Pika Pikica 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 Bom jst dons tebe....kje pa začnem? Sam bo bl na hitr, k mam sam še 20 min cajta....tko da izkoristi in uživaj....evo, sm kr pr vratu začela....mmmmmmm, men tud paše! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 mmmmm like it... všeč so mi tvoji nežni dotiki in..... nč,bom tiho in užival... Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 In...? Kaj? Ti kr povej...sej lohk govoriš in uživaš...en vozlčk sm našla....evo, je že sproščeno. Sam ne mi zaspat! Pol te lohk izkoristm do konca.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 ja potem pa se mi splača zaspat bom dobil masažo do konca! Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 Sam pol mi ne boš dal mira, ko boš vidu, kok je dobr....nč, bova kr pr masaži ostala.... A boš še mal sokca? Kok je lep sončk...pejt greva rolat okol jezera, pol se pa not vrževa....juhu! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 jaaa greva rolat sam jezer je še mal mrzu in moker lahko bi se kam drugam vrgla Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 A maš kakšen konkreten predlog? Ti Bled bl poznaš... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
seal 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 ja seveda, greva k meni in se vrževa na postlo.... pa mal zaspančkava Citiraj honor and respect Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 Že grem....počaki me! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Behi, dej enga sokca z velik energije...rabm eno velko dozo.... ok izvoli Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 K se pijejo močne stvari.... Waiter bring me water... pride kdo klepetat... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 danes se pije na moj račun... "Veselimo se........kocka je padla....the end ...finito...ende...šlus....končano...nočna mora zadnje pol leta..... Za vsakim včeraj pride nov jutri Eno viljamovko, za začetek, da se razkužim Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cosma 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 Lia, dej en štamprle natoč btw...kako kaj voda? Citiraj Jas te mam tak radaI am feeling very olympic todayIs time the only thing you are waiting for?Ni nujno, da si nor, da pišeš tukaj - pomaga pa! Old friends pass away, new friends appear. It is just like the days. An old day passes, a new day arrives. The important thing is to make it meaningful: a meaningful friend - or a meaningful day. Dalai LamaMajhne usluge prijateljstva so tisočkrat vrednejše kot bleščeča darila, s katerimi nas poniža nečimernost darovalca. (Goethe) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 Bemu štamperle...danes se pije iz flaše.... Da potolčemo tele up in down vibracije, nič bolje ne umirja kakor liter viljamovke Voda Cosma je; sam nima pravih vibracij, je poznopopoldanska Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
lia 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 Nč ..se ga grem pa kar kuči pevajuči nalit...nema nikoga....še kelnarji so pobegnili Usoda slovenskih pivskih sestric Citiraj ....ŽIVLJENJE JE KOT OTROŠKA SRAJČKA, ZMERAJ PREKRATKO IN ZMERAJ USRANO....neznani avtor Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 29. marec 2005 Prijavi Deli 29. marec 2005 Uh, Lia, pismu, ne še it!!! Bom jaz pila s tabo!!! (nisem mogla prej, ko sem bla busy v vedeževalnici... ) Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 takolele jz bi pa en aspirinček... da začnemo nov dan... ki bo zih ful krasn Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 izvoli aspirin...z vodo al sokom al s čim drugim?....sebi pa prinesem čaj... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 voda je kr fajn. druzga nč ne paše... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 a da ne ... ...kaj pa kava z limono?...pravjo da pomaga...probala pa nisem Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 ne pijem kafe sploh pa ne bi kej tazga na prazn želodc. hehene pa sej zdej po aspirinčku sem čist fajn Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 o superrr...sam da si zdej fajn...a ti tud ne piješ kave ? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 ne. zakaj? ti tud ne hehe... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Danda Luna 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 A lahko tu dobim tud masažo? Me hrbet neki matra... Drgač pa jagodni Fructalov sok prosim! Citiraj Angeli smo, a le z enim krilom. Da bi mogli poleteti, se moramo objeti. http://igrivavila.blogspot.com/ Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 ma dobiš eno tako fajno... k bo mela še dva dni učinek... hehehe jagodni sok comming up Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.