Amis 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 na...lepa reč.....mi jim pa tolk lepih misli pošljemo. ti pa da jim bodo ušesa odpadla.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 A ne Amis, prav res de,....Silver pol jih pa po plečki potrepljaj Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 sam da ne bo reku, da bodo tud ta odpadla.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 no...vsaj nekaj.... by silver..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 No pa čauči!,....malce pozno sicer,.....tak da so verjetn konjurine prečehljane že vse poprek! Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
silki 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 Priden dečko! p.s. tist TRR pa za vsak slučaj vseen prever,....nikol ne veš.... Citiraj Samo šibki se ne upajo biti pravični. Svoboda je odgovornost, zato se je večina v bistvu boji. Your vision will become clear only when you look into your heart ... Who looks outside, dreams. Who looks inside, awakens. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 26. januar 2006 Prijavi Deli 26. januar 2006 no ja... danes malo bolj znosno... v službi. drugač pa... A GRE KDO Z MANO NA ZANZIBAR???(nekje brala, da kakšen raj na zemlji je tam... če že ni nič z medgalaktičnimi potepanji) ... vse bi samo štirinožce čohljale... na gospodarja se pa ne spomnite ... naj bo od mene zato enih par virtualnih pobožkov za silverja Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 ah neeee... ... čorba še vret ni začela, pa že vonja... kaj šele bo... ampak vmes je kakšen dan, ko se da vsaj zadihat aja, jutro Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 haj banda! danes z zamudo.....sem prebrala zanzibar....zdej moram pa po lonček...se mi sline dol cedijo.... .....coccinelle, saj si mislila na enosmerno karto, kajne... konjem poslat počohe je bolj varno...... ...sicer ma pa zdej silver ziher tolk modern šal, da je čist tumač dober....kdo si mu bo pa upal pošiljat počohe.... jupiiiiii....danes je petek....... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 ah ja...konjska moda...kolk dober izgovor...... ....4kam vse prav pride.... kar se pa petkov tiče, jih znam cenit šele zadnjega 2.5 leta ...prej je blo tud men vse glih.....vidiš, če druzga ne, je prednost službe to, da znaš cenit petke..... ......tako v totalni praksi spoznaš, da ni vse samoumevno..... pišuka....kolk sem mela dobre lekcije u lajfu...... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 ....in definitivno znate speljati vode na svoj mlin.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 27. januar 2006 Prijavi Deli 27. januar 2006 .....in kaj je tako navdihujočega v sredi ? v sredo si polomiš kobilje tace....da si lahko v petek na bolovanju, namest na žuru :xx!: dobro jutro...amis lia jest imam tud ledene rože...na očalih.. lia, cash ni tisto, kar pokrije minus...cash je pol, ko je plus.... evo...kaj sem pa špricala pouk....evo blage nimam....danes so mi na banki hotli dat večji limit...sem jo na kolenih prosila naj mi ga nikar ne da drugač casha sploh ne bom vidla, ampak sam minuse pokrivala petkova gužva...ob petkih se naredi vse, kar čez teden odlašaš... . a kdo pozna to...?? sploh če je death line jako znano Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 ej, Silver padla na kolena je sam literarna prispodoba....sočno pretiravanje..... zdaj razmišljam a naj kruh doma spečem, pa še kak štrudl zraven, al naj se odpravim na romanje do trgovine.... nič, eeno kofetko pa enga prcinam pol pa vlečem šibico, se kr ne morem odločit, kaj je manj boleče Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 lia...kako kaj tvoje vezi?....tole za pomoč in podporo.... silver...tisti odstavek z žlicami ful podpiram.... ...kaj bi svet brez kaosa...čista tuga.... ...ampak kar se socializacije tiče...ccccccc...ne vem....mal sumljivo tole....forum je forum, 3d pa 3d...... ..... skor vse slikce dala v paspartuje....jupiii....dobro mi gre....(to je sicer opravilo, ki ga ne ljubim najbolj) zdej pa en tapravi čaj...pa dim...njami....še dež me ne moti danes.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
tantrica 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 malo bluzim........pa spaaaat grem.. sploh gledat ne morem..glede kaosa ajdek Citiraj ce zacne clovek mijavkati, zato se ni macek.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 lia...kako kaj tvoje vezi?....tole za pomoč in podporo.... hvala na pitanju...zgleda da so še.... še kr boli ne morm plesat.....upam da se do pusta porihtam skor vse slikce dala v paspartuje....jupiii....dobro mi gre....(to je sicer opravilo, ki ga ne ljubim najbolj) pih ...men to nikol ne rata...je zmeraj vse šift pa postran zdaj pa bluzim ......še eno siharetko pol pa al u mižule al pa delat Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 Delat, delat, pravi Drobnić Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 28. januar 2006 Prijavi Deli 28. januar 2006 delat že, a tist kar maš v podpisu Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 29. januar 2006 Prijavi Deli 29. januar 2006 ... . Ampak biti samotar ni enako biti ljudomrznik ... se strinjam! daaannnnnn vsem....kolk tekne tale čaj...še mal dima, pa bo perfect... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 daannnn....nikjer nikogar.....hm..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 jutro silver, valkira, klarus..... silver...ti si pa začel kitajsko novo leto zelo v slogu.... ....naj ti prinese srečo valkira.... ...a kr šunke.......že prav....smeško je pa fenomenalen.... klarus...a ti tud v klubu dimčkarjev....? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 ..... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
coccinelle 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 pozdravček v brzinskem mimohodu... vam bom mal okno odprla, da se boste sploh kaj videl... Citiraj ポローナ Pikapolonica (my blog) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
klarus 30. januar 2006 Prijavi Deli 30. januar 2006 klarus...a ti tud v klubu dimčkarjev....?ja, čeprav bi bilo zelo dobro da neham, sam.... Citiraj There is One Mind, One Truth, One Source in the Universe, and I AM ONE with ALL there is." Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.