contesa 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Ja, zgodnja ura, zlata ura, ali nekaj takega! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Rana ura zlata ura;) hihi sploh če sodim po tem kašne zlate sanje mam vačsih v teh ranih urah.... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 A lahko tako eno kavico intervenozno prosim, ker me ta pomlad dol daje... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Intervenozno olala... Nurse! hihi kaj bi brez sester ja Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Sem že čisto pod mizo.... a lahko eno??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 A mickeno ???? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Natakar,jest bi pa en zeleni vanilija čaj....prosim. ,hvala Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Hm... ,lahko. Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Hehe,ja najbrž res ne....sam ti pa še bolj paše,da je to pisalo ane? Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Dečko za vse? Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Natikar... ......stock kolo prosim...... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Natikar.... a pogoj pa je bil mickeni al kaj? A je še kaka hruškica zame ostala? Sokec mislim? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Ne, rabim drink.... nujno!! Lahko pa si zraven in me mal tolažiš, sej veš, tko, da bo vse v redu pa to.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 dobro jutro, js bi pa eno podaljšano kavo pa radesnko prosm (sanjalka kaj pa delaš pod mizo?) Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Mick -- ta natikar mi je neki obljubu... pa nič od tega... A se mi pridružiš Seal Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 a pod mizo? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 S kavico tudi zame prav Lahko se tudi preseliva kam. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 emmm ja še vedno nisem dobil kave... lahko se preseliva.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Veš kaj, ti vzami radensko pa sokec, jaz pa kavico za oba skuham... pa greva.... Šefica pa natikar sta očitno ...... no malo zasedena ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 oki doki ja šefica pa natikar...hmmm se neki trese zadej v skladišču... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Helou, helou... A zdej se boste pa kr natikal tuki? Pol mormo lokal preimenovat v Mickova natikalnica.... Mick, en koktejl bi...pino colado prosm, pa en nasmešk, pa še ostalim prnes, k te že dowg čakajo...ja, kakšen natikar pa si, da pustiš ldi čakat? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Kje pa je šefica danes? Pogrešam jo. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Seal kam pa se midva seliva Pa zapri vrata skladišča... da se ne sliši vse... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kje pa je šefica danes? Pogrešam jo. Jst jo, tud,, k je tak sonček...Aiwika, kje siiiiiiiiiiiiiiiiiiii? Dej prid mal zobke pokazat, no! Z ribico te pogrešava.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 22. marec 2005 Prijavi Deli 22. marec 2005 Sanjalka ma nevem, zej je Pika Pikica prišla, pa nevem če bi še šou od tod sej smo lahko vsi tuki.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.