Pika Pikica 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kakav z rumom in smetano........za sladki greh pa bo treba mal pokleknit... V pisarni se režim, ko....sej kompliment znaš sam pravi vstavit....že klečim...na blazinci, da me ne bojo kolenčka preveč bolela...a lohk dvojno dozo... Matr, ti me v same pokvarjenosti spraviš.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>No prav, se bom potrudila in namakala... .A se mi pridružiš pri kavi?Ma z veseljem, pa bova skupaj namakala Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 En čajček, pliss, zeleni z okusom vanilije... Rogljičkov pa ne maram... :xx!: hm, kaj pa bi potem lahko namakala... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>:xx!: hm, kaj pa bi potem lahko namakala... Astra Vrečko čaja Astra Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Mick.... kje imate zaloge sladkorja? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hihihi......dveh sicer nimam, sam 2x pa bi menda še zmogu....... Menda......se ne spomnim več.... Jst te tuk 3x pomolzem....hehehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Astra, evo tvoj čajček. Samo sladkorja mi je pa zmanjkalo... pa šefice ni, pa Micka ne... bom mogla nekje poiskat. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Milf.. ...sem imela boljše predloge v mislih.. Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Mick & Milf, a bosta zmogla tok bejb spedenat? Neki sta se potuhnla, reveža....sej razumemo, na stara leta pipca ne dela več tolk dobr Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ma z veseljem, pa bova skupaj namakala Na pa poglej, zdaj pa bi vse kaj namakale.... A pustiš malo rogljička še zame.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Men tud neki sladkega prosim... Za lep zacetek dneva.. se bi zdi, da bo nadaljevanje bolj tko... Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Aliana.... lihkar prišli sveži rogljički.... boš kaj spila? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Milf 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Milf.. ...sem imela boljše predloge v mislih.. AstraJaz tudi, sam sm hotu bit diskretn. <{POST_SNAPBACK}>Mick & Milf, a bosta zmogla tok bejb spedenat? Neki sta se potuhnla, reveža....sej razumemo, na stara leta pipca ne dela več tolk dobr Ja, kaj češ, leta so tu. Jebi ga. <{POST_SNAPBACK}> Na pa poglej, zdaj pa bi vse kaj namakale.... A pustiš malo rogljička še zame.. Veš da bom , sem že prej dva pojedo Citiraj It's better be dead and cool than alive and uncool Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Sveži rogljički A si lahko okus popravim, ker sem prej enega starega namakala, pa še Milf mi ga je pol pojedu. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Sanjalka, ma ni blema.... evo rogljiček zate... Mick.... thanks... mam dobrega učitelja veš.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jaz tudi, sam sm hotu bit diskretn. Aja? ..Od kdaj smo pa na lnf diskretni...a ni tule vse javno...da majo vsi kaj od tega... Bemti, pa že spet na Mickovo smeno naletela... :xx!: Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Jao, zamudila tople rogljicke nic, kar enga hladnega, pa eno fructalovo visnjo sok zraven Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Aliana 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Iiiiiii!!! kok lepo od tebe, hvala Citiraj WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM loesje Spet nazaj - Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 kolk sem jst zaspana, nujno nujno nekaj za prebuditev Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Red bull je ogaben... :xx!: ...sem vedla, da ta tip nima pojma... Hočem drugega kelnerja x!x Da ne bom rabla kave pa čajčka zjutraj, da me bo sam pogled nanj prebudil... Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Red bull je ogaben... :xx!: ...sem vedla, da ta tip nima pojma... Hočem drugega kelnerja x!x Da ne bom rabla kave pa čajčka zjutraj, da me bo sam pogled nanj prebudil... Astraredbul pa še glej glej, grem jaz po pravo kavo, je tak super kelnarček tam tnx Astra Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 en zeleni čaj prosim....od samga zabušavanja se mi spi.. Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
astra 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Lahko grem s tabo, Selene... ..jaz bi tut kakega super kelnerčka...ne pa tega tukaj... :xx!: Astra Citiraj Per aspera ad astra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Amis.... samo zate zeleni čaj... bi rada mogoče kak spešl zeleni čaj? Kaj pa vem... jasmin, pina colada, meta.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 o ribica katja...haj...jp, jasmin bi bil odličen Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.