cigancica 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 torej kadilnico je zrihtala aiwa,jaz bom pa kavarno ,tko da ste zdej vsi vabljeni na otvoritev-chastim valda drink pa se kak prigrizek se bo nashel za pa terasa je tud zhe odprta tko da se lahko she sonchimo na easy pa d.j. she rabmo obvezno,pa she kej,pa mi pomagajte opremit lokal,da nam bo udobno Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2005 ja,super.a mash kako idejo v kakshno barvo bi lahko stene she mal pobarval? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Sam pol tle not ne smemo kadit..... ma jz grem na teraso...... http://www.hondaclub-si.com/forum/images/smiles/fools_kos.gif ........wake up and smell the coffee! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest mačona 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Virtualna kavarna? To pa je že preveč zame. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2005 ja ,ja meni bi tud odgovarjala oranzhna,to bomo ponoch barval,ko ne bo folka,a ne?tko da zdej v miru kej spijemo.... u mater ,glej kak dober kelner Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Yeah baby!!! (mal na Micka spominja ) Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Yeah baby!!! (mal na Micka spominja )anede?mogoch je pa on Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 A ga greš pocukat za rokav? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2005 dej ti,men je mal nerodn Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 vročo čokolado prosim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Sej gleda sem....... zihr vid, da ga opravljamo..... hihihi..... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 khm...se opravičujem, ker zamujam .VAAAuuu, kak tip Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>khm...se opravičujem, ker zamujam .VAAAuuu, kak tip kjeee?? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2005 dej,naj ga ena sm pokliche....da ga vidmo she od bliz mal Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 ma, sam odzadaj pa bolš zgleda... Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 ja . Kaj je pa un tam za šankom? A majo menjavo ob dveh? Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2005 ti ne vem,najbrzh bo menjava,ja. sam tud ta ni tko slab,mater.....pa bemu kmal moram domov Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 pa dej, sej malo si pa še lahko, ko se tako dolgo nismo vidle . A se sam meni zdi al ma ta kavarna en tak erotičen vonj?Al misliš, da je to od unih za šankom?Meni je "ta novi" boljši Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 kaj priporočaš Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2005 ja ja,dishi prav po taki umetnishki erotiki Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Mam tak občutek, da bom kr redno sem zahajala.Kaj takega še nisem doživela;takega naboja Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
julijana 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mislim, da bi blo najboljš ko si bi ktera zaželela kelnarja na dom ......pismo, nism jaz te sreče ......sam glej glej, una tam pa nekaj pokukava proti men.....mogoče me pa čaka še dolga noč... ....matr je luštna.....uuu, vstala je, joj, proti men gre.....ah, bull shit...za menoj je wc.... Citiraj fish is mute-fish knows everything-G.B. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 12. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 12. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mislim, da bi blo najboljš ko si bi ktera zaželela kelnarja na dom ......pismo, nism jaz te sreče ......sam glej glej, una tam pa nekaj pokukava proti men.....mogoče me pa čaka še dolga noč... ....matr je luštna.....uuu, vstala je, joj, proti men gre.....ah, bull shit...za menoj je wc.... buaha,a si le ti ta kelner.... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 Cigančica, a loh še en kofe? A ti si šefica al kako, odprla si kavarno, pa ne poznaš svojih kelnerjev?? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 12. marec 2005 Prijavi Deli 12. marec 2005 jaz bi pa eno corono plosm Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.