Amis 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 uf...nekaj v knjigah, nekaj na tečaju feng shuja pred leti, veliko informacij pa poda tud vojko na tem in na svojem forumu....če prebereš vse kar napiše.....sicer pa dzk ni vse....je še cel kup stvari...... ...ej, to je tema za eno dolgo debati... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Kaj je babe? A grem omal čvekat, da bo dež, ker to pol posledično prinese tud mnogo toplejše dneve? Sam predlagam. brrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr Jst sm pa 2 po dzk. Zdej me pa izgon čaka, a? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 ma kaj pa vem...js vse preberem....firbec pač......sej glih znalac nisem....ene stvari raj po filingu..... pika pikica.....sej res...ti si 2....ne bo nič z izgonom...ne bo ti uspelo... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 A pol smo fejst dvojkice, a? Uf, me je že mal skrbel, da me boste s kluba pušačev vrgl. Še zdej mrzlo....bi blo res najbolš, da enga prcinm. Ej, ampak glede tega mi je pa res kristalno jasno, da me nov nikol v lajfu zamikal...resno...sej nbenmu nikol pameti ne solim, kok je to bed....vsi mamo svoje razvade, men tud noben nov siku, da ne smem čokolade, k ga prec okol kepe 2x. Tko da uživite, sam ne mi v faco pihat, k pol bo zaropotal. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 ...sej nbenmu nikol pameti ne solim, kok je to bed.... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 EJ! Obstaja razlika med tem, če rečeš, da je bed al pa da zgledaš, k butl. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 samson....kakšna skeptičnost... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 EJ! Obstaja razlika med tem, če rečeš, da je bed al pa da zgledaš, k butl. ...u sraufstok glavo pa stisnt do kraja!!! Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Ja, Samsonajt dobil uradno prepoved...sm kr k odvetniku šla. Ej, ne ti men, kaj lohk, pa kaj ne! Bom Samsonu povedala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Ej, ne ti men, kaj lohk, pa kaj ne! Bom Samsonu povedala! ..kdaj je se psanc kuro ucil??.. Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 ..kdaj je se psanc kuro ucil??.. A? A to kao 2 muhi (kuri) na en mah? Nej ti ratalo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 A vidva (Piki in Samsić) sta pa to, da ne bosta več komentirala v škorpijah, resno vzela.....jaz bom v skorpijah komentiral samo z besedam: OH JA... TO JA... SLOVENIJA GRE NAPREJ!!! ... pa ne ircat, prosim... in kaxen okus ma Marsina rita??? Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 Dobr bi blo, da bi vidla odprla vajino temo z naslovom: KURNIK (mama kokla in piščanci)...nocva ti v zelje skakat... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 A? A to kao 2 muhi (kuri) na en mah? Nej ti ratalo. ...ne mi govorit kaj je treba in kaj ne, jaz znam zivet... zadnji, ki mi je pametoval je koncal z marelo v rebru... zadnji ki je name krical je koncal obesen na stebru...(as performed by Zmelkoow) ... ..tolk dober okus???? ...no ja, vsako tele ma svoje vesel'e... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Samson23 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 ... to pa res ne štekam... a je bil kakšen problem, al je fora sam v tekmovanju ... ne, ne... sam dolgocasne ste... Citiraj You can't be a real country unless you have a beer and an airline. It helps if you have some kind of a football team, or some nuclear weapons, but at the very least you need a beer.Frank Zappa Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 sam mal sem se pogret prišla ej, tale mraz pa že presega vse razumne meje Valkira vsem ostalim prezeblim pa po potrebi Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 cocci...razum so očitno izvozili.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 ja, me zanima, kam... da se takoj tja preselim in znižam povprečje Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 .... zadnjič smo jo lovili na meji galaksije...pa nam je ušla...po moje je zdej že čez....bo treba medgalaktične odnose vzpostavit..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 ni blema... sam če ne bo treba kakšne vogonske ladje uštopat Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 25. januar 2006 Prijavi Deli 25. januar 2006 ne...ne bo vogonska.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 ....evo....že nazaj....po galaksiji je vse zmešano...jasno...kot tle.... dobro jutro, silver.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 je kar u redu, ja....sam je treba tud stran, da ceniš a veš.... kako kaj mraz danes? za kakšno stopinjo bolj znosno? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 lepo, da se ti je zdelo toplo....men je skor zamrznu pretok tekočin v telesu...sem že ko zombi.... pogodba....to je pa hec....če maš pogodbo do februarja ti naši marca povejo, kaj majo namen nardit s tabo....tako je pr nas. bom raj še naprej oglasom sledila....bolje se zanašat nase.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 Silver, a bi še namesto mene štirinožne kosmate ušeske počohal? Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.