silki 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 .....ma đabe ti pranje brez temparature Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 ...a vidiš kolk smo iznajdljive...in polne domišljije.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. januar 2006 Prijavi Deli 23. januar 2006 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 strašno ustrezen komentar za današnji dan.......tukaj ista zadeva....žal..... hitro še js en čaj.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 hm...ja....saj resssss.....kdo je že to bil.... jutro silver..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 če ga kje srečaš....(slučajno)....mu lahko izročiš tole skodelico čaja......... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 brrrrrr (nov jutranji pozdrav ) ....in to zelo ustrezen.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 valkira, vendar.... radovednost.press..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 ...eh...pa sej ne vse ženske sprašujemo po trr cifre po dzk.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 greš na prvi podforum (astrologija)...klikneš devetzvezdni ki....v vojkovem podpisu je link na njegovo spletno stran....in tam si poiščeš svoja tri števila..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 ...mal jih počohaj še v mojem imenu... a boš pol tud napisal cifre....da z valkiro od radovednosti ne umreva..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Jao, in silver je mislu, da sva keš pičke ... dve poduhovlene babnice zanima njegovo DZK število, on bi pa prec dnarnico iz žepa vleku... ... ajme ajme kam smo pršli... vse je za plačat... kaj pa če hoče da mu midve plačava za to informacijo ... nevem več Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Jaoooo! ....za crknt,......vedve pa keš ritki......joooj hudo.....ta predstava mi pa ne gre in gre.....sem skor pod mizo padla od smeha.......sem si probala vaju predstavlat v tem kontekstu.......... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 Jaoooo! ....za crknt,......vedve pa keš ritki......joooj hudo.....ta predstava mi pa ne gre in gre.....sem skor pod mizo padla od smeha.......sem si probala vaju predstavlat v tem kontekstu.......... ...sam priznaj, da bi bla dobra fora...da bi se z valkiro dali na to in nardili eno tako predstavo....sam vse se mi zdi, da bi se po petih minutah vsi valjali po tleh od smeha..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 oooo....svašta....zdej sva pa zvedli.... ....valkira, intuicija ti dela 100 na uro......silver, čestitke za hrabrost!..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 hm.....a tako.....bova razmislili.... ...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 ...tale fora s trenerko je fenomenalna...... sam če sem prav poštena, bi js tud tako, če bi morala v tak mraz.....brrrrr.....zdej grem pa na koncert...ne vem niti kdo špila....vem sam, da je blues.....povem jutri, kako je blo.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 24. januar 2006 Prijavi Deli 24. januar 2006 ej, to je pa že kriza, da zjutraj sploh ne utegnem pokukat v saloon... meni tut kul tale moda, ki jo 4-ke furate, samo bi malo čudno zgledala v pisarni (saj enke smo pa kompatibilne s štiricami, ane Amis ) mejte se... toplo Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 celo razpravo o cash ritkah zamudila....kaj je že to cash, je to ono s čimer pokriješ minus na kartici s kom se jst družim...sem pa skoz mislila da ste skavti pa to...zdravo z naravo.....upam da bodo kosmate duše preživele to zimo..... še eno kofetko, pol pa ostanite v cvetju....tud ledene rože so dobre na tiste ta dišeče bo treba še par mesecev počakat.... danes je sreda Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 ah...koncert bil super...neal black....kaj tip raztura s tistimi kitarami, pa to ne morš verjet....ne bom omenjala asociacij sploh ...bas kitarist padel v trans s svojo kitaro...sta mela en tak erotičen odnos....na bobnih se je potil in migal 100 na uro tip, ki je imel 2x tak nor solo....na sintesajzerju pa ena blond bejbika.....jp....koncert bil fajn.....valkira, nč bat...spila sam eno pijačo.... coccinelle.... ...smo ja...sam po teoriji bi menda bla bolš kontra varianta.....a te ne mislijo še nehat zasuvat z delom? povej jim, da ne sneži več in bo kmalu odjuga! silver...evo...poročilo podano. kako kaj pingvini?.....kosmate duše pa počohljat za ušesi...v mojem imenu, jasno..... ledene rože....fajn gledat sam na fotkah....u živo mi iz nekega čudnega razloga niso najbolj všeč .....in kaj je tako navdihujočega v sredi ? še mal, pa grem po čaj..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 oooo kako lepo...nam vsaj skominov ne boš več delal.....s štrudlom mislim za mraz ti pa nisem fouš.... .....lahko pa dobiš virtualni čaj.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 valkira...niso bili mladci....razen bejbike...sam na to stran me še ne vleče.... ...špilali pa ko šus sicer so pa 1 in 4 kompatibilne...edin po dzk je menda bolje, če je 1 tip in 4 ženska (v tej kombinaciji)....ker ženske že tako po svoji naravi podpiramo druge (tud tipe), je primerneje, če po številih moški podpira žensko.....sicer ima ona skoz filing, da sam daje in podpira...in se največkrat zgodi, da ima vsega dovolj in potem....nadaljevanja menda ni potrebno pisat...... silver bi pa znal bit bivol po kitajcu.... valkira....tole že scherlock.press........ Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 poglej poglej....tole zelo bistra zverinica....podgana namreč.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 mej se fajn, silver......kljub mrazu....mogoče pa dobiš nov štrudl.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.