seal 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Seal jih nima nč več, k ma luknjo v žepo in so mu vn vsi popadal, jst sm jih pa vzela in pojedla! VSE! Ja, pač, sm sladkosneda in si nism mogla pomagat! Sorči!!! kako pa ti veš za luknjo v žepu Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>sanjalka, zakaj me ne bi kar ti obrisala? A moram eno veliko krpo vzeti ali (smo to pa kje drugje Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Zdej pa rs šibam...eno rundo na moj račun za moje zdravje spijte....cheers! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>kako pa ti veš za luknjo v žepu Neki sm iskala...kinder surprise.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>A moram eno veliko krpo vzeti ali (smo to pa kje drugje hmmmmmm, krpa je suha,meni paše kej bolj vlažnega Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>hmmmmmm, krpa je suha,meni paše kej bolj vlažnega No prav, a ne v javnosti, da ne bo kdo ljubosumen. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>No prav, a ne v javnosti, da ne bo kdo ljubosumen. greva v skladišče pogledat,kok je še kej pijače na zalogi.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>greva v skladišče pogledat,kok je še kej pijače na zalogi.. Ja, pa bova še jajčka poiskala - čokoladna Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 hehehe... tist skladišče je cel kurbnhaus.... hehehehe bo treba rdeče lučke not namontirat Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 ammm... čokoladnih je zmanjkal samo še mlečna lahko najdeš tam zadaj z mano... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Bolj neki, kot pa nič... Moraš pa vse povedati al kaj? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>hehehe... tist skladišče je cel kurbnhaus.... hehehehe bo treba rdeče lučke not namontirat Nič se ne boj Aiwa. Seal je samo čokoladna jajčka vidu in nič drugega ... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 hahaha evo sanjalka, ko si taka faca, te peljem v eno slaščičrano,pa te bom sladkal cel dan.. Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>hahaha evo sanjalka, ko si taka faca, te peljem v eno slaščičrano,pa te bom sladkal cel dan.. A pridem na vrsto, ko si ti tak sladkosned? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 hwala bohu da ne maram sladkih stvari.... hehehehe... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> A pridem na vrsto, ko si ti tak sladkosned? ja normalno, ti se boš posladkala,nasladkala in potem boš vsa sladka - in boš moja sladica Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ja normalno, ti se boš posladkala,nasladkala in potem boš vsa sladka - in boš moja sladica Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Aiwa, nč, zgleda, da se bova mogle pa midve same posladkt...te na moški striptease peljem.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Pikica... a tam je naš natikar Mick? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Kaj pa vem? A je vreden ogleda, al kaj? Aiwa....bova 'pirhe' barvale tm Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 jz sem prec za Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Matr. sm se že ustrašla, da s me samo pustila z 'zaljubljencema'. Uf, kr vroče mi je ratal...se morm mal slečt. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
sanjalka 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 Pikica...a zdaj pa ti stipteasee ?! . Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
borism 25. marec 2005 Prijavi Deli 25. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Pikica...a zdaj pa ti stipteasee ?! . Pa kar tule v kavarni , aja, sory, danes si lahko VEČ privoščite , lep pozdrav Citiraj FotoBoris Album Vilincev Borisova fotogalerija Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.