ribica Katja 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Evo, upam, da me nisi predolgo čakala.... ....sem še sebi skuhala jasmin... lahko prisedem? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Mick,jaz bi pa en naravni juice prosila! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> ..morm dobro premislit kaj ti naj postrežem, ker če si po svoje razložim in postrežem bom lohk ......... Ti pujsek, ti....hehe Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Meni bi tudi pasal kakšen sok zdaj.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 A lahko kaj proti glavobolu dobim :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Mick... Sanjalica, lahko ti skuham kakšen čaj, meta, melisa, rman, kamilice....? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 LAHKO .. hvala. Meto bi. Morda prej mine. Sanjalka sem. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Ups, my bad.... (to je pa tko, če te Mick zmeša... ) Evo, SanjalKA , metin čaj.... (grem si ga jaz tudi skuhat ) Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Nič hudega. .. saj verjamem Mick pa pomlad... A ga bova na terasi pili? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Ma ja, na sončku!!! Uh, že dolg nisem...http://www.hondaclub-si.com/forum/images/smiles/fools_kos.gif Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Ti kar ...samo ne pihaj vame.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Pismu...me že kar malo skrbi tole... k tolk palim na čike.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo, upam, da me nisi predolgo čakala.... ....sem še sebi skuhala jasmin... lahko prisedem? o super ribica katja...seveda lahko prisedeš...mal si pa morš oddahnit ko tkole strežeš... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 en emmmmm sokec prosm Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Sokce pa Mick streže... Jaz imam brejk... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 ja ti kr uživi na svojem brejku... bom si že sam zrihtal.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Seal...kakšen sokec bi? Ribica Katja a spet čik... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 JA Sanjalka... xsmokex Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 A sm začutla leden mraz zapihat skoz kavarno???? Me prov zanima kuga je to blo.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 pa še js enga... ...kolk to paše Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Sanjalka nima veze, po tvoji izbiri Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> ....prid na sokeca, prid..... Kle s pa totalen pedofil izpadu....bljak :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Sanjalka nima veze, po tvoji izbiri Prav ena hruškica zate, pa še zame ena. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 hvala, dušca si Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Jst bi pa ananas pa banano pa hruško pa pomarančo skp....bo šlo? Mljaska...kok bo sedl! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.