contesa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Jaz bi pa nekaj sladkega v dobri družbi! Metin čaj z mlekom in medom! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MiTjA 22 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Eno kavo z mlekom! Prosim! al pa kr še en sadjevc za delovno moralo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MiTjA 22 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 O dobro jutro Contesa! Si se pršla malčk posladk Kaj pa delaš a si doma al na šihtu al kaj lepga počneš Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Jutranji čaj prija pred službo! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MiTjA 22 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Men pa jutranja kava iz avtomata tle v službi pa Tako se začne moj delovni dan Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MiTjA 22 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Ja pa glih sm ti hotu rečt kam si skrila ta hudo slikico.... in evo jo PS: Pa sej ne da je prejšnja slaba ampak ta je res Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
MiTjA 22 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Ej contesa zdej če ni skrivnost me zanima kolk si stara? Pa a maš kakga tipa al si že poročena al ti že mulci doma najedajo živce al kaj ti kaj ti lepga dogaja? Jast pa tle na sihtu malčk dolgčas preganjam Zdej ko ni tle moje sosede lohk vsake tolk malčk smuknem tle gor pa contesi malčk tezim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Mitja, preizkušena zate, če je 22 v tvojem imenu starost? Brez zamere... Jst bi pa neki za pocrklt...scrklanka... Kšn hruškov sokc... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> .....a se ti blede? Al si sam zavistna? Včer se mi ni, dons se mi pa....kr zblojena sm...hehe. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 dobr dan! js bi pa en dobr capucino Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>dobr dan! js bi pa en dobr capucino evo ga, pa smajlija sm ti na penci s čokoladko nardila...lep, ne? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 grazie Pika , ja full lep za lepši dan Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Seveda, pa še en lep nasmešek, da bo še lepši... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 ja kok si ti pozorna.. napitnina bo velika Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Pa prozorna tud včasih... Ne rabš napitnine dat, mi je v veselje z nasmeškom na obrazu fejst fantom postrežt Mal spogledvanja še nikol ni škodl... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 ja te pa vredi,bova pa samo flirtala Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Ja, shit, zdej pa morm it...kera rima. Se ti drugič odkupim z ultra spogledovanjem! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 ja te pa idi, pa se ultra vrni Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Seal a si sam? A lahko s tabo kavico pijem? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Jaz bom pa en bananin sok Pago! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 jaz pa bi en probiotični napitek Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 24. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 24. marec 2005 evo,behe sam zate nabavla probiotiko......tko ,pa na zdravje izvoli she skodelico dobrih pishkotkov,da se she mal posladkash Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 oh hvala ciga Evo, da me tko noge in roke bolijo, včeri smo neki pri telovadbi bejžal, pa s frendi smo roke polagal - šit sem sam proti enmu zgubu Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>oh hvala ciga Evo, da me tko noge in roke bolijo, včeri smo neki pri telovadbi bejžal, pa s frendi smo roke polagal - šit sem sam proti enmu zgubu That s my (super)man!!! Go Behy, go Behy... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 24. marec 2005 Prijavi Deli 24. marec 2005 Tenx piki :D :D :D Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.