aiwa 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 mhm komot... nino je šu lih na faks xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Sem prišla tako na eno kavico ,pa zdaj vidim, kaj sem vse zamudila.... Mick a ti tudi lupčke pa objemčke strežeš? Prosim ob kavici tudi to. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Jutro!Vsak dan bolj zgodnja tlele v kavarni Evo, prinesla s sabo pesmice in slovar, da mal prevode naredim za faks.. Eno veliiiko dozo cajcka bi prosila.. Na, Mick, tole pa zate (pa objem) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 16. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Da mal čičnem zravn........saj sm vas že postregu, ne Jst bi pa.......en objem pa enga lubčka.... pridi,da te objamem in poljubchkam xrosex Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo kavice ...evo objem, , pa še eno za lepši dan. Čajček za aliano, velika doza , mmmmm, fajn se je blo mal k tebi stisnit , Cigumigu ...kam naj pridem....a v skladišče? Hvala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 16. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 16. marec 2005 nema skladishcha danes so prshli majstorji frizhider poshtelat.....pa sam zabushavajo....tko da ne vem .... bi pa en kofi rade volje Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 tkole zdele bi pa že kej bl koktejlastga pašal.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Pa tvoj Body tud! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 hehehehe tečnobica si Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Hehehehehehe,še ne veš kakšna! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 res je Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Nooooooo,What do you waiting for...... Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Mick, jz bi en coffe, če ti ni pretežko! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 a sam coffe bi? (fotke ti trenutno ne morm postrežt ) Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Se mi je kr zdel! Drugič pa ne oblubli, če ne morš držat oblube! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 jaz bi pa eno kapucino s sladkim grehom Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Men tud zmanjkal cajcka.. Grem se na teraso prestavt, k je tak lep soncek zunaj, pa eno kavico z velik mleka in cimetom bi se prosila.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Kar, kar.. vedno vesela tvoje druzbe sam ti bom kmalu prepustila teraso.. me cakajo sestanki, faks.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 A imate tuki tudi kaj sladkega? Tortice? Jaz bi se tu zunaj na sončku malo posladkala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Fajnega? Sladkega? Mick... kaj ti to ponujaš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Mick pa a maš ti dve službe al kwa? Sej se boš čist prekuru, sirota. Po cele dneve visiš tle v kafeju, paz na krčne žile Pa en Pago ananas pliz Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Sadno, čokoladno, sirovo, višnjevo, čebelji pik, kremšnito itd......... Kaj si pa ti pomislila? No pomlad je, pa Mick neki ponuja.... sem pomislila na mickene čokolatinčke.... Bi pa eno čokoladno prosim z nasmehom postreženo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mah, če želiš, to jo magar na mickenem postrežem.... In to z nasmeškom. Samo besede so te...... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Saj ne bom okoli govorila. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Sem čisto tiho..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.