Skoči na vsebino

SALOON

aiwa

Recommended Posts

uf...nekaj v knjigah, nekaj na tečaju feng shuja pred leti, veliko informacij pa poda tud vojko na tem in na svojem forumu....če prebereš vse kar napiše.....sicer pa dzk ni vse....je še cel kup stvari...... x;)x ...ej, to je tema za eno dolgo debati...

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Deli na socialnih omrežjih

ma kaj pa vem...js vse preberem....firbec pač......sej glih znalac nisem....ene stvari raj po filingu.....

pika pikica.....sej res...ti si 2....ne bo nič z izgonom...ne bo ti uspelo... x^x x;)x

A pol smo fejst dvojkice, a? x:px Uf, me je že mal skrbel, da me boste s kluba pušačev vrgl. :switz: x;)x Še zdej mrzlo....bi blo res najbolš, da enga prcinm. :o|o: x:Dx

Ej, ampak glede tega mi je pa res kristalno jasno, da me nov nikol v lajfu zamikal...resno...sej nbenmu nikol pameti ne solim, kok je to bed....vsi mamo svoje razvade, men tud noben nov siku, da ne smem čokolade, k ga prec okol kepe 2x. x^x Tko da uživite, sam ne mi v faco pihat, k pol bo zaropotal. :vragec: x:Dx :lol:

...sej nbenmu nikol pameti ne solim, kok je to bed....

:o|o: :o|o: :o|o:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

EJ! :vragec: Obstaja razlika med tem, če rečeš, da je bed al pa da zgledaš, k butl. :lol: x:Dx xsmx

...u sraufstok glavo pa stisnt do kraja!!! :vragec: :vragec: :vragec:

You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.

Frank Zappa

Ej, ne ti men, kaj lohk, pa kaj ne! :vragec: Bom Samsonu povedala! x:Dx

:o|o: :o|o: ..kdaj je se psanc kuro ucil??.. x:Dx :vragec:

Frank Zappa

A vidva (Piki in Samsić) sta pa to, da ne bosta več komentirala v škorpijah, resno vzela...

..jaz bom v skorpijah komentiral samo z besedam: OH JA... TO JA... SLOVENIJA GRE NAPREJ!!! x:Dx

... pa ne ircat, prosim

... in kaxen okus ma Marsina rita??? x:Dx :inocent: :inocent: x;)x

Frank Zappa

Dobr bi blo, da bi vidla odprla vajino temo z naslovom: KURNIK (mama kokla in piščanci)

...nocva ti v zelje skakat... x8Dx

Frank Zappa

A? x:Ix A to kao 2 muhi (kuri) na en mah? :inocent: Nej ti ratalo. x:Dx x:px

xsingx ...ne mi govorit kaj je treba in kaj ne, jaz znam zivet... zadnji, ki mi je pametoval je koncal z marelo v rebru... zadnji ki je name krical je koncal obesen na stebru...(as performed by Zmelkoow) x8Dx x8Dx x;)x

:lol: :lol: :lol: ... :kiss:

..tolk dober okus???? :inocent: :inocent: ...no ja, vsako tele ma svoje vesel'e... x:Dx

Frank Zappa

:sori: ... to pa res ne štekam... a je bil kakšen problem, al je fora sam v tekmovanju xnckrivx

... ne, ne... sam dolgocasne ste... x:Dx x:Dx x:Dx x8Dx

Frank Zappa

x:Dx x:Dx .... :palec:

zadnjič smo jo lovili na meji galaksije...pa nam je ušla...po moje je zdej že čez....bo treba medgalaktične odnose vzpostavit..... xcivx

....evo....že nazaj....po galaksiji je vse zmešano...jasno...kot tle.... x:Dx

dobro jutro, silver.... xDDx

xsmokex

je kar u redu, ja....sam je treba tud stran, da ceniš a veš.... x:Dx

kako kaj mraz danes? za kakšno stopinjo bolj znosno?

lepo, da se ti je zdelo toplo....men je skor zamrznu pretok tekočin v telesu...sem že ko zombi.... :vragec:

pogodba....to je pa hec....če maš pogodbo do februarja ti naši marca povejo, kaj majo namen nardit s tabo....tako je pr nas. bom raj še naprej oglasom sledila....bolje se zanašat nase.... x^x

Silver, a bi še namesto mene štirinožne kosmate ušeske počohal? xDDx

Samo šibki se ne upajo biti pravični.

Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji.

Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Včlani se

Postani član LN Foruma in se pridruži naši skupnosti.

• Zadnji obiskovalci

• Noben član si ne ogleduje te strani.
  • Objavi novo...