aiwa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 pr nas se pir namest vode pije Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 lol Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Čav bav....žejna, žejna....hitr enga sokca, piva pa ne smem, k sm mladoletna ...baje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 dej ne seri... kle maš pivičko Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 hey pika pikica sweetheart na enega sokeca sam zate multivitaminskega Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 dej jo s sokcom zavajat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 A lohk kr skp zmešam v koktajlček? Pivsok mu bom rekla....kok sta vidva prjazna....tok sm bla žejna....uf. A lahko še jaz vama kej ponudim??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 dejmo enga kurjega za plačilo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>dobro jutri, capucino pa radensko prosm pa en čokoladn jajčk Seal... samo enega kaj pa una dva, ki si jih že prej sunil.. ti sladkosned. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Zate, miška, tud deset da boš mela še za čez praznike.... Kva je pa s štrikanjem? Nism nč odgovora nazaj dobila!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Seal... samo enega kaj pa una dva, ki si jih že prej sunil.. ti sladkosned. ups Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 đizs... a vidš mojo ribjo organiziranost... matr spomin tak... heheheheitaq da bove štrikale... pa kwačkale tud če bo treba... pa kšne gobline izvezle...hehehe še teb par da bo čez praznike Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Pivosok... koktajl... Pikica to pa je nekaj novega. No meni vseeno mojo hruškico prosim. Jajčka bom pa kar sama vzela, če jih je še kaj ostalo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ups Ne skrbi saj za ostale pa ne bom povedala. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 če jih ni... reč sealu... jih je v žepe dal... pa kaj je z vami dons? vsi bi sam ene sokce pil? eh... grem jz nazaj na stepper... mam lih tako fajn poskočno muzko Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 moji žepi so (že) prazni Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 kjul... bo še kej za druge... zdej pa bod lepo priden pa jih puncam ponud... jz grem za šank po novo rundo.... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Seal jih nima nč več, k ma luknjo v žepo in so mu vn vsi popadal, jst sm jih pa vzela in pojedla! VSE! Ja, pač, sm sladkosneda in si nism mogla pomagat! Sorči!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>moji žepi so (že) prazni Seal, zadaj pa pot pot noge in druge prinesi. Jaz bi nekaj sladkega. Pa okoli ust se, no malo obriši, ne. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 lol kwa me smejete Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Pa okoli ust se, no malo obriši, ne. sanjalka, zakaj me ne bi kar ti obrisala? Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Seal jih nima nč več, k ma luknjo v žepo in so mu vn vsi popadal, jst sm jih pa vzela in pojedla! VSE! Ja, pač, sm sladkosneda in si nism mogla pomagat! Sorči!!! Pikica... vsaj enega bi mi pustila... ti sladkosnedka ti. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 hehehe, kok je fajn, k se smejčkamo! Juhu, a ni lep dan? Jst grem pa zdej na malco...kej dobrga popapat...jajčki so šli pa pa, pol grem pa še jest...pa vsem lupčka in lepe praznike....pa glejte, da boste v družbi ljubljenih oseb, če se le da... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 pikica vse si pojedla? jaooo bomo vidl če bo s pirhi tud tko Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Mah, če bom kšn v solati...basala se pa lih ne bom z njimi...takih jajčk ne jem tok Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.