Skoči na vsebino

caffe della luna-lunina kavarna

cigancica

Recommended Posts

A zdaj imate že jacuzzi v kavarni? x:Dx :eek:

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Deli na socialnih omrežjih

Mick, že grem.... x:px x:px x;)x x:Dx

Conti, v sami kavarni noter ne, na terasi pa... je dala šefica fotko na eni xx strani te teme...

Seal, če bi pa tebe čakala, bi pa še stara vmes ratala.... x:o)x :vragec: x;)x x:Xx x8Dx

What you resist, persists.

What you can't be with, won't let you be.

Hm, če je jacuzzi prost, ga bom pa malo izkoristila! x:px x:Dx x^x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

ja,contesa izvoli,vse smo mi zrihtal, x:Dx

mazila in olja mash pa zravn na leseni polichki,pa uzhivaj

tu je jacuzzi,ker vidim da si zamudila predstavitev

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Uau! x:px :2src: Od kje je pa to? Jaz bi bila pa zares rada tam! x:px

HONORE DE BALZAC

sej si zhe tam-tu.....ciganchica vse zrihtala,no pravzaprav nash lastnik :inocent:

che bi rada privat uzhivala kr povej,da spraznimo teraso,sam je treba doplachat.....pa ne meni....ampak micku.... x:Dx

zaenkrat je pa itak pol prazna terasa tko da je kr cool,voda prefiltrirana....vse shtima x;)x x8Dx

drgach pa mash tud knjige pa revije na levi strani ,na polici....

....a ti prnesem she kak coctail za v jacuzzi?

shakti gawain

<{POST_SNAPBACK}>sej si zhe tam-tu.....ciganchica vse zrihtala,no pravzaprav nash lastnik :inocent:

che bi rada privat uzhivala kr povej,da spraznimo teraso,sam je treba doplachat.....pa ne meni....ampak micku.... x:Dx

zaenkrat je pa itak pol prazna terasa tko da je kr cool,voda prefiltrirana....vse shtima x;)x  x8Dx

drgach pa mash tud knjige pa revije na levi strani ,na polici....

....a ti prnesem she kak coctail za v jacuzzi?

Ja, prosim, enega sadnega-brezalkoholnega! x;)x x:Dx

HONORE DE BALZAC

<{POST_SNAPBACK}>Ja, prosim, enega sadnega-brezalkoholnega! x;)x  x:Dx

evo,izvoli contesa .....ti nisem takoj prinesla, ker te nisem hotela motiti v masazhni kopeli......zdej pa se lahko she osvezhish mal s coctailom :palec:

a si kej lepega sanjala,k sem prej vidla da si mal zadremuckala v jacuzziju..... :8):

shakti gawain

o dečvi, haj...

komaj čakam da sedem, kaj bi pila... hm, limonado, ja limonado bom... a si grem sama iskat al mi bo kdo prinesel...

o Contesa si sanjala, jst tud pri belem dnevu sam ne razumem zakaj si dovolim črne sanje... pa tko lepo se je dan začel :xx!:

<{POST_SNAPBACK}>o dečvi, haj...

komaj čakam da sedem, kaj bi pila... hm, limonado, ja limonado bom... a si grem sama iskat al mi bo kdo prinesel...

o Contesa si sanjala, jst tud pri belem dnevu sam ne razumem zakaj si dovolim črne sanje... pa tko lepo se je dan začel :xx!:

:palec: sam zate selene limonadica x;)x

a ti s pa chrne sanje mela......hm... xscratchx

xideax a chva jih v kakshno drugo barvo prebarvat?

shakti gawain

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...