Skoči na vsebino

caffe della luna-lunina kavarna

cigancica

Recommended Posts

Hm,Mick, jaz bom naredila jagodne, ti pa lahko z ananasom in banano! :palec: x:Dx

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Deli na socialnih omrežjih

Ohhh.. :P :P :P ...neki mi pravi, da si narobe jagodo prijela.... :inocent: x:px :vragec: Vroče.... x:px Ok ok, že delam, evo banana.....bemu, ne ta xrolleyesx ......evo ananas, tu ne bo pomote.... x:o)x x:Dx

Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim.

K. Čapek

Ja, bo bolj varno! x:Dx x:px x;)x

Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari.

HONORE DE BALZAC

Verjamem! x:Dx

Tako,popila sem, zdaj pa zobe umit in spat! x;)x Nočko vsem! x:Xx

HONORE DE BALZAC

izvoli kakavček....tko, sebi sem pa čaj napravla...a hočeš še en rogljiček zraven?

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

dons se mi zdi pa tak ful umirjen dan. verjetno zato k je še zgodi... no sam včeri mi je tud že na vse zgodi dogajal. joj jutr je pa prvi april... najraj ne bi šla nikamor... mene vsak takoj na foro vrže xcivx :shsh:
spet se mi je na bolš poslabšal

<{POST_SNAPBACK}>dons se mi zdi pa tak ful umirjen dan. verjetno zato k je še zgodi... no sam včeri mi je tud že na vse zgodi dogajal. joj jutr je pa prvi april... najraj ne bi šla nikamor... mene vsak takoj na foro vrže xcivx  :shsh:

sej res ja :D prvi april bo ;) uhja :P hihi :D hecno mah ni panike moj deda je mel rojstni dan prvega aprila hehe... danes ga ma pa ena kolegica, druzga pa ena tretja...

eno rundo pol pa na zdravje obem kolegicam, in mir dediju...

:D Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste.

pa sej vam pravim, da je dans tak dan... no energy. sej ne da sem slabe volje al pa kej.. sploh ne... sam enegije manjka. bi juz tud ena krila spila xrosex
spet se mi je na bolš poslabšal

<{POST_SNAPBACK}>no dons pa enga s tabo prcinem xsmokex

a veš da po novem nebosta smela kadit v lokalih x:Dx x;)x

samo ne še zdej, je še cajt x;)x tako da še lahko malo xsmokex xsmokex

btw, eno šamrolo če lahko xsmokex x;)x

Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT!

If you have great passion, then you can do high fashion!

uf :switz: ...sem si kar oddahnila...sem se že bala, da res tud tle ne bom smela kadit :OO!: ...še dobr, da vsaj virtualne lahko x:Dx

aiwa evo teb zeleni čaj....behi, kaj boš pa ti?

saj res...pa sok za amber. ja seveda mamo sveže pomaranče....a veš da smo čist ful kul lokal....pr nas dobiš vse.... x:Dx

you see things; and you say WHY?

but i dream things that never were; and i say WHY NOT?

Pridruži se debati

Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Dodaj komentar...

×   Prilepil/a si oblikovano vsebino..   Odstrani oblikovanje

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Tvoja prejšnja vsebina je povrnjena.   Izprazni urejevalnik

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Objavi novo...