El Nino 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, sur de....da vidmo tvoje zibanje z boki...shake it baby.... mal se zavrtimo ja ouyea... lalala... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 18. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> mal se zavrtimo ja ouyea... lalala...evo,nino,jacka kuj zate Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 uhjea a kar jacka da bi? hm no sej je že 11.40 daj še eno limonco zraven... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 18. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> uhjea a kar jacka da bi? hm no sej je že 11.40 daj še eno limonco zraven...hooopla...evo ...plusk....limonca,sori sem jo tko not vrgla,da te je mal po hlachah poshprical.........zdej pa zgleda kot da bi .....am....na hlachah...am ..mel...eh....sej vesh Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ESTRELLA 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja nič "klapa" lepo se jamite, pa ne ga preveč sračkat gremo mal na obalo pogledat.. čaw čaw sem fouš, poročaj kako zgleda na obali Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>hooopla...evo ...plusk....limonca,sori sem jo tko not vrgla,da te je mal po hlachah poshprical.........zdej pa zgleda kot da bi .....am....na hlachah...am ..mel...eh....sej vesh uh miška ja ja kako spretno brišeš mmm ja ja kr pobriši tko ja pridna mhm mhm Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 zdej k sem se tok načakala bi pa en long island ... hehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 18. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>uh miška ja ja kako spretno brišeš mmm ja ja kr pobriši tko ja pridna mhm mhm am....na hitrco,vesh...........da ne bom mickenega zgubila Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 mhm mhm ok ok Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 18. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2005 mikeno,kje si ?pogresham te,no.pa she to ,da ti povem,da naju je lastnik povabil v amsterdam naslednji teden....da si pogledava kako njemu tam laufa coffe shop-caffe della luna n*1.....pa baje da bo zrihtal she ful vrst sira pa to, z nizozemske,da bomo stregel tud special sendviche pa to...... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 sendviče al kaj? in to spešl? uuu njami.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 18. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 18. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Oj, saj sem tu, sm ravnokar zvedu, da lohk tu ostanem, mi je neka obveznost odpadla... V Amsterdam? Ful kul super bombastično , še bova moje frende obiskala , veš kak bo fajn......A greva pol na Queens day še uzput? Hihihi....I love Amsterdam. Da se o cigumigu ne menimo..... jaaaaaaa....valda,qeens day super,sam upam da ne bo prevech guzhve....drgach pa super varjanta....ja..ja...jst tud mam rada amsterdam......sam da ne bosh ti prevech tam unih vetrin z zhenskami gledu ker greva poslovno,vesh <{POST_SNAPBACK}>sendviče al kaj? in to spešl? uuu njami.... ja,aiwa in to baje z nevem kolk vrstami sirov,pa namazov.....sam tile bodo mal halucinogeni Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Hej natakarca, lahko dobim nekaj ledeno mrzlega? Joj tu pr nam je full vroče :xx!: Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 ja,aiwa in to baje z nevem kolk vrstami sirov,pa namazov.....sam tile bodo mal halucinogeni bl k zadanejo bolš je Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 Še en liter daj.... Svet se začne ob petkih ob dveh..... da ne boste rekli da sam opolnoči uletim..... Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 heheh.... pr men se začne šele u soboto ob 17 ih pa konča v nedeljo tak čas... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 jz, jz, jz!!! Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 in js in js Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
keti227 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 d best, k prou rabm zdele neki Citiraj You see beauty where you desire to see it. You see ugliness where your are afraid to see beauty. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 a je to še odprto , ups vrata so bla odprta Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rubi 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 eh...kr postrež si.... men so rekl da se lohk počutš kot doma.... ključi so pa itak skoz na šanku.... za vsak slučaj če bi kdo kej not prnesu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 18. marec 2005 Prijavi Deli 18. marec 2005 kul emmm,kaj pa boš ti? js bom eno coronco Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 br jutr.... sm pršla mal pospravt... mam filing da bojo šefi še dolg spal. tkole bom mal popucala... da lahk začnete pol na kofetke hodt... mal po tleh pobrišemo, pa mize in šank.... kozarce dat prat... tkolele... da se bo lokalček šajnov... še okna bom pomila matr je lepo zdej Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 ti kar sanjaj naprej, bo prec lepši dan bi jaz tud en kofe, čist navaden, mogoče s smetano Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 evo Selene, mal pomagam tuki,tle maš eno fajno kavico s smetano Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.