sanjalka 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jst bi pa ananas pa banano pa hruško pa pomarančo skp....bo šlo? Mljaska...kok bo sedl! A si tolko žejna. . no prav... dobiš. ... a slamco tud? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>hvala, dušca si Zate menda ja Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Kle s pa totalen pedofil izpadu....bljak :xx!: .....a se ti blede? Al si sam zavistna? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 O Mick.... a te s čim postrežem? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Kaj pa te....enga Jacka ...pa enga .....se nekak neljubljen počutim v teh trenutkih.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Evo ...Jack z ledom pa z ,zraven pa še , da boš boljše volje. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Thx. Saj sm v bistvu mislu rečt "nezaželjenega" Zdej po mi je mal blš.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Samo mal ... no da ti bo čisto dobro ti še tu ene , druge pa drugje, da ne bo tako sumljivo... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 ...se pravi.... če pa jaz rečem, da se počutim neljubljeno.... ......se da kaj zrihtat? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 ja seveda se da! marsikaj Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Hahaha, dobra si. Včasih je tako, včasih pač ne...... Thx sanjalka ......ribca, kaj bi želela? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Diana, o hvala, ful dober sok!! <{POST_SNAPBACK}>......ribca, kaj bi želela? ....bit pocrkljana... Seal, kaj pa ti ponujaš? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 odvisno kaj želiš? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Bemu, res ne rabiš okulista? Hihi, ribca , prid, greva mal v jacuzzi.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 A zdaj imate že jacuzzi v kavarni? Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Mick, že grem.... Conti, v sami kavarni noter ne, na terasi pa... je dala šefica fotko na eni xx strani te teme... Seal, če bi pa tebe čakala, bi pa še stara vmes ratala.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Hm, če je jacuzzi prost, ga bom pa malo izkoristila! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 23. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2005 ja,contesa izvoli,vse smo mi zrihtal, mazila in olja mash pa zravn na leseni polichki,pa uzhivajtu je jacuzzi,ker vidim da si zamudila predstavitev Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Uau! Od kje je pa to? Jaz bi bila pa zares rada tam! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 23. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2005 sej si zhe tam-tu.....ciganchica vse zrihtala,no pravzaprav nash lastnik che bi rada privat uzhivala kr povej,da spraznimo teraso,sam je treba doplachat.....pa ne meni....ampak micku.... zaenkrat je pa itak pol prazna terasa tko da je kr cool,voda prefiltrirana....vse shtima drgach pa mash tud knjige pa revije na levi strani ,na polici........a ti prnesem she kak coctail za v jacuzzi? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lahko grem s tabo, Selene... ..jaz bi tut kakega super kelnerčka...ne pa tega tukaj... :xx!: Astraitak da greš lahko x;)xjutri, danes sem uživala sama v njegovi družbi, mi tko simpatično reče kva je bejba... hehe mulc, zna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>sej si zhe tam-tu.....ciganchica vse zrihtala,no pravzaprav nash lastnik che bi rada privat uzhivala kr povej,da spraznimo teraso,sam je treba doplachat.....pa ne meni....ampak micku.... zaenkrat je pa itak pol prazna terasa tko da je kr cool,voda prefiltrirana....vse shtima drgach pa mash tud knjige pa revije na levi strani ,na polici........a ti prnesem she kak coctail za v jacuzzi? Ja, prosim, enega sadnega-brezalkoholnega! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 23. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Ja, prosim, enega sadnega-brezalkoholnega! evo,izvoli contesa .....ti nisem takoj prinesla, ker te nisem hotela motiti v masazhni kopeli......zdej pa se lahko she osvezhish mal s coctailom a si kej lepega sanjala,k sem prej vidla da si mal zadremuckala v jacuzziju..... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Ksenia 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 o dečvi, haj... komaj čakam da sedem, kaj bi pila... hm, limonado, ja limonado bom... a si grem sama iskat al mi bo kdo prinesel...o Contesa si sanjala, jst tud pri belem dnevu sam ne razumem zakaj si dovolim črne sanje... pa tko lepo se je dan začel :xx!: Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 23. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>o dečvi, haj... komaj čakam da sedem, kaj bi pila... hm, limonado, ja limonado bom... a si grem sama iskat al mi bo kdo prinesel...o Contesa si sanjala, jst tud pri belem dnevu sam ne razumem zakaj si dovolim črne sanje... pa tko lepo se je dan začel :xx!: sam zate selene limonadica a ti s pa chrne sanje mela......hm... a chva jih v kakshno drugo barvo prebarvat? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.