Ksenia 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 tnx Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Heh, nočem. Niti ne vem, če bi bil lepši dan. Hočem bit zlo "trezen" in realen. Bi šlo.......dobit kavo s takim učinkom? evo ti stari,ena črna kavica z močnim učinkom-boš takoj bil na realna tla Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 Jaz bi pa ene borovničke. A mate take taprave, na Pokluk nabrane? Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz bi pa ene borovničke. A mate take taprave, na Pokluk nabrane? bomo zrihtal evo ti eno prave borovničke,a rabš žličko?? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>E, thx. Sam paz se, če ne deluje, znam bit ves pesji.... ja kul, boš pa pesmice citiral Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 a te jezimo , ma veš kaj enga jacka si privošči, pa bo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>bomo zrihtal evo ti eno prave borovničke,a rabš žličko?? Ah ne deli si odvečnega dela, jihbom kar z jezikom polovila. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ah ne deli si odvečnega dela, jihbom kar z jezikom polovila. mmmm zanimivo, loviš z jezikom Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mal pa že. Sam mi včasih tu paše. Jacka? Hm, ko morm kaj razčistit al pa ko mam bleme se alkotu izogibam. Trenutno - oboje. Sam s tabo pa vsee prav rad enga ta mauga jacka ruknem..... ma en nama ne bo škodil... evo na nagajivost Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 dajte mi neko poživilo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>dajte mi neko poživilo js tud eno poživilo rabim.. grem tečt zej Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 uu tečt pr nam pa full veter piše. II jaz bi šel zravn Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ah ne deli si odvečnega dela, jihbom kar z jezikom polovila. Pomlad, prisedi k nama z Mickom, da ne boš sama tam v kotu Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 O hvala. Kaj pijeta, dam za rundo... Ah kr še eno rundo borovničk prosim seal! Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 je šel tečt, ej Mick jaz bom še enga, kaj pa ti? grem jaz ponj, sem včasih razturala kot natakarica... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
pomlad 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 Na zdravje. Tole še ruknem, pol moram pa kosilo it skuhat. Citiraj Posej ne in zrasel bo nič. ( azerbajdžanski ) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 mah kr cvička bi, za ob tekmo... Mick sem vedela da ti bo tisti jack pomagal da ne bi slučajno zdej rekel da ni Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 Jaz pa na en kofi prisla.. s cimetom, prosim, pa brez sladkorja...Tolk nekam zaspan dan, se vidi, da se vreme spreminja.. jaz mam pa se plane za zvecer, pa je treba ostat buden.. sej unale terasica je zaprta, a ne? nekaj me zebst hoce.. bi se mal sla med mehurcke pogret... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 mmmm, super je.. daj no, odpri terasico, pa se ti prisedi.. Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 uuu jaz pa bi en donat - sem polže jedel pa komni čakam da jih dobim vn Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 my baby tam nekje zunaj žura js pa morem tud kaj spit natakar eno po tvoji izbiri... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 Nino, mislm, da sva dans tlele kr sama...... tko da če piješ pir, te povabim na pir (pa loh pol kr zapreva kafić ) Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 Uh, pol pa nč, če nočeš mojga pira.... http://www.hondaclub-si.com/forum/images/smiles/fools_hmm.gif (sej bo pa zame več ) Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 hja no čak sem lih šlogal nekaj ;) praviš da maš pir ... keri pa to? laški? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 19. marec 2005 Prijavi Deli 19. marec 2005 Jah tle je več vrst... trenutno mam Bandidos... kaj boš Laško? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.