Skoči na vsebino

caffe della luna-lunina kavarna

cigancica

Recommended Posts

<{POST_SNAPBACK}>Nič se ne veseli preveč, dans bi se sam mal k teb stisnil..... x;)x  xsrcx

ok ok,stisnila sva se,zdej pa grem pochasi mal okrog po mestu bluzit,pa upam da se en masten naliv usuje,da bom lahko po dezhju hodila in uzhivala......

gresh z mano? x:)x

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

Deli na socialnih omrežjih

:D js sem tud šel prejle nazaj skoz mesto po dežju ahjaj kok paše :D hihi prvi pomladni dež :D ouyea hvala bogu da sem se aprila rodil :D
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

tolk malokrat tale alko, da kar nimam filinga kaj bi pasalo.. ma dej enga jacka.. ce je za Micka dobr, bo tud zame ;)

WHEN LIFE PUTS STONES IN YOUR WAY

BUILD SOMETHING NICE OUT OF THEM

loesje

Spet nazaj -

Ja, ful rad hodim po dežju, sem najprej mislil, da boš rekla "upam, da ne bo dežja", pol pa to :palec: .........Rad bi hodil s tabo po dežju........rad imam dež........in cigumiguta xsrcx xDDx :palec:

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

<{POST_SNAPBACK}>Ja, ful rad hodim po dežju, sem najprej mislil, da boš rekla "upam, da ne bo dežja", pol pa to :palec: .........Rad bi hodil s tabo po dežju........rad imam dež........in cigumiguta  xsrcx  xDDx  :palec:

ti meš full rad cigumigu. x:Dx

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

<{POST_SNAPBACK}>Ja, ful rad hodim po dežju, sem najprej mislil, da boš rekla "upam, da ne bo dežja", pol pa to :palec: .........Rad bi hodil s tabo po dežju........rad imam dež........in cigumiguta  xsrcx  xDDx  :palec:

obozhujem dezh,she najbolj pa potem tiste nevihte,ki sledijo....kot bi rekel moj mozh:ko se usuje "pljusak"

vec svetlobe spustis vase,
svetlejsi postane svet v katerem zivis

shakti gawain

:D Behemoth pridi sem ti dam en kozarec mleka s cukrom... bova že dala tem babam tebi pravit da si mali pezde...
:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...