Mick 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Jaz tud No, saj sm lahko hiter tud brez.... Heh, ti pomagam Contesa? Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Nimam nekih težnj plavook postat ....bom kar mešal koktejle ......čeprav Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Hm,Mick, jaz bom naredila jagodne, ti pa lahko z ananasom in banano! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Ohhh.. ...neki mi pravi, da si narobe jagodo prijela.... Vroče.... Ok ok, že delam, evo banana.....bemu, ne ta ......evo ananas, tu ne bo pomote.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Ja, bo bolj varno! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Men blo čist ok..... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 Verjamem! Tako,popila sem, zdaj pa zobe umit in spat! Nočko vsem! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 30. marec 2005 Prijavi Deli 30. marec 2005 No, pa gremo spat........grem kar k vama Ajd.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 br jutrček pršla na en kakavček Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 izvoli kakavček....tko, sebi sem pa čaj napravla...a hočeš še en rogljiček zraven? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 rogljiček tega pa že dolg nisem.... mljask no dons pa enga s tabo prcinem Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 zdej k ni gužve si pa res lohk cajt uzameva za enga Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 dons se mi zdi pa tak ful umirjen dan. verjetno zato k je še zgodi... no sam včeri mi je tud že na vse zgodi dogajal. joj jutr je pa prvi april... najraj ne bi šla nikamor... mene vsak takoj na foro vrže Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 ti že maham nazaj Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>dons se mi zdi pa tak ful umirjen dan. verjetno zato k je še zgodi... no sam včeri mi je tud že na vse zgodi dogajal. joj jutr je pa prvi april... najraj ne bi šla nikamor... mene vsak takoj na foro vrže sej res ja prvi april bo uhja hihi hecno mah ni panike moj deda je mel rojstni dan prvega aprila hehe... danes ga ma pa ena kolegica, druzga pa ena tretja... eno rundo pol pa na zdravje obem kolegicam, in mir dediju... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 Dajte mi nekaj za energy .....mi je glihkar sodelavka rekla......iz tebe pa danes ne seva kaj dost energije. Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 pa sej vam pravim, da je dans tak dan... no energy. sej ne da sem slabe volje al pa kej.. sploh ne... sam enegije manjka. bi juz tud ena krila spila xrosex Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
amber 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 ...en sok iz sveze stisnjenih rdecih pomaranc jih lahko tud sama prispevam ce jih nimate na zalogi , pa en rogljicek prosim Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 ampak klele majo pa res fajn rogličke. bom kr sm na zajtrk hodila... pa u tahud sir majo v sendvičih jz bi en zeleni čajček Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>no dons pa enga s tabo prcinem a veš da po novem nebosta smela kadit v lokalih samo ne še zdej, je še cajt tako da še lahko malo xsmokex btw, eno šamrolo če lahko Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 veš kwa... v virtualnem lokalu, virtualni čik... bom pa še zmeri pržgala v resnic pa tko ne kadim... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>veš kwa... v virtualnem lokalu, virtualni čik... bom pa še zmeri pržgala v resnic pa tko ne kadim... aaa, to ti uporabljaš za alternativo Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 taku taku... pa čist nč drgač Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 uf ...sem si kar oddahnila...sem se že bala, da res tud tle ne bom smela kadit :OO!: ...še dobr, da vsaj virtualne lahko aiwa evo teb zeleni čaj....behi, kaj boš pa ti? saj res...pa sok za amber. ja seveda mamo sveže pomaranče....a veš da smo čist ful kul lokal....pr nas dobiš vse.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.