coccinelle 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 en pozdrav u prolazu vsem hitečim in letečim matr spet je vse sivo zuni... čist za spat Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 pr nas pa sneži....bljak, fuj, fej....itd...... nujno rabim enga Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Larsy 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 pr nas pa sneži....bljak, fuj, fej....itd......kwa... kje... kaj ne nooo :xx!: ne maram snega bom še jz enga virtualnega Citiraj Scio mi nihil scire Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 sej...edino kar še ostane pri tem vremenu, je zakajanje..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 enga prcinam da izpuhtijo sanje....in ostane prazen želodec kaj ti nuca svoboda če si lačen na -14 odkar se sama s seboj pogovarjam o prekinitvi kadilske pogodbe , mi še virtualne čike skrivajo Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 a že spet jih nimaš.... .....naj ti bo...tle maš enga.... .... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 17. januar 2006 Prijavi Deli 17. januar 2006 dejte no še mal zluftat pol, da me naujo tolk oči pekle ...ahoj, silver spet mam svoj notebook Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 'jutro spet siv dan, ampak vsaj sivina je v več odtenkih ... pa čist mal snega, ki je v mestu tudi že siv silver, tudi haikuji so notri... drugače pa je to moj osebni računalnik (ki je par dni štrajkal), ker v garsonjeri niti pod razno nimam nikjer prostora za kakšno večjo škatlo. sem mislila, da bom vsaj danes bolj na izi, pa sem/bom pokasirala goro neplaniranega dela (v glavnem prevajanja) Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 ah...poglej poglej...pa je spet nekaj folka v saloonu...rešeni bankrota iz dneva v dan... mela eno fajn delo do sedaj ....naprej bom pa še vidla....glih kakšnega posebnega navdiha pozimi ni....vsaj službovskega.... cocci, silver..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 ...po moje to šefu ne bi blo všeč.....itak sem ga danes že vprašala, če je kaj razmišljal o moji pogodbi...pa je to vprašanje prestavil na drug teden....oglase pa še kar gledam in držim pesti, da mi bo to leto naklonjeno..... lepo, da nisi v gužvi danes.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Sm se pršla opravičt in pozdravt, k vas mal zanemarjam zadnje čase. Za vse saloonarje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 no, me veseli, da imaš več miru...sploh pa da ni več kislih obrazov.... ....zelo super.... Sm se pršla opravičt in pozdravt, k vas mal zanemarjam zadnje čase. Za vse saloonarje. lepo, da si spet mal tle.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Joj, Amiska...tebi naj se pa čimprej ena prekrasna nova službica pojavi, da boš zadovoljna...na velko si napiš na en list IMAM KRASNO, DOBRO PLAČANO DELO, KI GA Z VESELJEM OPRAVLJAM....pa povsod si nalep. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Silveeeeeeer. Tudi tebi lep dan! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 18. januar 2006 Prijavi Deli 18. januar 2006 Joj, Amiska...tebi naj se pa čimprej ena prekrasna nova službica pojavi, da boš zadovoljna...na velko si napiš na en list IMAM KRASNO, DOBRO PLAČANO DELO, KI GA Z VESELJEM OPRAVLJAM....pa povsod si nalep. odlična ideja..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 nisi nič lepega sanjal Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 dobroooo jutroooooo...... nujno rabim en silver in lia.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
svizec 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 jst bi pa eno pivo Citiraj Nejc Blog | Facebook statusi Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 Sanj se pa zelo zelo redko spominjam ... pa dostikrat vem, da sem sanjal.. . Me kar moti, bi rad vedel, kaj "počnem" ponoči.. . Me je pa danes naš ata presenetil in se ponudil, da bo konje on zrihtal. Sem vesel, vsaj te obveznosti danes nimam. Ker je blizu...sva praktično na istem dvorišču, je bil včasih dogovor, da jih ima on čez vsak četrtek, pa je potem to počasi šlo v pozabo. Saj mi ni težko delat, le tista obveznost je moteča...doma moraš biti zjutraj, opoldne in zvečer.. . Izkoristim tole in grem danes v mesto, imam par stvari za uredit ... mogoče pa ni ok vedet, kaj delaš ponoči.... lep dogovor. če ga obnovita, boš eno jutro v tednu bolj na izi....mej se fajn..... jst bi pa eno pivo svizec, čaj dobiš...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 19. januar 2006 Prijavi Deli 19. januar 2006 en dirkalni pozdrav vsem ... sm čist zasuta Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 jutro ekipa uh... a bo sploh kdaj konec teh revizij in podobnega s*anja mejte se Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 pomlad v kosteh.....ziher posledica nakupovanja semen.... ...moram kakšne rožce kupit....mogoč še mene prime coccinelle.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Včasih so rekl, da lastovka prinese pomlad... mogoče pa tud revizija prinese pomlad... ..a bi blo bolš ... pomlad odnese revizije ... . Pri revizijah bi je bilo vedno zoprno, ker so se vlekle, tudi po tri tedne...in za tekoče delo sploh ni bilo časa... Amis... ...da si ne boš stroškov nakopala.. . Ja, zimo je treba zbrcat ven, dost je blo. Naj še enkrat z repom pomiga in naj se spoka.. stroškov..... ...šmrrrrrccccccc ....tole po zavodu za zaposlovanje diši.... ...ne ne in ne....raj rožce....vesolje nej se pa zmiga za job! tako!...... zimo pa ven....dost je blo....hočemo ....in višje temperature.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Amis, a imaš pogodbo za določen čas ?? jp. zato pa iščem nov job. pa ne mislit, da me kakšna depra daje zarad tega. Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Amis za službico Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.