Amis 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Amis za službico thx cosmič.... Ja ne depra, so pa skrbi, ker ne veš pri čem si , pa bučebol . Veš, kakorkol bo, bo v redu. Če bodo podaljšal, boš na sigurnem, če ne, imaš pa možnost poiskat kaj boljšega od tega... . Potegneš tadobro iz situacije, slabo pa njim pustiš... . itak da...tako tud jemljem...če boš pa rabu konjušarja, pa povej.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 cosmaaaaaa... hmmm...Amis, a znaš vstat zjutraj ob petih... tole je 3.000-či post v tej temi in ga posvečamo aiwi, ki je odprla tale gostinski objekt... sej to je sam pol ure prej od sedanje budnice..... ....veš, da znam.... za aiwo.....(pa mal jo že porešam)........aiwič...mej se fajn! Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Heheh, kok original smajli Amiska Silver Ahoooooooooj Cto to delaaaaaaaaš? Da ga ne boste preveč biksal k me ne bo....avto je že čist polhen, pa še kufrov not nismo dal upam, da ne ostanem doma in gre sama prtljaga na smučanje Lep salonski teden Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 hoj, cosmic, lepo se imej na smučanju pa saj veš, une scenarije... raje jih pozabi doma in uživajjjj in kakšne umazane podrobnosti prišparaj za nas ferbce, ko se vrneš Silvi, Amis (keri fajn smeškoti) Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 20. januar 2006 Prijavi Deli 20. januar 2006 Cocci hvala scenariji so itaq vsako leto ampak vseeno kar grem obupa, tisti, ki odneha Če me boš pogrešala, glej v nedeljo slalom, mogoče pomaham Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 21. januar 2006 Prijavi Deli 21. januar 2006 cosma ....hm...zdej že uživa......no ja...... silver, pa kje si ti najdu, da pozno vstajam.... ...sej ne morem verjet.....ob sedmih pokukam na net, ko u službo pridem....valda da je treba pred tem vstat tudi.... z zaspanostjo mam pa pretežno pozimi krizo..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 dobro jutro ne mi niti pravit....sem stopla ven z avta pred službo in me je takoj zadela popolna depilacija.... :xx!: .....nekaj st pod ničlo in piha....bljak.... kaj sem tam prebrala....štrudel....ne...se bom delala da nisem nič videla.... zdej pa hitro in Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 na ddv....če drugega ne, boš vsaj na toplem....s skodelico dišeče kave.....in priljubljenim računalnikom.... thx, silver Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 konj maznu.... ...ti pa maš ideje, valkira, že navsezgodaj.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 jutro... no, jaz sem pa danes zaspal..najprej se zbudim ob 4.00...si rečem jok..prezgodaj in se obrnem na drugo stran in se nato zbudim ob po sedmih.. . Tako, da sem šele zdajle pri štrudlu in kavi. Pa tak lep sončen dan se dela... kak se meni to znano sliši tak isto....pol pa zjutraj dirke...da vse pakete dostavim na prave naslove....heh je zjutraj tamal zatulu, da vozim k v kakem filmu, da edin z ročno še pa ne znam obračat tud šele zdaj pri kofetu ddv praviš :OO!: Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 ...z ročno ne znaš obračat, lia....hm....kar še ni, pa še bo.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 pišuka....silver, a lahko spraviš štrudl nazaj v pečico?....do sem diši..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 blagor tebi k maš štrudl Silver, maš vsaj motivacijo ** Amis, me boš naučila obračat z ročno Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 lia, bom...sam čak, da še mal potreniram.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 ...za začetek pejte trenirat na "makadam",.....da pridobita občutek za pravo "drsenje"......pl pa pravga sopotnika zraven,.....heh bo kmal "mehak"....brez verbalnih naporov... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 ...sem si kar predstavljala, kako bi zgledalo.....barvni odtenki od zelene do bele barve....na faci, da ne bo pomote....hi hi hi.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 ....običajno je prisotna tud,..hm...t.i. slabost,.....tak da je zlo mal kakih "ugovorov" .....luštna zadevca, k se ti "kdo" popne na mozak z inštrukcijami glede načina tvoje vožnje.... ......no commmmmment Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 ...se strinjam...gre za enega najboljših načinov, kako se znebit takih komentarjev.......drug način je, da ustaviš avto in osebek vljudno prosiš, naj izstopi....preskušeno.... ....tudi deluje.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 aja? mrbit bolj kultivirani ob vljudni prošnji izstopjo,.....men ni ratal,....mrbit sem bla premal vljudna pri svoji prošnji (sumim da sem pri ustavljanju preveč bremzo pohodila, pa pol tud vljudni nasmešek ni pripomogu k izstopu),....al pa se osebku ni izšlo,.......pol se pa čudjo, če ma človk "težko" nogo (še bl kot sicer),...pa gre pošrek čez ovinke..... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 silki, sej un tud ni izstopu...je pa nehal z nepotrebnimi komentarji.... ...imaš pa take sočne opise, da kar v živo vidim sceno.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 dan, ekipaste me zdajle v dobro voljo spravili ... drugač pa še kar norimo (sam brez volana v rokah) a bomo letos za vse nazaj pokasiral snega pa mraza ... teke temperature so vsaj za kakih 30 stopinj prenizke za normalno življenje ko umrem, hočem v pekel... me vsaj zeblo ne bo Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 dan, ekipa ... teke temperature so vsaj za kakih 30 stopinj prenizke za normalno življenje ko umrem, hočem v pekel... me vsaj zeblo ne bo love you so much.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 ...prow mata,....jest tud nečem v nebesa,.....tam je ziher brezmadežno dolgočasno Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 brezmadežno dolgočasno Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 hi,hi,...čez tok in tok let,....se bomo ziher ob kotlu grele,....v klubu škorpij,....eee, bi blo kr zabavn se režat u luft brezmadežnim... ...ježeš kwa mi je dons Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.