Skoči na vsebino

caffe della luna-lunina kavarna

cigancica

Recommended Posts

Jaz tudi obožujem tarok! x:px x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Deli na socialnih omrežjih

Seveda Sanjalka, da sm te štela zravn...

Mick, aja, ti si kao profesionalc, k sam v 3 igraš....nažgala bi te pa v taroku, kje drgje me pa ne mika, k tok nakladaš, da si najbrž ful zanič! x:Dx Hehehehehe...

Contesa, ti lohk pa zdej namest mene vskočš, k se grem Micku skrit (beri: grem dol z neta). xDDx

Jaz pa poker igram brez slačenja! x:Dx :vragec: x;)x (zato ker vedno zmagam) x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Jaz imam pa veliko od tega! x:Dx :vragec:

HONORE DE BALZAC

Vprašanje kako dolgo bi nosil to ime? x:px x:Dx :vragec:

HONORE DE BALZAC

zhiv zhav x8Dx

no,sem prshla spet mal pochekirat kaj dogaja tle.....kontrola pach mora bit vsake tolko,a ne.....

mick,bi prosila eno duplo chrno vodko z ledom.....v tvoji druzhbi seveda.. x:Dx

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>Cviček, dupla vodka, dupli bejbi.... x:px  :vragec:  x:Dx Haj, šefica :2src: , a ti mene ne misliš več nič razvajat?  :o|o:  :C:

eh,ful dela mam,madonca....v pisarni sem cel cajt...k moram te papirje za lastnika prpravt :xx!:

zdej sem spet prshla mal tebe pogledat x;)x

a te zmasiram malo x:Ix x:px ?

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa  :P  :P  :P Že predem..... x:)x  :vio:

pashe,ha?mmmmmmm.....neki mash tule zashtekano v spodnjem delu hrbta....hmmm...mislim ,da mal prevech stojish....prevech delash....ja ja kr fajn bo tle treba zmasirat..... x:px

pol pa pochasi na spodnji del.....mmmmm :inocent: x:px

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>Sm ti mislu zaupat, da se mickeni tud strumno stoječ  :vragec: javlja za masažo, pa sm raj bil tih, za ziher, da bo vsaj Mick zmasiran..... :inocent:  :vio: Mah, kak pa to paše.... :P

Men se zdi, da preveč sedim.... :inocent:  x:Ix  x;)x Sam ne šefici pravt  x:o)x

:vragec: mmmm......glej ga glej mickenega ... xrolleyesx nekam velik je ratal x:px

shakti gawain

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...