Skoči na vsebino

SALOON

aiwa

Recommended Posts

x:Dx x:Dx x:Dx

.....ma đabe ti pranje brez temparature x:Dx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Deli na socialnih omrežjih

strašno ustrezen komentar za današnji dan.......tukaj ista zadeva....žal.....

hitro še js en čaj....

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

greš na prvi podforum (astrologija)...klikneš devetzvezdni ki....v vojkovem podpisu je link na njegovo spletno stran....in tam si poiščeš svoja tri števila..... x;)x

...mal jih počohaj še v mojem imenu...

a boš pol tud napisal cifre....da z valkiro od radovednosti ne umreva..... :inocent: x;)x

Jao, in silver je mislu, da sva keš pičke xrolleyesx ... dve poduhovlene babnice zanima njegovo DZK število, on bi pa prec dnarnico iz žepa vleku... :vragec: x:Dx ... ajme ajme kam smo pršli... vse je za plačat... kaj pa če hoče da mu midve plačava za to informacijo xscratchx ... nevem več xnckrivx

x:Dx x:Dx x:Dx

Jaoooo! x:Dx ....za crknt,......vedve pa keš ritki......joooj hudo.....ta predstava mi pa ne gre in gre.....sem skor pod mizo padla od smeha.......sem si probala vaju predstavlat v tem kontekstu.......... :0: x:Dx x:Dx x:Dx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Jaoooo! x:Dx ....za crknt,......vedve pa keš ritki......joooj hudo.....ta predstava mi pa ne gre in gre.....sem skor pod mizo padla od smeha.......sem si probala vaju predstavlat v tem kontekstu.......... :0: x:Dx x:Dx x:Dx

x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx x:Dx ...sam priznaj, da bi bla dobra fora...da bi se z valkiro dali na to in nardili eno tako predstavo....sam vse se mi zdi, da bi se po petih minutah vsi valjali po tleh od smeha.....

oooo....svašta....zdej sva pa zvedli.... x^x x:px ....valkira, intuicija ti dela 100 na uro......silver, čestitke za hrabrost!..... xDDx

x:Dx x:Dx x:Dx ...tale fora s trenerko je fenomenalna......

sam če sem prav poštena, bi js tud tako, če bi morala v tak mraz.....brrrrr.....zdej grem pa na koncert...ne vem niti kdo špila....vem sam, da je blues.....povem jutri, kako je blo....

:eek:

celo razpravo o cash ritkah zamudila....kaj je že to cash, je to ono s čimer pokriješ minus na kartici x8Dx

s kom se jst družim...sem pa skoz mislila da ste skavti pa to...zdravo z naravo.....upam da bodo kosmate duše preživele to zimo..... :sori:

še eno kofetko, pol pa ostanite v cvetju....tud ledene rože so dobre xnckrivx na tiste ta dišeče bo treba še par mesecev počakat....

danes je sreda :onfire:

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

ah...koncert bil super...neal black....kaj tip raztura s tistimi kitarami, pa to ne morš verjet....ne bom omenjala asociacij sploh x^x ...bas kitarist padel v trans s svojo kitaro...sta mela en tak erotičen odnos....na bobnih se je potil in migal 100 na uro tip, ki je imel 2x tak nor solo....na sintesajzerju pa ena blond bejbika.....jp....koncert bil fajn.....valkira, nč bat...spila sam eno pijačo.... x;)x

coccinelle.... x:Dx ...smo ja...sam po teoriji bi menda bla bolš kontra varianta.....a te ne mislijo še nehat zasuvat z delom? povej jim, da ne sneži več in bo kmalu odjuga!

silver...evo...poročilo podano. kako kaj pingvini?.....kosmate duše pa počohljat za ušesi...v mojem imenu, jasno..... xsrcx

ledene rože....fajn gledat sam na fotkah....u živo mi iz nekega čudnega razloga niso najbolj všeč :inocent: .....in kaj je tako navdihujočega v sredi :o|o: ?

še mal, pa grem po čaj..... x:px

oooo kako lepo...nam vsaj skominov ne boš več delal.....s štrudlom mislim x^x x;)x

za mraz ti pa nisem fouš.... :sori: .....lahko pa dobiš virtualni čaj....

xsmokex

valkira...niso bili mladci....razen bejbike...sam na to stran me še ne vleče.... x:Dx ...špilali pa ko šus :palec:

sicer so pa 1 in 4 kompatibilne...edin po dzk je menda bolje, če je 1 tip in 4 ženska (v tej kombinaciji)....ker ženske že tako po svoji naravi podpiramo druge (tud tipe), je primerneje, če po številih moški podpira žensko.....sicer ima ona skoz filing, da sam daje in podpira...in se največkrat zgodi, da ima vsega dovolj in potem....nadaljevanja menda ni potrebno pisat...... :vragec:

silver bi pa znal bit bivol po kitajcu.... :inocent:

valkira....tole že scherlock.press........ x^x x;)x

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...