aiwa 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 k zmešana! čist se mi je ftrgal. pol pa še tisti breezerji... d best... zdej mal počivam. mam malco. Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Pol pa malo počivat na teraso. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 veš da grem res... prov tko fajn toplo je da se bom kr mal zleknla Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Lahko daš noge na ta stol, ko so že moje gor. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 kewl. hvala. tkole... če ne zamerš bom kr mal zamižala..... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 laškega prosim.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Ups... kdo to kriči ... medve tu dremava. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 sej js sem sam prišepnil natakarju sej veš kako je laško naročat v teh krajih... je mal mnj ku greh... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 sm kr zaspala... hehehe ... nč grem jz... pridem kasnej nazaj Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> sej js sem sam prišepnil natakarju sej veš kako je laško naročat v teh krajih... je mal mnj ku greh... Ja me je očitno pol tisti LAŠKO zbudil iz dremeža. A že maš to pivo al ti jaz postrežem? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>sm kr zaspala... hehehe ... nč grem jz... pridem kasnej nazaj Nočko. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Jst bom pa danes en naravni sok prosim, naj bo ohlajen, s slamco pa mal sladke smetane bi gor če lahko prosim pa...hja pa tamle se bom vsedla pri jacuzziju pa nogce not namočila in mal "meditirala" na sončku Pa mal bolj potiho čvekajte a boste, da se ne bodo misli izgubile Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 uhja grem še js v jakuzi k tejle žverci da me sonček mal poboža pa prosim zraven laškega še en deci hladne deci tople z ledom in slamco, za povrh pa še limono... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Samo če obljubiš da boš tih kot miška ok?! Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 hehe danes pa bi eno cocto Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 glede na to da sem sesuta ko pes, bila poleg obeh službic, še na roditeljskem sestanku, potem pa pri malemu bolniku, neki konkretnega prosim... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Šiva 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Breezer orange prosim s slamico Citiraj Mi tle imamo se fajn če vam prav je al ne.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 a vi ste tudi meli roditeljske? Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 'cer dogaja, dogaja mal neumnosti delala prejle, zdej pa na en oreng drink prsla.. Mick, priporocas kej? Mogoce bi se ti kr pri Jacku pridruzla... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Da se ne bos prevec navadil na tale prevoz Evo, čin! Pa jaz bi se mal posedela.. tale jacuzzi sprobala.. tko, na easy... saj se ti ne mudi, ne.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 fajn pol pa kar se mal posediva tlele.. pa kaksno svecko lahko prizges ej, jutr te pa z motorjem poberem, tko da si celado zrihtaj..(emancipacija pa to ) Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Ah, tolk te pa ne bi izmucla, no.. Bo motor se mal pocakal o, svecke, kok fajn Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 Ja, voham cimet... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 17. marec 2005 Prijavi Deli 17. marec 2005 no, pa se odpelmo nekam... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 18. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2005 ku -kuc,dobro jutro..... ....a jst to sama sebi? nobenga ni tle al kaj?ja super .......chist u miru bom spila si kavico Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.