El Nino 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 whiskey for my men... and beers for our horses hjaja ti deklica za šankom pridi že sem no don't be shy... do vrh kozarca prosim pa stekleničko lahk kr tle pustiš da ne boš preveč hodila gor pa dol... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 moj puškin Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 Joj, cigančica, kok si se ti zame potrudla....hvala! Behi pa Nino sta ta huda pjanca ratala...kaj se to zdej prav? Behi, marš spat, jutr je šola, Nino, ti pa zgin šlogat! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 Nino, dej ti častim še jz enga.... pa en whiskey zame.... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 Evo ribca, enga jacka zate, enga jacka zame, enga lubčka zate , dej hiter še enga lubčka zame... ............ Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 ... a bo dobr..? Thanks za Jacka... Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Mick 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 Bo.....za začetek.... Citiraj Nikogar ne obrekujem, samo govorim, kar mislim. K. Čapek Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
ribica Katja 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 Pismu... chikov zmanjkal... a maš kakega spare...? Citiraj What you resist, persists. What you can't be with, won't let you be. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 Še en Wellnes čajček za lahko noč! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 A ga lohk tud jz spijm u tvoji družbi? Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 31. marec 2005 Prijavi Deli 31. marec 2005 en sadni sok zame pa za micka... Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 en đus prosm Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 tnov sokec od fruktala banana pa breskev v enem hehe mnjamsi ohja pa natakarco prosim Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Ej a pri vam maste Happy hour? Bi mi prav prišla. Jast bi pa en bambus Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 en tak eliksirček biiii tak spešl Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Evo...fruktalčk za Ninota, bambus za mojga Behija, neki močnga za Mystiko in eliksirček moči za bejbi Aiwiko.... sm hitela, pa hitela...a zdej pa nbenga ni? Klinc vas gleda... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 sori. sej sem. sam pod mizo sem padla k te tok časa ni blo dej da spijem moj eliksirček Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Sej zdej morm pa spet it... mwa...se beremo, mala! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 pa je šla bom vsaj v miru spila tale eliksirček Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Chardonnay, Avstralski letnik 2000... pa a pride kdo klepetat na chat? Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Michelle 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 Lih pijem en sok iz brusnic, malin, gozdnih jagod in borovnic Tako, da zame nic. Edin eno brco v rit, da naj se skuliram in zacnem ucit. Citiraj Knowledge of what is possible is the beginning of happiness. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 1. april 2005 Prijavi Deli 1. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Evo...fruktalčk za Ninota, bambus za mojga Behija, neki močnga za Mystiko in eliksirček moči za bejbi Aiwiko.... sm hitela, pa hitela...a zdej pa nbenga ni? Klinc vas gleda... tenx piki Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>Lih pijem en sok iz brusnic, malin, gozdnih jagod in borovnic Tako, da zame nic. Edin eno brco v rit, da naj se skuliram in zacnem ucit. A swift kick in the buttocks to damo pa zastojn Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
contesa 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 En capuccino Amaretto prosim, potem pa se odpravim v službo! Citiraj Morda potrebuje človek čas enega življenja samo zato, da pridobi vrline, ki izničijo njegove napake iz prejšnjega življenja... Vrline, ki jih pridobimo in ki se počasi razvijajo v nas, so nevidne vezi, ki vežejo med seboj posamezne eksistence-eksistence, ki se jih spominja samo duh, saj materija nima spomina za duhovne stvari. HONORE DE BALZAC Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 postreženo z nasmeškom Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.