cigancica 14. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2005 ja,mick,a so bli chefurji zhe tle vcheri al kaj?mater so hitr zvohal nov lokal....bom jst zhe zrihtala to z zemljaki za une k hochjo druzga kelnerja,ga bojo najebal,ker bom jaz zrihtala kako zamenjavo sam ko se bo mick odlochu da rab frej bit....ja ja....nema pardona pravish ,mick da bi shel mal spat....ja komot....jst te ne morem menjat v lokalu,ker grem kr s tabo lahko bi pa zdej zjutri mal el nino postregu te kavice pa to.....al se kdo drug javi....punce ?a se kera javi pomagat mal micku?.........1500 na uro dobi kdor se javi ,pa she od micka,za kabelchek pa naj vam bo jasn ,da je sam moj ajmo mick mi v skladishche ,se je spet kabel izstekal Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 14. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2005 ja...ja carski hudichek sam che me bo kdo jezil ,pa tebe opravljal tuki gor,bom ratala "carski rezzzz"-cut... kaj zdej ,mickec,a greva mal zakinkat .....pa pismu,sej mava odzat za teraso she un tanov kavch z bambusa ,ki ga she nismo not nashtimal bo treba sprobat ,che bo ok za goste,a ne Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Uh..... .....nujno rabm kofe..... pa enga Jacka prosim...... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 en kofe nujno zdele prec takoj da me mal u pogon sprav matr še od sobote nism k seb pršla Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 14. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2005 mick,poglej na fotke....kar mam u rokah bi she eno spila ,pa zrihtaj mi prosim kej chrne vodke ,da lahk chinam z marso k sem vcheri zahinavla Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Men pa enga mocnega jutranjega cajcka za zbudit, jaz grem pa tacas stusirat se in iz pizame spravt.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 14. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2005 no ,zdej pa eno chrno vodko ,da nazdravmo she enkrat na marso kot se gre,sej vesh marsa,da mi ta juzhni proslavljamo cel teden al pa she kej vech Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Evo me, se z mokrimi lasmi nazaj v kavarnico, da se cajcek ne shladi Grem se na teraso mal posoncit, ko sem ze tko mal oblecena Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Mick, rabm enga ta kratkega! Hm, prdruž se mi, bolš je u družbi, kt sam! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Jao..... mene ta terasa pa sonchek tko vabita....... tko en kotichek, kjer se ti ni treba uchit, ampak se samo razvajash.....mmmmmmmmmmmmm.......... evo rozhce za vas, k ste tok fajn.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 14. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2005 Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Jz bi pa vodo.... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 14. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2005 ja,mick sej lahko tud triplta zaposlimo,kaj mislish ti? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 ej, jz bi pa en zeleni čaj... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Brez vsega.....me glava boli.... ,aja pa tablet prosm.... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ni blema. Evo.....srkniva Ti, a vidiš ti te lepotice tu .......men se fuzla Še dober, da me ma šefica na kratko..... Pa še dobr,da včas mal zamiži na en uč! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 14. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pa še dobr,da včas mal zamiži na en uč! a tko,he heja kaj pol,triple a she tebe zaposlimo,ker sama z mickom kmal ne bova vech mogla folgat,k se tle guzhva zachela nabirat.... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 no lepo...sem že mislila, da bom marala zaspat tle za računalnikom Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 14. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Aha, pol pa bom moral jst zamižat na en uč.... :xx!: Tak, grem spat domov, dost mam.... eh,ni shans.....on bo sam posodo pomivu,he he vesh da te mam rada Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 Odločno protestiram...sem mislila, da je tole ena fajn kavarnica, kjer se bom lahko dobila s frendicami na kofe, mal premlela dnevne novice...se morda s kom zmenila ...,...,... Tko pa.. ...sam tečn Mick...ki enim streže, drugim pa ne... :xx!: Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> a tko,he heja kaj pol,triple a she tebe zaposlimo,ker sama z mickom kmal ne bova vech mogla folgat,k se tle guzhva zachela nabirat.... Sej striptiz obvladam, a ni dost! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Daj zapleš enga, da še bo ona tečka zadovoljna in Tak že dolgo ni vidla kaj konkretnega.... Sam en dobr komad zaroli, pa začnem! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 14. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 14. marec 2005 striptiz ob pomivanju posode Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 14. marec 2005 Prijavi Deli 14. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>striptiz ob pomivanju posode Pol to pomen, da si lahko sam cigančica spočije učke...... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.