Mick 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 .....pa saj nism zanj vprašal.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Eno dvojno kavo....nene raj trojno...al pa nej bo četvorna če mate kako dost velko šalo pa cukra full ker je padu...pa nč mleka, dons se bomo zadel s kofeinom Ko me zadane pridem nazaj nasmejana pa bom še kej konkretnega ruknla, kako že pravjo v filmih "whiskey on the rock" Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 5rca, a si za eno pravo kavo v Kavalu? Sam I have to warn you, še zmer orto muzika... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 en čajček prosim Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Evo malček, čajček zate ......pa mal pokukaj okol, sigurn je kje kaka za orng polubčkat.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Ali ni to kavarna,ali je postala že kaj drugega? Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
5rca 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>5rca, a si za eno pravo kavo v Kavalu? Sam I have to warn you, še zmer orto muzika... O Wibi, a veš...ne ne veš hihi, sam zihr si začutla ker sm ti mislna predlagat če se dobiva na kaki kavici v petek ko prideš s tortic da mi sprot kako prešvercaš pa poveš kuko je blo pa kaj ste se kej zanimivga pomenli Sicer pa danes bolj težko če bi mi rekla kake 3 urce nazaj ko je blo vse porihtano, otroc nahranjeni bi še šlo samo zdej pa morm že drug kosil začet delat :xx!: Hja trije smo pr familiji pa vsi ob različnih urah jemo, en je na dieti en pa zbirčen pa pozn iz službe pride Kukrkol, zvečer imam knjige v načrtu ker sem zadnji teden preveč zvečer okol lutala Imaš kateri drugi dan čas? Če si dopoldanska tut ni panike, še bolj pravzaprav k je mir pa...haha dnevna svetloba sm že mal bledolična ratala od buljenja v ekran pa chatanja z neko wibo (mogoče jo clo poznaš ) pozno v noč Drugač pa Kaval je čist OK tut orto muzika me ne moti, se počutim tko...sej veš...domaće, Fuđinarsko Citiraj 5rca http://www.lunin.net/forum/style_emoticons/default/flower.gifA charioteer fights alone; it moves from one place to the next, water to land and back again - conscious and unconscious, Earthly and spiritual. The Chariot indicates loyalty and faith and motivation; a conviction that will lead to victory no matter the odds! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Hehehe... ni panike, pol kdaj drugič ne.... ja, jaz dopoldanska ja.... če ne grem spat res... (sam še 5 minut.... ). Ja itak je Kaval kul, če ne ti sploh ne bi predlagala.... (je včeri natakarco ful motlo, k moji lubici kava ni bla všeč..... ). Men je bla pa dobra. Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Kva zdej to, ima li koga za polubčkat? Aja.......tu drinke talamo..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Evo, jagodni sok.....pa en , mah čist po pomoti.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 A te na kaj spominjajo? Po obliki mislim, ne po okusu.... Kak si ti fajn, ko se zmotiš..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Joj, jz bi pa mal refoška..... (ne morem odpret flaše.... ) Mick..... ....čist po pomoti.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Lej ga mick stari ej ti častim en breskov sokec k se že dolgo nismo videli... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Hihihi....ribca, moti se, moti kolk le morš..... Ojla ElNino......res maš, mam mal jack-pavzo. Thx in pozdravljen.... Mah Mystica, če se tak ne zmotiš, da lubčka kelner ne dobi že ne, ne Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Evo, jaz pa sem si privoščla mal refoška.... (mamo goste doma... skačem po stanovanju, da jih pedenam..... pa pol tut sem skočim ) Pismu, Mick se pa ne moti, al kaj.....?? Pih..... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 http://www.hondaclub-si.com/forum/images/smiles/fools_hmm.gif Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Jst sm se pa tok lepo zdele najedla, da bi enga sokca, za poplaknt...Mick, kaj priporočaš? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 A kaj s pipice? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Tale Mick se spet gon....ma, klinc pa taka postrežba. Bom si sama sok nalila...sm že navajena... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 ...točeno al v flaški sm mislu. Bemu, toti pičkici gredo same opolzkosti po glavci.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Ja res smo grozne babe a ne? ....refoška ni več..... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Sm se učila od najboljšega...pičak! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Kva? Ti bom dal jaz pičaka Refošk za ribco Kak si te sploh pomisla, da zate nem refoška našu..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Hihihi.... sej nisem.... ....joj men se mal vrti... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.