aiwa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 kwa še dušco mi boš uzela??!!! a srčk ni biu dost požrešnica Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 ham, ham, ham...vse ali nič! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 ma prov no pol pa kr vse... k nič ni nič Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 še zdej sm žejna...a bova še enga? Vsaj kle se ga lohk nasekam, če že u real lifu štrajkam.... kelnar, še eno rundo kle! Aja, se spet gon uzad. ...grem jst iskat! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 prosim še eno black coffie Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 pr men pa lih obratn... v real lajfu nč ne štrajkam... pa bi lahk mal... pa nekak ne znese... dejva enga ananasovga še Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Behi, kva s ti en kofetar ratu? Kle maš brizr, pa hit spij, da te šefica ne vid....a je dobr, a? Na zdravje...moje, seveda. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 prov na tvoje...mojga sem lih nazaj dubla... hehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 30. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 30. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Cigančica!!!!! Kaj, vabljen je pa samo Mick?? ribica ,dej se ti ulet no,al bova pa pol sle kam drugam skupi zurat,ha? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 lej. si jo vidla? pol pa takoj uleti. če midve kle hočva mladoletne napit Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Nism bla jst, šefica...trije so s pištolo vstopil in naju mučl in pol sva jim mogle dat...brizrja, sevede...za kakšne naju pa mate...morm pogledat, v kermu znamenju je dons luna, k me tok meče??? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Ja, v strelcu je...zato pa take strelam....heheh, hohohoh, hihihihih, hahahaha, hehehehe.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 strelaš? ja sej prov pokaš jih. strelc je ja. sem tok vesela da je vn iz škorpjona... k je čist predivje Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Kva dogaja? Kdo reku, da se kelner gon? Kak sploh lahko pomisli kaj tazga? Mislim, na kraj pameti ne bi nbenmu normalnemu kaj tazga prišl....Haaalo......Nezaslišano....... Cigumigu kaj pravš....aja.....paše....še, dej, še, to mi delaj..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Joj,joj,Mick a je tole nalezljivo. Včeraj triple, danes pa ti! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>ribica ,dej se ti ulet no,al bova pa pol sle kam drugam skupi zurat,ha? ....no prosit se pa ne bom pustila.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 ...neki za se zbudiiiiitt.....plissss Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Joj,joj,Mick a je tole nalezljivo. Včeraj triple, danes pa ti! Hehehe...sva si mal razdelila termine Sicer pa jst tak sam gobcam, realizacijo njemu prepustim.......no, ne glih pri vseh. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 hojlaaa bi lahko dobila en gosti sok,prosim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 sem se že ustrašila! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Gosti sok electra......pismu, spet sem ves obnemel in otrdel, sorry, da mal dolg traja.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}> sem se že ustrašila! Česa? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Da prepuščaš drugi del njemu! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 A pr teb? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Pri meni nima on ne prvega ne drugega dela! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.