Skoči na vsebino

caffe della luna-lunina kavarna

cigancica

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>:D uhjea :P a kar jacka da bi? hm no sej je že 11.40 daj še eno limonco zraven...

hooopla...evo ...plusk....limonca,

sori sem jo tko not vrgla,da te je mal po hlachah poshprical...

......zdej pa zgleda kot da bi .....am....na hlachah...am ..mel...eh....sej vesh x:Dx

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Deli na socialnih omrežjih

<{POST_SNAPBACK}>hooopla...evo ...plusk....limonca,

sori sem jo tko not vrgla,da te je mal po hlachah poshprical...

......zdej pa zgleda kot da bi .....am....na hlachah...am ..mel...eh....sej vesh x:Dx

uh miška ja ja kako spretno brišeš :D mmm ja ja kr pobriši tko ja pridna mhm mhm :D :vragec:

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

mikeno,kje si :cry: ?

pogresham te,no.

pa she to ,da ti povem,da naju je lastnik povabil v amsterdam naslednji teden....da si pogledava kako njemu tam laufa coffe shop-caffe della luna n*1.....

pa baje da bo zrihtal she ful vrst sira pa to, z nizozemske,da bomo stregel tud special sendviche pa to...... x:px

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>Oj, saj sem tu, sm ravnokar zvedu, da lohk tu ostanem, mi je neka obveznost odpadla... x;)x V Amsterdam?  x:px  x:px  x:px Ful kul super bombastično :palec: , še bova moje frende obiskala , veš kak bo fajn......A greva pol na Queens day še uzput? Hihihi....I love Amsterdam.  xsrcx Da se o cigumigu ne menimo..... :2src:

jaaaaaaa....valda,qeens day super,sam upam da ne bo prevech guzhve....

drgach pa super varjanta....ja..ja...jst tud mam rada amsterdam......sam da ne bosh ti prevech tam unih vetrin z zhenskami gledu :o|o:

ker greva poslovno,vesh x;)x x:px x:Dx :vragec:

<{POST_SNAPBACK}>sendviče al kaj? in to spešl? uuu njami.... :hepko:  xsrcx

ja,aiwa in to baje z nevem kolk vrstami sirov,pa namazov.....sam tile bodo mal halucinogeni :inocent:

shakti gawain

Še en liter daj....

Svet se začne ob petkih ob dveh..... x:Dx da ne boste rekli da sam opolnoči uletim.....

x:Dx xcheersx

....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor

br jutr.... sm pršla mal pospravt... mam filing da bojo šefi še dolg spal. tkole bom mal popucala... da lahk začnete pol na kofetke hodt... :flower: :flower: mal po tleh pobrišemo, pa mize in šank.... kozarce dat prat... tkolele... da se bo lokalček šajnov... še okna bom pomila :switz: xokx

matr je lepo zdej :2src:

spet se mi je na bolš poslabšal

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...