Behemoth 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> Behemoth pridi sem ti dam en kozarec mleka s cukrom... bova že dala tem babam tebi pravit da si mali pezde...itaq Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>obozhujem dezh,she najbolj pa potem tiste nevihte,ki sledijo....kot bi rekel moj mozh:ko se usuje "pljusak" Jaz tud . Še posebej polet, ko je toplo.... Mick, daj si enga jacka Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 evo mick k vidim da težko točiš že ti js nalijem Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Kul. Pa bod konkreten..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 23. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2005 pobozh mickec Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Thx cigumigu Si še mokra? Od sprehoda....... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 23. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2005 ja,od sprehoda ja.....komplet mokra Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Komplet mokra... uh take mamo radi.. a še tebi enga mic..khm khm.. jacka nalijem? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Nič, je mal hladno, ti en grog pripravim, pa daj slec se, da te n....obrišem, sfrotirkam mal... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 23. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2005 mmmmmen je pa zdej malo mrzlo.....a mi prneso kdo kavo v veliki shalchki prosim......pa eno brisacho....brrrrr... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Vidiš, še v mislih se ujemava..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 23. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Vidiš, še v mislih se ujemava..... aha.....dej frotirko no.....kaj me zdej tko gledash.... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Ah.....gledam te tak.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 ah to je sam Jack ki govori iz Micka ... hihi veš da je Jack tak pokvarjen stari stric Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 23. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2005 glej ,glej,men pa diabolique v glav.... .....vprash ninota... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> ah to je sam Jack ki govori iz Micka ... hihi veš da je Jack tak pokvarjen stari stric Suhceni, ti bom uhe navil, če mi boš osvajanje kvaru..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 hihi bom mal ugasnil radiatorje da se bo treba stiskat hihi pa klimo še vklopim (hvala za napitnino stric...) Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Tu maš še jurja, sam da si tih..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 23. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2005 jst ga zashtiham za jurja,he he Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Hehe, lohk raj men kaj lepega nardiš za jurja k njega zaštihaš, revčka v cveti mladosti..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 23. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Hehe, lohk raj men kaj lepega nardiš za jurja k njega zaštihaš, revčka v cveti mladosti..... kaj bi ti za jurja?ha? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 Tvoj čas..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 23. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 23. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Tvoj čas..... a a nau shlo.....grem jst zdej she mal vechernega dezhja vpijat.....se ga vidmo jutr Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 10 jurjev? Mej se lepo, cigumigu.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 23. marec 2005 Prijavi Deli 23. marec 2005 hihi js Jure mam rad Jurje ja hihi sem že tih Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.