Pika Pikica 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 men pa neki toplga, da si rokce pogrejem....brrrrrrrrrrrrrr. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 hojla! jaz bi pa en zeleni čajček res je mrzlo Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 Evo, enga zate, enga zame...greva ke k radiatorju sedet, če ne bom res zmrznla! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 oo hvala pikica ja pejva se pogret Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 A maš ti tud tak filing, k da sva čist same na forumu? Nč ne dogaja...folk se zun greje na sončku, midve se pa kle nalivava s čajem in zmrzujeva...matr, sva koke.... Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Electra 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 ja ene smo tud v soboto v službi zunaj pa sonček greje, jaz pa tu z goro papirji.. Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Pika Pikica 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 Jst tud v službi, pa ne službeno...neki privat delam na comp....zeh, zeh...sej bom pol šla mal na sončka. Zdele to spedenam, pa grem kosilčka dam si narest, pol pa na sončka! Juhu!!!! Citiraj Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 en pir Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 2. april 2005 Avtor Prijavi Deli 2. april 2005 aakhut,ulet mau sm.......tam pr razpolozhenju ni tolk varno debatirat o takih poslih tle dost bolsh......ajd dej,chastim.kaj bosh? Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>aakhut,ulet mau sm.......ajd dej,chastim.kaj bosh? kaj to pomen....prevod zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 2. april 2005 Avtor Prijavi Deli 2. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> kaj to pomen....prevod zlomk a kaj to pomen?am...am... ....nich,nich.......bom najprej ruknla eno domacho vrtnico..... uuuuhhhh....dobra je. torej kaj pomeni?pomeni,da smo chefurji tolk dobri,da teb sploh niti ficka ni treba dat za drink Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aakhut 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>a kaj to pomen?am...am... ....nich,nich.......bom najprej ruknla eno domacho vrtnico..... uuuuhhhh....dobra je. torej kaj pomeni?pomeni,da smo chefurji tolk dobri,da teb sploh niti ficka ni treba dat za drink u k4 mam use zastonj...aja ĐABE zlomk Citiraj tut che pisker okol obrnesh pa se nanga vsedesh.....she zmeri sedish na dnu piskra Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 2. april 2005 Avtor Prijavi Deli 2. april 2005 <{POST_SNAPBACK}> u k4 mam use zastonj...aja ĐABE zlomk jst tud,zmeri najdem kakega chefurja eh,hecam......sem pa res mela parkrat....enkrat smo mel modno revijo v stirki,jaz sem bila del performansa,ena od siamskih dvojcic........smo ga zhe na generalki tolk spil......ajej....ja,kr fajn sem se mela,dokler sem zhivela v ljubljani..... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 en kofe Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 meto ja Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 2. april 2005 Prijavi Deli 2. april 2005 kozarc ruma...pa z mal kokakole.... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
aiwa 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 jutrooojz bi pa en svež sokc Citiraj spet se mi je na bolš poslabšal Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Amis 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 izvoli sokec....pa še sebi prnesem enga... Citiraj you see things; and you say WHY?but i dream things that never were; and i say WHY NOT? Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
cigancica 3. april 2005 Avtor Prijavi Deli 3. april 2005 <{POST_SNAPBACK}>jutrooojz bi pa en svež sokc izvoli sokec,aiwi.....pa she eno slikco al pa dve nepalski ti pokazhem... Citiraj vec svetlobe spustis vase,svetlejsi postane svet v katerem zivisshakti gawain Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
devica 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 A mate strudl? Citiraj Dear Human,You've got it all wrong. You didn't come here to master unconditional love. That is where you came from and that is where you will return. You came here to learn personal love. Universal love. Messy love. Sweaty love. Crazy love. Broken love. Whole love. Infused with divinity. Lived through the grace of stumbling. Demonstrated through the beauty of... messing up. Often. You didn't come here to become perfect. You already are. You came here to be gorgeously human. Flawed and fabulous. And then to rise again into remembering. (unknown) Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
El Nino 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 Hm hja lej no lej noben ne nadzira našega hudega ozvočenja bom js podtaknil notr rollinge... hm ja ja zdej pa en bananin sok... pol grem pa mal pojest Citiraj Rad bi se z vami družil tudi v živo, povejte mi če se kdaj mudite v moji okolici LJ, Moste. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Behemoth 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 hej hoj. Natakr ali natakrca, ktermu sem ljubši, lahko jaz en sadni frape Citiraj Je suis FÉROCE, FABULEUX ET PARFAIT! If you have great passion, then you can do high fashion! Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 Hmmmmm, je tle kaka natikarca, da me postreže? Pa mojo frendico tud, se razme! Kva bova? Teqillo slemmer, dvakrat! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Gazelca 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 Hm,jz bi rajš čaj,če nimaš proti.... Citiraj Love takes off masks that we fear we cannot live without and know we cannot live within. Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
triple x 3. april 2005 Prijavi Deli 3. april 2005 Veš da mam, morva nazdravt,si se še enkrat rodila,mimgrede! Citiraj [color="red"]Baby don´t forget my number![/color] Link to comment Deli na socialnih omrežjih Več možnosti deljenja...
Recommended Posts
Pridruži se debati
Objaviš lahko takoj in se registriraš kasneje. Če si član, se prijavi in objavi pod svojim računom.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.