cigancica 18. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2005 dobro jutro,cool,da sta vidva ,sem zhe mislila da je kak tezhak uletu navsezgodi a gremo na teraso? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Jst bi pa cajcka, kave ne pijem...Mick lupceka nazaj, se od vceraj....se mi je pol mudilo, ko ste bli tok pijani in ste celo stalo nardil.... A kej tiger seka? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 18. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2005 sam,...kaj je pa tle tolk razmetano?a je bila cistilka tud pijana ni panike,evo tle je ena miza she kolkrtolk chista......oh,zdej pa chikec lepo a bo kdo en davidof? kuj prnesem pladenj s kavicami,pa chajchka za pikico........ Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Lahko se men eno kavico na hitr, prosim Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 18. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hihihi, jst tud na eno kavco pršu na brzaka..... a slishish?a bosh brown shugar? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Mmmmmmmmmm, kok cajcek lepo disi....pa dobr je tud! Hvala za prijazno postrezbo, cigancica. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 18. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lahko se men eno kavico na hitr, prosim evo ,aliana,pa she en kuponchek za jutranjo kavico s piskotki dobish..... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Kavo, pa še Jacka prosim... uh kašna noč Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kavo, pa še Jacka prosim... uh kašna noč A je bla ovnica na delu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 18. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kavo, pa še Jacka prosim... uh kašna nočdobro jutro ,nino kavica....evo...jacka pa zmankal a bosh kej druzga....? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 18. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Seveda......brown sugar, sugar o..o..ok l..l..jubavi,zate tud ......she kej druzga Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> o..o..ok l..l..jubavi,zate tud ......she kej druzga In vsi ostali so se potihem pobrali, da bi ju pustili v zasebnosti..... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 18. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>In vsi ostali so se potihem pobrali, da bi ju pustili v zasebnosti..... ah,dej,pol ni vech zanimivo Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Mick stari ej a si ti vsega jacka popil.... hm ajd gospa natakarca.... a veste kwa, dejte raj pira dva.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ah,dej,pol ni vech zanimivo Jah, no....lohk vaju pa tud gledamo, skriti za zaveso.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Hvala za kofi, kuponcek pa jutri izkoristim Zdej pa, grem jaz mal mojga konjicka zajahat lep dan! Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 kake kuponcke mate tle?? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Vrum Vrum ej bejbi a daš gor Barry Whita? .. na tle maš cdjček.. hm kako kaj ljudje banda stara... aliana srečno na cesti.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 18. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vrum Vrum ej bejbi a daš gor Barry Whita? .. na tle maš cdjček.. hm kako kaj ljudje banda stara... aliana srečno na cesti....no problem,bo kr pasal zdej berich........sej lahko sam dash gor,che ti ni pretezhko......kr morm sam tle zravn u shtacuno laufat po jacka pa po mleko,ker je nekdo vcheri pozabu napolnik zaloge..... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 dam js gor hihi uhja sprostimo ozračje, gre kera mal zaplesat? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 En konjak za konja prosim. Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 hehehehe en čajčič bitte z MLEKOM... tk da upam da ste ga že nabavl Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> dam js gor hihi uhja sprostimo ozračje, gre kera mal zaplesat? Ja, sur de....da vidmo tvoje zibanje z boki...shake it baby.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 ja nič "klapa" lepo se jamite, pa ne ga preveč sračkat gremo mal na obalo pogledat.. čaw čaw Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 18. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>En konjak za konja prosim. za zhrebca takoj zrihtano,izvoli<{POST_SNAPBACK}>hehehehe en čajčič bitte z MLEKOM... tk da upam da ste ga že nabavl evo me...bla guzhva u shtacun...mater <{POST_SNAPBACK}>Šele zdej vidim kak zlo sem te pogrešal, amore mio... A kej druzga tud javno? ...uh ....sm laufala zdej.....da ne bi od chakanja kakshno drugo gledu... uf.... mislim da bo treba mal v jacuzzi,pa vsi povabljeni,danes postrezhba kavic in vsega ostalega v jacuzziju obvezn s sabo masazhna olja pa morske soli pa suho cvetje......da bomo vse not v vodo dal.........no folk,hiter tle zravn v erboristerijo.....mick,midva pa lahk kr tle pochakava,a ne Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.