Amis 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 ja...pa preganjale glavobole...ti, mogoč bo pa dobro če se tkole na kupu zberemo, pa bo glavobol od prevelike koncentracije kar pobegnu... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Punce, da se nebo slučajno vlilo Komaj smo malo sončka dobli Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 milf, bolš, da se vliva v kozarce.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 a čajčkate pa glavobol preganjate... Amis, kva nisi prej povedala, bi ti še kakšen vic natrosla men pa kufe ni zalegel nič, a čem še enega? Kelner a sem nevidna (bi mi to večkrat prav prišlo) Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 ok...no, pol si grem pa za šank uzet........ej, a noben ne servisira tele mašine...neki čudno dela....sam za kšn čajček pa še bo...glih za glih.... ooo selenca, kolk fajn, da si ti tud tle....pejd, se usedeva tja v kot, pa kšno rečeva...sej micka ne bova obirali ...se nekam kislo drži danes... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 aha...men tud...a se dobimo popoldan na en drink tle? sam ne več čajčka...kej druzga Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 ja dons ne vem če bom... sem včeri tu mač... mogoče... no bomo vidl Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 17. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2005 dobro jutro kako smo kej druzhba?naj vam sporochim da mamo tle zadi ,je lastnik zrihtal she eno pokrito terasico,tko da lahko uletimo tja na chishchenje mozhganchkov pa she jacuzzi mamo ,sam to je bolj za vecherne ure v dvoje,naprimer zame pa za micka pa knjige so tud na policah,za tiste ki rabijo mal samote v lokalu in mira.....mick,a pridesh pogledat,pa vsi ostali zud valda Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 A potem lahko kavico v jacuziju dobim? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 17. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pridem, boljšega mi neb mogla ponudit..... Cigumigu na micku v jacuziju........življenje je lepo dobra ha?ja,ja nash lastnik je pa res faca....sam je pa tud res,........sem razmishljala da je skladishche mal nekomot zhe postalo... pa sem mu dala idejo,da si folk pach zheli jacuzzija a vidish ,mick......zdej ga bo pa sekalo v tem prostoru jst bi djulco skadila v jacuzziju......pa tebe bi tud v jacuzziju Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 17. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>A potem lahko kavico v jacuziju dobim? kamot....sam sanjalkica ,se bo treba slecht to bo mick vesel danes Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 A mamo kej tavžentrože? :xx!: :xx!: :xx!: (Now I really wish I was a man..... ) Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>kamot....sam sanjalkica ,se bo treba slecht to bo mick vesel danes Menda. A sicer pa vi kar obleceni v jacuzi? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 en kapučino pa vodo prosm ,dobro jutro ribica Katja & co. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 17. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Menda. A sicer pa vi kar obleceni v jacuzi? ja,ja ko se midva z mickom segrejeva,ni cajta za se slachit,to kr vse leti ....in midva napol oblechena not uletiva,pa se sproti do konca slecheva.... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Dam!!!! A bom še dolgo čakala? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja,ja ko se midva z mickom segrejeva,ni cajta za se slachit,to kr vse leti ....in midva napol oblechena not uletiva,pa se sproti do konca slecheva.... Ja, ja ...... strast... razumljivo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 oooo ...kok ste to dobr uštimal...ful huda terasa...ribica, tle mam tavžentrožo u kapsulah...a hočeš eno?... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Sam bi res rabl več natikarjev..... pismu.... jz tuki čakam, da bom pršla na vrsto.... kaj pa če bom na vrsti šele pol, k ne bom več mela cajta.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 O Amis, zlata si!!! Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 evo...tle maš...pa še kozac vode zravn...zdej ti pa lohk še čaj napravim, k sem glih zjutri skužila kako mašina dela...ma ene fore posebne...sam so bli tolk zasedeni z novo teraso, pa ni noben serviserja klicu.... tko...tle je še čaj.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 17. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2005 hvala ti amis za pomoch kam se je pa mali zgubu zdej Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 ....hvala.... Si za kak klepet? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 cigančica, ni problema...saj vem da maš dela tu mač...pa še sama zdej....heh, kelnarji...sej na moške se ne morš čist zanest ja, ribica katja, pa res mam neki časa....me daje pomladanski lenitis, pa se mi bolj čveka kot dela ...kam se usedeva? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 17. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 17. marec 2005 evo me .....kr not skochim........shploff..... uuuuuuu,topla vodiccca...... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.