enja 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> kr nej pride mick... ga že čaka njegov Jack tamle na sred mize pa stolček mu lepo zglancamo Mick kje si? me spomin že malo zapušča , ampak Balašević je enkrat pel , da vsakemu pjetlu( uf, pa spet sem pozabila)... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Pusti ga neka leti, neka ga koke videPosle ce biti kasno i petlu vreme ide Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 točno to Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Taj je skako i na guske i na patke Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
enja 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 tralalalala...pricip je isti..sve so ostalo nianse Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Natakar dej šenu rundu.. dns bom zabluzu.... kej čem druzga nrdit s sabo.... zato ker tudi buh na mene je pozabu.... ma kako lahk lih na mene je pozabu, k js se njega zmislim zmerem, ma ben vsaj tist bot ku ga kunem.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Samo da ne boš danes beštija.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 mick ti ga ziher na zdravje piješ Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Kdo je zdej natakar tle...? Jz bi tut Jacka.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Zato pa dones pijem... bomo vidli če bo treba tud jutri... cheers mick Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ženske so komplicirane mi enostavni....sipmle as that. I wish a was a man.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 eno Corono prosm Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>eno Corono prosm lahko prisedem? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>I wish a was a man.... jutr bo treba dvojno Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Za vsako za ktero se boš pri teh letih preveč zasekiral ti bo kasneje žal, da nisi časa s kakšno drugo namest sekirancije preživel. Verjem, mam izkušnje . Sam kaj, ko sem takrat tak kot ti milu. Ti, a s zaljubljen al ti sam spodnji nagaja.... Pa da se ne boš preveč ulil..... mah če bi mi taspodni nagajal.... kein problem, js mam zmeri kšn bolj resen problem... tak vreden utapljanja... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>lahko prisedem? ja seveda lahko, kaj boš pila? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hm, če se prepogosto zaljubljaš je to itak sam navidezna zaljubljenost. hjaja navidezna zaljubljenost poraja navidezne probleme navidezni problemi zahtevajo navidezne rešitve... ampak tale se vleče že velik predolgo.... da bi bila prepogosto Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 hihi ;) hjaja bo že... natakar še enga jacka za micka, dej na moj račun.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja seveda lahko, kaj boš pila? mmmm kaj priporočaš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 No hitr povejte kaj boste, dokler sem za šankom.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>mmmm kaj priporočaš? emmm a koktejle mate tuki?? zate en Johny Special Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>emmm a koktejle mate tuki?? zate en Johny Special hmmmm Johny Special - a to je koktejl? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 Seal, be a man pa ji naredi sam en koktejl (sej če bi znala, bi namest tebe... ).... Mick.....the usual.....Jack? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 hmmmm vidim,da se bom mogla drugam presedit, dolgčas mi je Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 16. marec 2005 Prijavi Deli 16. marec 2005 eh shit te ženske .... še eno rundo pol pa res grem... zjutri mam faks Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.