo prespijo, pa še shujšajo pri tem Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.