astra 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Mickec, sam dela se, za image...v resnici je moj mož... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Nič, jaz pa se grem pritožiti, hočem drugega kelnerja.. x!x x!x Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz bi eno lepo pravljico <{POST_SNAPBACK}>Ok. Tako bl za odrasle? Jaz tud!!!!!!!! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ti pa pozabljaš, da ga poznam tud jaz. Pa še gay je.... Hoho on to zelo dobro ve, ga je fasu odpozadi, ko je žajfu pobiro, pa sam ga ja moro spasit od tega manijaka. Ajd Astra idemo drugam, kle so kelnari zanić, mogoće nas bo postregu pojutrišnjem, če ga bomo čakali. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Eno vodko, pa takoj ...en smotko me je čist razkajfal tamle.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Misti, pravljic sem se jaz že naposlušala.. ...jaz bi raj gledala... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz samo prijetnim gostjam pravljice pripovedujem, tak da, naj se gre pritoževat, sem ji dal naslov , nama pa še en čaj skuham........pol pa pravljica. A kdaj bom ja kafu sa smetanom dobu, a lahku ja grem notri si postreči Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Bo že ta kafa sa smetanom il' ne bo, Mick? Ja ne bom čako više!!!! Daj mene najprije postreži, pa potem lahko naprej preganjaš svoje gostje. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 i ja ne bum više čekala, idem ja na rakiju kuči... pa da poludiš, kažeš daj mi hitno pomoč, a ovaj majmu služi samo prijatne gospoĐe i gospođice Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Pa ne treba meni kafica za laku noč, nego za to da sam lahko bolj u formi ponoć. Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Zadeti majmuni, za zadete kelnarje. A je tko Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Eno vodko, pa takoj ...en smotko me je čist razkajfal tamle.... Knjigo pritožb prosim....pa vi boste meni ..kdo je tu okajen...že cel dan pijuckate tu za šankom...od vaše postrežbe si človek lahko samo glivice na nogah pozdravi... Pa kak ste mogu, tako ste okajen , vse ste mi posvinjal..Račun za čistilnico in nove čevlje vam dostavim jutri.... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Pa kako samo liter kave, ja rabim šest litara, da normalno profunkcioniram. Oprosti lia za majhno bluvancijo :xx!: :xx!: ... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 A zdaj me boste pa še žalil....Takšnih žalitev ne bom prenašala tečna že tečna sam stara ..... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Upam, da jo je razneslo...skupaj s to natakarsko nesnago vred Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Natakar! Kavo, pa deci ledenga prosim... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Uf, kaka scena Pa pokozljano po tleh :xx!: jao...Sem mislila se na enga cajcka pred spanjem prit, pa se bom kar obrnila... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Volk K.L. 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 No ko se boste menili, kaj boste pili, bom ja ta cajt jednu kaficu popio... Citiraj Ja sam ka mali pao s lipe Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 I ja bih jedno kaficu..da malo smirim živce Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Samo iz ljubavi sej se drgač sploh ni dal tistih čebelc odpodit.... Evo zdaj smo pa sami trije, kaj češ lepšega Sam dinamit na kupu, pa ni vrag ,da se ne bi kaj vžgalo... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Guest sstane 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Nema fitilja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Ko to tamo pjeva? uresničile dolgoletne sanje...sam se bojim da boste Stane,pa Volk pa ti ostali kar sami.... Take tojke pa verjetn nis sanjal, a? Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 Si bom pa sama postregla. http://www.hondaclub-si.com/forum/images/smiles/fools_kos.gif Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 13. marec 2005 Prijavi Deli 13. marec 2005 No pol nama pa daj Jacka, pa mal fajn muzike...... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.