aiwa 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 uuu ja zdele bo čajček pasu za prebavo Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 ...a ti še ene kamilce skuham? Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 Jst bi en svinjski sendvič...tko, ornk obložen...pol pa torto, tako žmohtno, čokoladno-sadno-kokosovo (sej to je tud sadje, a ne? ) Mjam... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 kamilice? ne... sem ful mirna... ne bi kamilc... lahk še zaspim pol Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 Joj, ta mala, kok maš fajne smajlije.... kva je zdej s sendvičem...matr, kle sploh nism gost, ampak kelnarca. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 dej sej ti grem jz iskat. pa prnesla ti bom z unim fajnim sirom k so ga z nizozemske al kej uvozil... pol so se pa še 100 let hvalil. boš ti povedala če je res tok dobr Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 UAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA (krik z reklame za une jogurte), KAKO JE DOBER!!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 ti se pa tud spomneš dret kle sred lokala! kwa mi je dolgčas brez muzke... bo treba kej naštimat... bom kr en radio ulovila... da nav dolgčas Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 A ti jst kej zapojm? Pravjo, da lepo pojm...ti sam povej. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 ooo če lepo pol pa kr... poslušam Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 31. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2005 dobr dan kako smo kej ?uzivate?sm prinesla mal sladoleda zaenkrat lahko izbirate sam med-cokolado,vanilijo,jogurtom in jagodo.(sem bolj malo nabavila,da vidim ce bo sel v promet....ce bo pa jutri nabavim se druge okuse...)pa neki sadja mamo na razpolago,da nardimo kupice ,pa sladoled v kavico.....mmmmmmm ledena kava.....kaj pravite,a bo kdo uzival z mano..... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 Za Aiwo...xsingxlalalalalalalalalalalalalalalalalalalalalala A je blo vredu? Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 super duper pikica! nč te bit sram. sej obvladaš uuu ciganček kr prec čokolado pa med al kaj si rekla... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 Jst bom pa sadno kupo s čokoladnim sladoledom...pol pa šibam. dijo. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 jaaa... jz bom pa dons sladoled za večerjo... večerja bo ob 16 hihihihi... fak. to je pa tko k tok zgodi vstajam... pa mam kosilo ob 11 Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 31. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>super duper pikica! nč te bit sram. sej obvladaš uuu ciganček kr prec čokolado pa med al kaj si rekla... aiwa,izvoli Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 OK! zdej sem pa čist fertik dons grem na sladoled.... hehehehe Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 31. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Jst bom pa sadno kupo s čokoladnim sladoledom...pol pa šibam. dijo. no,pa se tebi pikica Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 31. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2005 mick ,pa she zatea bova skupi Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 matr dobr zgleda Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>mick ,pa she zatea bova skupi Mmmmmmmmmmmmm.....tvoj poljub ma ziher fajn okus.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 31. marec 2005 Avtor Prijavi Deli 31. marec 2005 <{POST_SNAPBACK}>Mmmmmmmmmmmmm.....tvoj poljub ma ziher fajn okus.... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 dejta no... kam pa sta šla zdej a? sam dons si pa prvošm sladoled... prov zdele na poti domov grem po planico al pa kej tazga sam to je mal velik zame... mmm morm še kšnga kandidata najdt... k se mu sladoled je... Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 ej jaz za puschkin čakam že ene 3 dni Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
rdeča hrenovka 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 ..tuki se pa zlo okusne stvari dogajajo.. Citiraj ..le krila misli me neso.. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.